Mi jún.26-án megyünk Nikos apartmanba, Sartin.
Jön ekkor valaki?
Tud róla valaki valamit?
Minden új és régi infó érdekel Sartiról!!!
Tavaly ekkor mentünk mi is Sartira. Idén sajna kimarad
Sebaj, majd jövőre. Sartiról sokat lehetne mesélni, inkább konkrét kérdéseket tegyél fel, úgy könnyebb válogatni az emlékek között. Küldjél akár privát üzenetet.
Így utólag sokkal jobba vágyok vissza Sartira, mint amikor eljöttünk onnan. Egyszer biztos uticél lesz ismét
mi tavaly és tavaly előtt nyaraltunk az Ibusszal, Chalkidiki-Gerakini üdülőfaluban. Igen,az Ibusz partnerirodája a Sithon Travel. Mi mindennel meg voltunk elégedve. Segítőkészek, kedvesek, jók a programok. Sartin egyszer voltunk, megnéztük, hogy milyen. A tengerpart csodaszép. Nekem, ami nem igazán tetszett benne, az az, hogy nagyon "elmagyarosodott" már. De ez valószínűleg csak az én problémám
Szóval, a Sithon Travellel szerintem semmi problémátok nem lesz. Töbféle fakultatív program van, csak győzd összekombinálni őket
Sziasztok!
Ezt a két képet ma kaptam egy Sartin élő görögtől:
[img]<a href="https://imagerz.com/QENPC0tvAwJVUg5JEAVR">https://imagerz.com/QENPC0tvAwJVUg5JEAVR</a>[/img]
Remélem sikerül a feltöltés.
Szép hétvégét Mindenkinek!
Köszönöm Kristi!
Sajnos nem tudom mikor készültek a képek, de én tegnap kaptam a Sartin lévő Stavros Apartman tulajdonosától.
Oda megyünk majd nyaralni....
Sziasztok! Nemrég regeltem az oldalra, mert imádom Görögországot.
Júliusban megyek Sartira az Apostolos apartmanba. Már alig várom
Ha valakinek van infoja erről az apartmanról, azt szívesen olvasnám!
Sziasztok!
Az idén nyáron én is megyek Görögországba de pontosan még nem tudom hova,nagyon gondolkodok,hogy Sartira megyek.Tudtok ajánlani valami jó apartmant???Egyenlőre még csak információkat gyűjtök
#1298772010-03-27 12:48:25 Válasz a #129875. hsz-ra
Hát inkább tengerre!!!
Eddig a jelöltek Sarti Santorini vagy Évia:)
Szerintetek ha augusztus vége felé szeretnék menni akkor még van időm intézkedni??(foglalás stb...)??
#1298792010-03-27 13:34:59 Válasz a #129877. hsz-ra
Last minute út biztosan lesz akkor is, kérdés milyen szállással?
A három hely, amit megjelöltél közel sem azonos adottságokban. Sarti és a Halkidiki félsziget gyönyörű zöld, rengeteg fenyővel, öblökkel, kristálytiszta vízzel, ahol igazán jól ki tudja magát pihenni az ember, Santorini teljesen mást kínál ott az építészet , a vulkán a viszonylag tömeges partok a jellemzőket, de ettől még gyönyörű a sziget. Evia gondolom hasonló, lehet Halkidiki félszigetet, de mivel nem ismerem, nem tudok róla nyilatkozni.
Szóval a kérdés TE mire vágysz? Én 7X voltam már Sartiban, de Santorini-t nekem is látnom kell idén majdnem oda mentünk, de ez már egy másik topic témája