Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 3961
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Mezeiagi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130623 Üzenet linkje2010-04-08 09:33:13 

Hát akkor hadd folytassam én is az előttem szólókhoz csatlakozva! Mi is tavaly voltunk az Aelussal. 1. a kihelyezett idegenvezető tudott görögül! 2. ha valamire meg lett kérve, azt igenis megpróbálta teljesíteni (nálunk egy hölgynek kellett beadni injekciót, amit a biztosítás ellenére nem adott volna be ingyen az ottani doki, így az idegenvezető utánajárt és sikerült szereznie egy gyógyszerésznőt, aki ingyen és bérmentve ezt megtette. 3. engem például idegesítene, ha az idegenvezető folytonosan kerülgetne, kérdezne, érdeklődne és akkor is segíteni akarna mikor én nem igénylem. ha kell legyen ott, de egyébként meg ne zavarjon feleslegesen! Persze mindenkinek más a véleménye, és ezt tiszteletben kell tartani (de a görögül tudás az egy tény, tehát azt nem lehet megkérdőjelezni, a többi esetleg lehet véletlen vagy akár szimpátia kérdése. Nekem például szimpatikus volt az idegenvezető!).
Ja és olyan szép és gazdag a magyar nyelv, szidni és kritizálni is lehet választékosan!

# 3962
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130625 Üzenet linkje2010-04-08 10:13:47 

Nem birom tovább,muszáj kicsit hozzáfűznöm a szállással kapcsolatban...icon_smile.gif
Áginak igaza van,akkor voltunk mi is a Vasso-ban,ami a Zefiros mellett van.Ennyi pénzért ne várjunk 5csillagos szállást,a kertje pedig szerintem igenis szép volt,a szobákról nem tudok nyilatkozni.A környék volt kicsit lehangoló,ezt már irtam a Zantés topicban.Az idegenvezető pedig szerintem minden problémát igyekezett megoldani,egy bácsi eltörte a lábát hajókiránduláson,neki pl.mindenben segitett,ami szerintem a legfontosabb,ha a szállásproblémákat ecseteli neki mindenki,arról ő igazán nem tehet,nem hiszem,hogy azért van ő ott,hogy ez legyen a legnagyobb baja,van azon kivül más ,,kedves"ember,aki mindenbe beleköt,a fától az erdőt nem látja,más szemében a szálkát is az övében a gerendát sem... icon_rolleyes.gif

# 3963
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130633 Üzenet linkje2010-04-08 11:36:30 

Mi 2009-ben utaztunk az Aeolussal Krétán ( Kombinált út volt) Semmi gond nem volt a kihelyezett idegenvezető 5 nyelven beszélt. A buszon a gépkocsivezetők bár nem beszéltek magyarul , de semmi probléma sem volt ebből. A szálláshely ( Koralli) tökéletes volt.
Viszont ha már az irodákról beszélünk akkor el mondanám , hogy a 2008-as Tolói nyaralásunkra az Apollonnal mentünk, ahol a kihelyezett idegen vezető ( Mártika ) egy kukkot sem beszélt görögül az angol is csak nagyon nyögve nyelősen ment neki.

# 3964
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130689 Üzenet linkje2010-04-08 20:05:14 

Sziasztok!

Én most kicsit más irányba terelném a megkezdett beszélgetést... Kíváncsi lennék a véleményetekre arról, hogy melyik a jobb megoldás befizetni félpanzióra vagy inkább a tavernákon elfogyasztott ételek érik meg jobban? Ki mire esküszik?
Melyik az ami ugymond jobban megéri? Mert ahogyan hallottam a péksütemény, ásványvíz stb nem olyan olcsó?

Előre is köszönöm!!

# 3965
Mediterraneo
Törzstag
Törzstag
1300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130705 Üzenet linkje2010-04-08 20:57:19  Válasz a #130689. hsz-ra Előzmény #130689

Szia Isti,

Szerintem NEM érdemes befizetni, mert ha egy középszerű, netán gyenge tavernát fogsz ki, akkor azt kell edd, amit adnak, ha tetszik, ha nem.
Ha te választod meg a helyet, ahol esztek, akkor több szempont alapján tudsz választani.

