sziasztok,
beszállnék én is e Kefalonia topikba, mert úgy néz ki, h június 4én megyünk a Grand Tours-szal Skala-ba.
beszámolókat találtam, azokat olvasgatom és odavagyok meg vissza, h milyen gyönyörű hely.
azt meg tudnátok erősíteni v cáfolni, h tényleg nagyon drága (ezt anno Zakynthoson tapasztaltam)? milyenek most az árak (kaja érdekelne + autóbérlés)?
autót vajon lehet Skala-ban bérelni, v csak az irodán keresztül és kihozzák?
láttam korábban buszmenetrendet feltéve - kinek mi a tapasztalata a helyi buszokkal?
#1319782010-04-24 19:41:26 Válasz a #131946. hsz-ra
Leenee!
Látom nem reagáltak a kollegák.
Tudomásom szerint Skalaban van gk.bérlési lehetőség.CBR ha jól emlékszem, az a kölcsönző akik még Kateliosban,Lourdában és ahonnan mi is rendeltük a kocsit Lassiban rendelkeznek kocsi bérlési lehetőséggel.De biztos vagyok benne,hogy majd a vezetőtök ezt a lehetőséget részletezni fogja helyben.De lesznek ott más kölcsönzők is és válogathatsz,ha annak az árfekvése nem tetszene amit az ut.iroda netán ajánl.
Mint a másik topiban írtam én a helyközi buszjáratokkal sosem foglalkoztam mert nejemmel Kefalóniát kocsival mászkáltuk be.Legnagyobb sziget a Jónok között ezért min. 3 napra,de ez a legkevesebb amire érdemes bérelnetek és már az ár is kedvezőbb az időtartamtól nagyságától függően.
Én sajnos nem megyek júni 4-én... Pedig szívesen mennék megint... a biztos...
#1319822010-04-24 20:42:14 Válasz a #131946. hsz-ra
Mi meg már ott leszünk egy hete amikor jössz,és még maradunk is Ezek szerint ha 1 hétre jöttök hazafelé útitársak leszünk.Melyik apartmanban lesztek?
Nyugi Skalaban van pár autókölcsönző,és ha több napra bérelsz autót biztosan lehet alkudni is.Én is hallottam ezt a Kefalónia drága hely szlogent,de szerintem mindenhol meg lehet találni a pénztárcádnak megfelelő
éttermet,kávézót,boltot.Ráadásul a szigeten van Lidli,Spar stb. nagy áruház ahol azért megfizethető árakon is tudsz vásárolni.Szóval no para számold a napokat,lassan indulááááááás
#1320062010-04-25 09:04:11 Válasz a #131982. hsz-ra
szia Kristi,
mi a Reineri-ben leszünk, ott megfogtuk az utolsó előtti szobát a turnusban Ti?
már nagyon várjuk! autót szeretnénk bérelni; bár párom emlegeti a robogót is - nem tudom a görög útviszonyok arrafele milyenek... majd elmesélitek
#1320122010-04-25 10:16:04 Válasz a #132009. hsz-ra
Szia. Nem en leszek...hogy nekem mi kozom van Skalahoz elovashatod a blogomban, ha erdekel (cim:...ha nem jon alom a szememre...Kefalonia)
Egyutt megyunk Marcsival aki az idegenvezeto lesz Skalan, "beinditjuk" a szezont, aztan en visszajovok ide Toloba, ahol elek...
#1320172010-04-25 11:00:10 Válasz a #132012. hsz-ra
már olvastam, nagyon jó írás! engedelmeddel el is mentettem, mert nagyon klassz és rengeteg infot tartalmaz a szigetről, h mit érdemes megnézni.
jó, h beindította a GT a kefaloniai nyaraltatást! (kocsival nagyon húzós lett volna anyagilag)
jó, h beindította a GT a kefaloniai nyaraltatást! (kocsival nagyon húzós lett volna anyagilag)
Az attól függ, hányan mentek.
2 főnél biztosan olcsóbb a busz, de 3-nál már mindent (pl. helyi kölcsönzés) egybevetve szerintem olcsóbb az autó.
Nem is beszélve az útidőről.