#1290912010-03-17 17:17:00 Válasz a #129044. hsz-ra
Én szeretek a középső feljáró melletti ülésen ülni, mert mögötte nincs ülés , így nem dugja a vesémbe a térdét senki, és még hátra is tudom dönteni, amennyire csak akarom, nem zavarok vele senkit.
Sziasztok!
Ma bent voltam az irodába és lefoglaltam! Mostmár bizti hogy megyünk!
Olyan jó érzés volt aláírni.
Szóval maradtunk az első üllésnél. Vasgyomrunk van az nem zavar, a kényelem még kérdéses, de én voltam már párszor grandos buszon és bentebb sem volt leányálom.
Szóval Hermesbe megyünk, és teljesen be vagyok sózva, már írom a listát mit nem kéne itthonhagyni
Csinálok egy word dokumentumot benne a partok képei,koordinátái,és a google maps-os felüllnézet ha kész leszek és valakit érdekel szívesen elküldöm,priviben írjátok meg az otthoni email címeteket ahova küldhetem
Nekem is megjött tegnap a privát szállás visszaigazolása. Ma megyek befizetni a 30% előleget.
Így aztán semmi nem ment meg minket attól, hogy idén Mi is nekivágjunk Kefalóniának
Mi ugye -mint említettem már -magán szervezésben indulunk Augusztus 04.-én autóval-9 éjszakára- Lassiba
#1291462010-03-18 10:36:54 Válasz a #129145. hsz-ra
Hm....kérdés, mit értesz jó minőség alatt?
Egy helyen találtam...de lehet, hogy az általatok lett ide berakva?
Meg olyanra emlékszem, ami 360 fokos panoráma kép.
Na megkeresem...mik is voltak azok.
#1291652010-03-18 14:48:33 Válasz a #129159. hsz-ra
Én is csak ezt a kettőt találtam, de ez épp a sziget nyugati oldalán van
Végülis a semminél jobb, de azt furcsállom, hogy Skalaban nincs egy francos webcamera.
Nna mindegy - csak épp szeretem őket nézegetni indulás előtt, megbízhatóbbak, mint az előrejelzések, azokon folyton csak ijesztgetnek.
Csinálok egy word dokumentumot benne a partok képei,koordinátái,és a google maps-os felüllnézet ha kész leszek és valakit érdekel szívesen elküldöm,priviben írjátok meg az otthoni email címeteket ahova küldhetem
Engem érdekelne, elküldenéd?
Írok egy másik címet, emrt az itteni már régi.
Előre is köszi!