Valóban.. Ha van pénzed van asszonyod is:) Ha nincsen pénzed nincsen asszonyod sem:)
Pénzem sem sok van, de azzal a kevéssel fogok utazni valószinűleg:)
Egy női lény tanácsa:
Pénz és asszony mellett nem ártana valami íratot is magatokkal vinni fiúk. Különben mindjárt a határnál vagy a repülőtéren befejezitek a nyaralásotokat. És ugye azt nem szeretnétek.
Ui: De sok sok sok sok lovéval talán még a belépést is megvehetitek.
Nem marad otthon az sem:D Bár ahogyan mondani szokták a nők jobb ha ott vannak, mert Ő nekik minden az eszükben van:) De azert lehet figyelni a női lény jelenléte nélkül is:D
Én személy szerint nem szeretném Hiszen nem azert megyek nyaralni, hogy gyorsan be is fejezzem azt:P
Hát............ Kérdés hány főt érintene ez?! Mert akkor a sok sok lové is el tud fogyni:D
#1308492010-04-09 20:39:55 Válasz a #130776. hsz-ra
Isti! visszatérnék még az könyvekre - pontosabban útikönyv helyett azt ajánlom, olvasd vissza a Korfu topikot és a beszámolók közül keresd ki a orfuról szólókat, szerintem ebből legalább annyi infót ki tudsz mazsolázni, mint egy könyvből. És a ha Korfurs fotóalbumokat is megnézed, akkor már azt is tudni fogod, hogy hová szeretnél feltétlenül eljutni!
Herpesz elleni kenőcs feltétlen kell, már ha valakinek ki szokott jönni. Az uramnak mindig kijön a környezet- és éghajlatváltozás miatt. (Nagyon jó az FLP-s aloe verás lips.) Egyébként van egy komplett listám (egy külön noteszben), amihez, ha valami eszembe jut, azt mindig hozzá tudom írni, nyaralás előtt pedig csak elő kell venni, és szép nyugodtan bepakolni a bőröndökbe, táskákba. Ha valakit érdekel, szívesen megosztom. (Ezen a listán a zoknitól kezdve a gyékényen át a konzervnyitóig, kockacukorig minden szerepel. Persze nem szoktuk elvinni a fél házat!)
Legutóbb lincsi1 szerkesztette (2010-04-09 20:53:29), összesen 1 alkalommal
#1308612010-04-09 21:17:07 Válasz a #130860. hsz-ra
Nem ér kinevetni!
Amikor a magyar lapkát használtuk, akkor reggelre a férjem egy vörös lufihoz hasonlított. És a nálunk kapható spraytól is csak röhögtek a dögök.
Amikor rákérdeztünk, hogy miért nem jó a magyar készítmény, akkor azt mondták, hogy a görög szúnyog riasztóknak egész más az összetétele, ami nagyobb hatásfokkal rendelkezik, a helyi vérszívók ellen.
#1308652010-04-09 21:27:10 Válasz a #130863. hsz-ra
Ha jól belegondolsz, akkor felmerülhet benned, hogy azokra az anyagokra, amikkel a magyarok próbálkoznak, már nem ragálnak a más ország beli szúnyogok.
Igaz, ezt csak akkor vennéd észre, ha annyira szeretnének, mint a férjemet.
#1308692010-04-09 21:38:34 Válasz a #130866. hsz-ra
Kössz Robi! Ez nagyon vicces volt!
De én csak a tapasztalatomat írtam le, hiszen a nyaralók között, nem csak a férjem érzékeny fokozotan a szúnyogcsípésre!
Én fel sem veszem, ha egy ilyen dög megcsíp (ahogy az átlag).
De tudom, hogy amikor vittünk magunkkal a Raid-ből lapkát és sprayt is, semmit sem ért, pedig még messze nem járt le a szavatssága. Viszont, amikor megvettünk kint egy átlagos készítményt, akkor a férjem nyugodtan aludt, és nem nézett ki reggelre úgy, mint egy bárányhimlős!