#1301092010-03-30 11:55:01 Válasz a #130098. hsz-ra
Egynapra nem szívesen fogadnak foglalást a szállásadók, mert, ha később esetleg érkezne hosszabb fogalalás ugyanarra az időpontra, akkor az 1napos miatt nem valósulhatna meg.
Ez persze csak az előfoglalásra érvényes.
#1301212010-03-30 12:54:25 Válasz a #130109. hsz-ra
Jox, pontosan ezt a választ kaptam:
"a tranzitfoglalásokat csakis az egész összeg teljes átutalásával tudjuk intézni. Emiatt akik nem nálunk foglalnak nyaralásuk más szálláshelyeire, azoknak az átutalási költség akár a tranzitszállás 50%-a is lehet.
Ezenkívül fontos tény az is, hogy a szállásadók nem szívesen foglalják le a szobáikat 1-2 éjszakára, nekünk általában szívességet tesznek amikor ilyen jellegű kéréssel fordulunk hozzájuk.
Ezeknek értelmében, szakmai deontológiai megfontolásból nem tudunk ilyen kérésekkel foglalkozni és csakis azoknak a vendégeknek foglalunk pár napos szállást, akik már más nyaralóhelyre és szállásra is nálunk foglaltak, mint extra szolgáltatást nyújtva ezt.
Köszönjük, hogy kérésükkel megkerestek és nálunk érdeklődtek,"
Az is igaz, ha a kiemelt részről lett volna információm előre, nem érdeklődtem volna nálatok.
Szia csz75!
Én Makrigialoson foglaltam oda és visszafelé kétszobás (négyfős)szállást a Maria-házban július közepére és augusztus elejére az Anett Tourstól.Nézegettem a methoni kemping studióját és a Mitikas kemping bungalóját is,csak azok három személyesek.Ha neked az jó keress rá!Remélem segítettem egy kicsit.
Norcsi
#1301822010-03-31 09:00:57 Válasz a #130180. hsz-ra
Szia Norcsi!
Nagyon köszönöm, közben már sikerült foglalnom egyet: IKIA Apollon, Katerini http://www.booking.com/hotel/g.....2010-07-21
Elég jó áron vannak a szállásaik.
Köszönöm még egyszer.
#1327862010-05-03 11:11:30 TRanzitszállás a macedónoknál
Vendégeimtől kaptam:
"Mi utközben Macedoniaban alltunk meg amikor Görögorszagba utaztunk, egy Demir Kapija nevü helysegben.
Van itt egy boraszat, vendeglövel es hotellel együtt. Merem ajanlani barkinek: www.popovakula.com.mk
A borok is kitünöek."
Ha valaki kirpóbálja, írja már meg ide is a trapasztalatait. Kösz.
Sziasztok!
Igazából nem egy túl "olcsó" ötlet, de én hazafele - jobb híján, mivel valahol nagyon közel a határhoz akartam megszállni - Evzoniban, 700 méterre a határtól (még Hellászban, természetesen) a HARA Hotel Restaurant-ban szálltam meg. Nekem egy főre számlával, reggelivel együtt 30 eurót kértek. Először szívtam a fogam, de későn volt, hulla fáradt voltam és (sok) más lehetőség híján megszálltam. Sajnos rohantam, így a több fő esetén érvényes árakról nem kérdeztem, amit már bánok - mások is kérdezték már...
Nincs sok szobájuk, de nagyon kulturált, csendes, nyugis, nem régen felújított légkondis,szobák TV-vel, törölközővel, tisztálkodó dolgokkal... Tehát igazából kipakolni sem kell a kocsiból, csak a váltóruhát és egy papucsot. És nyugis, biztonságos (-nak tűnő) parkolója van, szinte a szoba elé lehet megállni.
És onnan már csak 8,5 óra volt a magyar határ!
Sziasztok!
Mi is megszálltunk itt-->Popova Kula Winery. Email-ban leveleztük le a szobát, gyorsan válaszoltak és a foglaláshoz sem kellett előleg. Amikor odaérkeztünk már tudtak rólunk és azonnal átvehettük a szobát. Email-ban ugyan 40€ volt a legolcsóbb, ott először 25€ mondtak, de végül 35€ lett belőle, reggelivel. Ez két nagy zsemle volt különféle felvágottakkal vastagon kibélelve és két narancsból és barackból állt. Maga a hotel rendkívül igényes, a szobák nemkülönben. A parkolója őrzött. Könnyű megtalálni, mert jól ki van táblázva, csak az utolsó pár száz métert kell földúton megtenni. Csak ajánlani tudom!
Üdv
Már írtam régebben erről a tranzitnak bevált helyről, azóta lett honlapjuk is, a mostani keresgéléskor szaladtam bele. Vannak fotók is a bungalókról és a kemping más részeiről is. Mi két éve júliusban 50 eurót fizettünk. Nem foglaltunk, csak úgy beestünk. Délre tartóknak lehet jó, olyan 200 km-re van Athéntól: