Mi jún. 28-án megyünk az Apollonnal Pargaba a Bakas apartmanba. Ha valaki már volt ott, vagy ismeri, szívesen vennénk a tájékoztatást. Egyébként minden információt szívesen fogadunk.
Sziasztok!
Visszaolvastam egy kicsit,és pár szót a strandokhoz és a megközelitéséhez.Akik nem lennt a városi strand /Krioneri,Piso Krioneri/ laknak,azoknak "hegyet" kell mászni.Át kell menni a vár túloldalára.A város felől sok lépcsőn felfelé,aztán jó csuszos márvány uton lefelé.,igy értek a Valtos strandra.Mi felfedeztünk félúton egy feljáratot ami rövidebb,egy éttermen át,igen ám de ott egy baromi meredek vaslépcsőn kellett felmenni.A kikötőből mennek kis hajók mindkét nagyon szép strandra a Valtosra és a Lichnosra.Aki szeret turázni annak ez tuti jó.A mi szállásunk a Busz végállomás felett volt a kanyarban egy zsákutcában,onnan mentünk mindennap a strandra.A városi strandra lejárni nem volt vészes,de az elég zsufolt volt.Elmentünk a Lichnos strandra gyalog,hát mit ne mondjak jó sokáig tartott az út.Viszont nagyon szép olajfa ligeten mentünk át és nem bántuk meg,vissza már vizitaxival jöttünk,mert vagy 3-4 km.re van Pargától.A nap és a viz megtette a hatást és inkább kifizettük az a pár eurót.
Mi szept.13-25 között voltunk.Nagyon jó meleg volt a viz.Egy napot nem fürödtünk,mert borus,szeles,esős nap volt. 17,19,21 ezeken a napokon vagy de,vagy du.volt eső,de ez csak futó,és aztán lehetett menni a strandra.Előszezonba sose megyünk,pont a fürdés miatt.
nagyon édes vagy ezzel a hány fokos a tenger izgalmaddal...gyerek,vagy érzékeny asszonyka,amiért ez annyira fontos?
Ha az utóbbi,azt tudom mondani,hogy én is egy fázósabb,nyávogósabb,fáradósabb tipus vagyok!Tavaly juli 6-tól nyaraltunk Pargan,baromi messze laktunk a strandtól-legalábbis eddigi szállásainkhoz hasonlitva-de minden pillanat medérte,mindent szerettem,és a tenger különösen jó volt!Ne aggódj,nem lesaz a hőfokkal gond!
Szia Todo!
Miskolciutashoz csatlakozom. Július elején utaztok. Addigra már kellemesen meleg szokott lenni a tenger. Úgy 23-26 fokos. Van, mikor még melegebb. A külső hőmérséklettől függ. Nincs ok az aggodalomra. Élvezni fogjátok a fürcsizést. Ne parázz!!!
Jó észülődést: Josza