Persze, ha a "megéri" csak a pénzre vonatkozik, akkor lehet, hogy a befizetett félpanzió olcsóbb. De mivel mi sose fizettünk be félpanziót, inkább olyan szóljon hozzá, aki ezt megtette...
Azért sztem ugyanebben az árban biztos akad péksütemény, kakaó, gyümölcslé, ez-az.

Nekünk a reggeli péksütemény+gyümölcslé jött be, ebédre, a nagy melegben valami gyümölcs, esetleg saláta, gyros, vagy valami más apróság, és vacsi egy általunk kiválasztott tavernában.

Üdv,
Medi

# 3966
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130707 Üzenet linkje2010-04-08 21:06:29 

Köszönöm a választ Medi!

Gondoltam megkérdezem, mivel hallottam olyat is, jobban megéri befizetni a félpanziót mivel az étel eléggé drága kint..
De olyat is, hogy tök felesleges hiszen a tavernákon elfogyasztott ételek olcsobbak:)
Mondjuk én szállodára gondoltam a félpanzió terén, ahol esetleg több a választékicon_smile.gif

# 3967
Szanna
Törzstag
Törzstag
519 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130711 Üzenet linkje2010-04-08 21:13:36 

De nem feltétlenül főznek jól. Én Krétán all inclusive ellátással nyaraltam. Jó volt minden, de a kaja az lehetett volna jobb is. Ajánlatot nem tudok arra tenni, hogy melyik megoldás a jobb. Én voltam már így is úgy is.
# 3968
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130717 Üzenet linkje2010-04-08 21:41:11 

Akkor fogalmazzunk úgy neked melyik jött be jobban?icon_smile.gif
# 3969
Kuku
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130719 Üzenet linkje2010-04-08 21:44:18 

Az Aeolus témához csak annyit tennék hozzá, hozzá, hogy bizony előfordul az útjaikon,- főleg busszos utazás során - hogy a sofőrök nem akarnak, vagy nem tudnak sem magyarul sem anglul beszéni, s útközben ki vagy szolgáltatva, hogy vagy megszán egy utastárs és tájékoztat, vagy nem....nem mondom, hogy ez olyan óriási probléma, de azt hiszem, hogy úgymond jogunk van arra, hogy a pénzünkért ugyanazt kapjuk, mint a másik utas, aki történetsen szlovák..És ez így van esetleg a szálláselhelyezéssel is, nem tudom, hogy szándékos volt vagy sem, de valóban a magyarok a 2.emeletre kerültek, a szlovákok di lejjeb...de ez engem pl.nem zavart, mert jobb volt onnan a kilátásicon_smile.gif))
Még egy dolog: hiába fizettem ki a hellyegyet előre, azt egyáltalán nem vették figyelembe az ültetésnél, mikor mi felszálltunk Pesten a szlovákok már a buszon voltak, és csak "balhézás" után kaptuk meg azt a két heyet, amit kifizettünk.
A nyaralás többi része csodás voolt, a kedvemet nem vették e, de a tárgyilagossághoz ez is hozzátartozik....

# 3970
Kuku
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130720 Üzenet linkje2010-04-08 21:45:17 

bocsi:jav: helyjegyet!
# 3971
Kisrichard
Aktív fórumos
Aktív fórumos
69 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130721 Üzenet linkje2010-04-08 22:07:38 

Sziasztok Viki vagyok..Anett toursnal a Rulett apartmanokról mi a véleményetek?Mi Paráliára szeretnénk menni,s ott lenne ilyen apartmanunk,amit elöre ugye nem lehet tudni hogy milyen,csak utazás elött 1héttel........meg vagytok velük elégedve?milyenek? Irjatok Köszi!!
# 3972
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130745 Üzenet linkje2010-04-09 08:21:28 

kisrichard írta:
Sziasztok Viki vagyok..Anett toursnal a Rulett apartmanokról mi a véleményetek?Mi Paráliára szeretnénk menni,s ott lenne ilyen apartmanunk,amit elöre ugye nem lehet tudni hogy milyen,csak utazás elött 1héttel........meg vagytok velük elégedve?milyenek? Irjatok Köszi!!

