Hmm.. Pedig azt gondolná az ember ha az irodánál fizeted be a fakultatív programot akkor lesz magyar nyelvű idegenvezetés..
Óóó.. Akkor a kint élő magyarokat kell levadászni:) Gondolom nem könnyű
#1309712010-04-11 14:00:40 Válasz a #130707. hsz-ra
szia Isti!!!
én "félpanzió pári vagyok",de ha már ezt választod akkor arra figyelj hogy semmiképp se menüválasztásos kaja legyen!!!
sikerült már dönteni az úticéllal kapcsolatban???
Sziasztok!
Nézegettem az irodák honlapjait és ha valaki Győr-környéki,a Medici Travel-nek jó útjai vannak pl.bécsi indulással pl.Mykonos-Naxos-Skiathosra és még az Imperátornak Kefalónián vannak szép apartmanjai/repcsivel/pl.Lassi-Marina-Yellow House,két hétre 117ezer+illeték+biztositás...április 30-ig.
Hehe:) Egy ember aki félpanzió párti.. Nem igazan.. Tolot nézegettem, de az kicsit húzós lenne egyedül Most Korfura kattantam rá, de még ez is meggondolás alatt van:)
Neked sikerült választanod? Vagy vársz még?
Félpanzió? Soha!
Mi a jó abban, hogy Görögországban azt hiszik, hogy kontinentális kajára vágyom Görögországban?
Inkább fakultatíve látogatom a tavernákat!
Ma voltam bent a Dias Zeusz utazási irodánál.. Hogy elkapkodták az utakat.. Én sem kaptam oda ahová szerettem volna:( De azért foglaltam egy másik apartmanban:) Június végén utazás Korfura:)
A pékségekben 1000 féle finomabbnál finomabb pékáruval találkozni!Esti sétánál beszerezhető kényelmesen, ha nem akarsz korán kelni, és egy kontinentális reggeli is 5 perc alatt összeüthető!Nem beszélve arról hogy egy igazi gyros bármikor jólesik, akár vacsoraként is.
Próbáljátok meg a Kalandozastravel oldalon, van online foglalási
lehetőség. A Zefirosban szabad a 102-es és a 202-es szoba
mindegyik 6 fős, a net táblázat szerint szabad még...Nei Porin.
A Maria apartmannak is van 6 fős apartmanja.
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne felétek,hogy utazás közvetítéssel foglalkozó ügynükséget szeretnék alapítani.A véleményeteket szeretném kérni,hogy mennyire vennétek igénybe a szolgáltatásokat.
1-2példa: januárban voltunk 2 napot Barcelonában összesen(Szállás+repülő),kajával együtt kihoztuk 30ezerből...
Május végén megyünk Kanári szigetekre 10 napra,oda szállás+repülő 65ezer ft.
Tehát mindenki megkapná amit szertene...
Kérlek írjátok meg véleményeiteket....Előre is köszönöm
#1310972010-04-13 14:55:44 Válasz a #131062. hsz-ra
Szerintem, aki önállóan utazik - és úgy értelmezem, ti ilyen ajánlatokat adnátok -, az megszervezi magának a dolgokat. Az viszont, aki charterre, idegenvezetőre, "kézfogásra" vágyik, nem fog belevágni egyedül utazva. Max. egy elenyésző réteg, aki eddig ilyen-olyan okokból nem kereste (találta) ezeket a lehetőségeket.
Ez az én pesszimista-realista meglátásom, ami nem biztos, hogy igaz, de véleményt kértél.
És hát kérdés, mennyi hasznot tennétek rá? Mert az még megdobja az árat.
De sok sikert!!!!