#1335422010-05-08 08:38:12 Válasz a #133541. hsz-ra
szia,
Marcsi is írta, hogy holnap mentek; dejó is Nektek!!
várjuk a beszámolót.
megnéztük Skala-t a google earth-ön; nagyon picike; jól látszanak a széles homokos partok, a hegyvonulatok, minden, nekem NAGYON tetszik. csodálatos kis sziget. már nagyon várom az utazást én is.
#1335692010-05-08 12:23:26 Válasz a #133566. hsz-ra
OFF Adrii: Szerintem kb. annyi lesz érezhető, mint nálunk volt... Már Pest nem belvárosi kerületeinek sem volt köze az egész balhéhoz, nemhogy az ország többi részének. Nem háború dúl Görögországban sem!!! Aggódni max. a vámosok meg a közlekedésben dolgozók sztrájkja miatt lehet, hogy eljuss a nyaralóhelyre (majd haza). De egyébként... A média gerjeszti a sok sületlenséget. Maria néni nem fogja bezárni az apartmanját, mint ahogyan Kostas bácsi sem a tavernáját, mert ők abból élnek! Persze, az áfaemelés meg a ki tudja még milyen megszorítások őket is érinteni fogják, de ha lehúzzák a rolót, mihez kezdenek??? Bocs a bő léért, de rémes, hogy a topikok felében ezen megy a rágódás (a másik felében meg az euróárfolyamon), főleg úgy, hogy első kézből kapjuk a kint élőktől is az infokat. ON
szinte biztos vagyok benne,hogy itt semmit nem fogunk látni ebből, kivéve az áremelkedést
Én kész vagyok a képes összeállítással a hétvégén felteszem,lehet nézegetni,és ha van ötlet még be lehet pakolni
Köszönjük.
Várjuk a linket!
Ja és a kml fájlt (Google Maps import fájlja) se felejtsd el.
Optimista vagyok ebben a kérdésben.
Ezért 273 Ft-al számoltam.
nagyon bízom az optimizmusodban, több tekintetben is!
SZép reggelre ébredtünk!
Jelentem 274.85!!!!!!!!!! ))))))))))
Naaaa....meg mondtam, hogy megmondtam!?
tényleg megmondtad!
esetleg Te javasoltad az euro-mentőcsomagot a bizottságnak? jó ötlet volt!
én még várok a vásárlással asszem - szerinted is várjak?
#1337472010-05-10 10:00:17 Válasz a #133743. hsz-ra
OFF
Ha ma BÉT zárásakor marad ilyen jó árfolyamon, akkor szerdáig szerintem erősödés mondhatni biztos.
Látom 25 napod van még.....ilyenkor már tűkön ülnék én is, de a türelem akár alacsonyabb árfolyamot is teremhet.
Döntés a Te kezedben.
Legyen nálad mindig a pénz, és ha úgy látod, neked már ez is jó, jobb, mint magasabban, akkor szaladj és válts.
Nem tudom merre vagytok Bp.-en, javaslom figyelmetekben Correct Change pénzváltó szalont.
Akinek kell priviben 3 címet és elérhetőséget is tudok adni.
Nem, nincs közöm hozzájuk, csak velünk szemben vannak és város szerte mindig Ők a legolcsóbbak.