Szia Viki!
Csak, miután új vagy, nem gorombábban írom, hogy még van kb 129 témakör a fórumon, amiben még nem írtad be ugyanezt. Elég egy dolgot egyszer leírni, de meg kell választani a megfelelő témakört és aki tudja a választ, az írni fog! Így is szűkében állunk a tárhelynek. Szóval a kérdésedre visszatérve:
Az Anett tours az egyik legmegbízhatóbb, legtöbb elismerést kivívó utazási iroda a piacon. Ha velük utazol biztos, hogy kifogástalan utazásban, magas szintű ellátásban, családias légkörben, príma szállásban lesz részed. Miután ez egy igazi családi vállalkozás a tulajdonosok a szemüket mindenen rajta tartják (görög-magyar házaspár). Különleges, teljesen egyedi fakultatív programok vannak, amiken résztvenni életre szóló élmény. Én kétszer voltam velük és nagyon meg voltam elégedve. Magánemberként is jó barátságot kötöttem a tulajokkal,akik végtelenül kedves és tisztességes emberek. Tiszta szívvel ajánlom őket.
Jó készülődést!
Üdv: Josza

# 3973
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130749 Üzenet linkje2010-04-09 08:53:37 

Isti,
szerintem nem éri meg a félpanziót befizetni.Mi Korfun befizettük,az első szigetünk volt,ugy gondoltuk,hátha olcsóbban megússzuk igy.Aztán azt kellett enni,amit adtak...nem mondom,hogy rossz volt,de gyakran talán másra lett volna éppen akkor gusztusom...és a másik.Ha befizetsz egy helyre,időben és térben eléggé behatárol.Pl. hiába voltunk a sziget másik részén-ahol egyébként simán tudtunk volna jót enni,vacsoraidőre vissza kellett menni az étteremhez,mert ugye ott voltunk befizetve...azt csak mellékesen irom,hogy előfordult,hogy a mi görögsalink kisebb volt,mint az utcáról beesett vendégé,mert ugye én tuti,hogy holnap is ott eszek,de a másikért még meg kellett dolgozni!

# 3974
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130751 Üzenet linkje2010-04-09 09:04:03 

Medi!

Köszönöm szépen a válaszod:) Meggyőztél, hogy nem éri meg befizetni a félpanziót.. Idén pont Korfut nézegettem uticélnak.. Ahogyan hallottam nem drága hely attól függetlenül, hogy sziget.. No meg ugysem eszel olyan sokat, hiszen a nagy melegben nem is kívánja az ember a kajáticon_smile.gif

# 3975
Mezeiagi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130773 Üzenet linkje2010-04-09 11:25:17 

Isti! én is arra szavazok, hogy ne fizess be!!!! mindenhol (legalábbis ahol mi eddig voltunk) volt lehetőség választani olcsó, olcsóbb, még olcsóbb, és drága, drágább és még drágább tavernákból. Mi ettünk ilyenbe is, olyanba is, sőt az volt a cél, hogy lehetőleg nyaralás közepéig megtudjuk, hogy hol érdemes enni (egybevetve az árakat a minőséggel). Volt olyan ahol nagyon drágán kajáltunk (finom volt, de nem ajánlanám senkinek a tavernát) aztán két napig gyros pitában volt az étlapon (2 euro körül) és behoztuk a lemaradást. Egyébként a kaja ott sem drágább mint az itteni éttermiek. Viszont: nem kell rohannod, hogy lemaradsz a kajáról (jó nagy időintervallumot adnak meg, de gondolom az elején még van minden, aztán szép lassan kifogyogat), ahogy én olvasgattam a beszámolókat, fórumokat kevesen voltak megelégedve a minőséggel (nem minden a mennyiség!). Arról nem beszélve, ami a nyaralás egyik fénypontja: tavernákba beülni és érezve a hely szellemét, legalább egy pár órára ideges-stresszes -rohanó magyarból, nyugis-mosolygós-elmélázós göröggé válni. Én ezt nem váltanám fel egy félpanzióval (all inclusival még annyira sem-többek között ezért nem megyek szállodába sem, jó nekem a kis görög által vezetett apartman!)
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 264 265 266 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu