#1281622010-03-08 06:40:07 Válasz a #128131. hsz-ra
Szirom!
Aghios Nikitas egy nagyon kicsi hely. Én nagyon meglepődtem amikor megláttam. Tulajdonképpen egy utcából áll ami egy U betűt formáz.A google-n nézegettem a helyeket, nekem úgy tűnt hogy nagyobb. A szoba az úgy nézett ki hogy volt benne egy nagy franciaágy meg mellette egy normál méretű egyszemélyes. Volt egy konyharész ami egy konyhaszekrényből állt meg mosogatóból és főzőlapból. Külön volt még egy fésülködő asztal meg hát a fürdő helység. Egy zuhanytálca(normál méret nem a legkisebb) WC meg egy mosdókagyló tükörrel. Tehát ez egy szoba. Nem tudom mit takar az hogy panzió ,de ami árakat írtam, azok erre az összeállításra vonatkoznak.Talán a 85 euro-s volt nagyobb de azt már nem akartam kifizetni. Kalamitsi amúgy 6 km-re van Ag.Nikitas-tól. Nem egy nagy távolság. Sajnos elérhetőséget nem tudok adni. A tulaj néni egy mukkot sem beszél angolul. Szerencsére pont ott volt a lánya amikor mentünk és ő tolmácsolta anyu akaratát Ha tudok majd küldök képeket. Ag Nikitas partja nagyon kicsi nem nekünk való volt. A kedvencünk Milos volt, annak ellenére hogy ahhoz meg kell mászni a hegyet vagy fizetni kell a hajókázásért ami átvisz a milosi partra. A szigeten nincs távolság de minden szép partért meg kell szenvedni gyalogosan. Ha kavicsos is a part, apró kavicsos tehát szerintem mindenki kényelmesen tud pihenni rajta
#1281802010-03-08 09:28:05 Válasz a #128162. hsz-ra
Poz!
Köszi szépen az infókat! Azt gondoltam, hogy kicsi Agios Nikitas, szerintem látszik a GE-ön is, de nekem tetszik. Laktunk már kisebb helyen is, például Porto Kagióban gyakorlatilag csak néhány ház volt. Igazából nekem azért is jön be Agios Nikitas, mert mégiscsak van egy használható saját partja, még ha kicsi is a strand, és ha már nem akarunk kocsiba ülni mondjuk estefelé, vagy épp alszik a kicsi, akkor oda a többieknek le lehet szaladni. Vagy egy hajnali úszásra. És az is tetszik, hogy nincs kocsiforgalom, nekem megnyugtató. Olyan kis kompakt az a hely
Képeket nagyon megköszönném priviben is akár, vagy küldjek mélcímet?
#1281872010-03-08 10:22:21 Válasz a #128180. hsz-ra
Ha küldesz emilcímet akkor küldök képeket. Igazad van ha gyerek van és még kicsi is akkor jó választásnak tűnik Ag Nik. A belső részén ahol a part van nincs gépjárműforgalom de a külső íven viszont elég forgalmas bizonyos időszakaszokban. Június végére szerintem érdemes szállást foglalni mert akkor teltház van szerintem. Mi agusztus végén mentünk és volt hogy akkor is telt ház volt egy pár helyen.
Szállást biztosan nem foglalunk, nagyon zsákbamacska. Tavaly júliusban mentünk Görögországba, és akkor is találtunk mindig szállást nagyon simán. 2-3-4 naponta költöztünk és ez nagyon bejött. Legalább látjuk, mit veszünk ki és hol, még alkudni is lehet. Itthonról eléggé be lehet nézni... ha nincs szerencséje az embernek.