#1338102010-05-10 15:56:41 Válasz a #133796. hsz-ra
A neten én is találtam sok kölcsönzői árat,de azt tudom ,hogy a valóság és a internetes ár nagyon nem szokott eggyezni
Én a valós árakra lennék kíváncsi,de persze ha nincs infó róla, kibírom már ezt a 3 hetet és majd kint megtudakolom személyesen,csak jó lenne tudni kb. mennyit kell majd autóra kifizetnünk.
#1338202010-05-10 17:12:00 Válasz a #133814. hsz-ra
Sok év alatt volt időm megfigyelni,hogy a neten közölt árak még köszönő viszonyban sem voltak egymással a helyszínen tapasztalható árakkal.Jelenlegi helyzetben meg az a legokosabb ha ott válogatva a bérbeadók között választod ki magadnak a megfelelőt. Én ezt javaslom.Igaz én mindig ezt a formát választottam és talán ez be is jött.Nem szabad elkapkodni, pláne ha még ebben is lesznek áremelések és akkor még az üzemanyagról szó sem esett...Mert kevés az a dolog jelenleg,vagy nincs is, ami fix.Pláne ha az ember nem 1-2 napra, hanem egy hétre,v. ennél többre bérel (ne)
Olvasom soraid, és ha hiszed, ha nem, de veled(tek) izgulok, nektek már csak 17 nap és már mentek is.
Nekünk még 45 nap, de a Ti indulásotok nagyobb izgalmat vált ki bennem.))
Lehet hülyeség?!
Persze, aztán ha visszaértek, akkor már tuti a saját indulásunk miatt fogok izgulni, akkor már csak 2 hetünk lesz vissza.)))
Néztem a doksidat.....nagyon szépen összeszedted...kíváncsi vagyok, hogy ezeken kívül még miket fogtok, fogunk felfedezni a szigeten?!
Mert tuti van még látni való, amit nem tettek fel netre, az earth-on nem látszik, úgy, ahogy.))))
#1338922010-05-11 10:50:49 Válasz a #133872. hsz-ra
Doksi még nincs teljesen kész, pakolok még hozzá pár dolgot. No igen partokból kicsit besokalltam, de tuti lesz olyan is, ahova lemegyünk, és mégsem olyan, mint amire vártunk így hamar tovább is állunk. Azt már sejtem melyik lesz a kedvenc, de remélem még kint is, találunk olyat, amit a googléban nem fedeztem fel.
Igen már csak 17 nap!A buszozástól kicsit tartok,de Zakhyntosra is csak kiértünk valahogy
Egyébként én is pont erre gondoltam már most mennyi mindent bejelöltem és mennyi látnivaló van még amit ugye ki sem szúrtam earth-on.A városokról ,falvakról meg már nem is beszélek,hisz azokat nem is jelöltem, de fotózni vagy megállni egy frappe-ra számos helyen megfogunk az tuti.
Látod leenee ezért érdekel az autókölcsönzés ára, mert ennyi napnál már nem mindegy mivel kell számolnunk
Tudja valamelyikőtök,hogy hozzávetőlegesen mennyi idő alatt értek Skalaba,mert nekünk a lefkadai út is nagyon hosszú volt a maga 23-24 órájával.És még ott van a kompolási idő is.Honnan hová kompoltok, azt tudjátok? Köszi a válasz.
#1339102010-05-11 12:34:43 Válasz a #133909. hsz-ra
szia, bevágom Cipur hozzászólását:
Elküldve: 2010-05-05 08:28:54 Cím: Kefalonia
a fentebb említett linken megnéztem a kilinis komp mentrendjét.juni 12 (aki esetleg akkor jön) így mennek a kompok:
sat 12 jun 2010, 08:00 indulás. sat 12 jun 2010, 09:30 érkezés poros-ba. vagy ha az előbbit lekésnénk: sat 12 jun 2010, 11:45 indulás. sat 12 jun 2010, 13:00 érkezés. de inkább az elsőre fognak a grandosok gyúrni szerintem. elég ügyesek, ha nem jön közbe semmi baj a busszal. akkor szegedtől 10:45 től van 20 óránk hogy odaérjünk 6:45 (kinti időben 7:45 re). meg 1341 km-ünk röszkétől. az óránként 67 es átlagsebesség. (+ 3.5 - 4 óránként megállók természetesen) kivitelezhető szerintem... szóval fel a fejjel buszos utasok !!
mi péntek reggel 7:45-kor indulunk Bp-ről, szóval szerintem kb 26-28 óra.
Szerintem szombat dél már esélyes,hogy a szigeten ér
Egyébként Kiliniből megy a komp.Ha odaérnénk reggel fél 7-környékén miénk a korábbi komp,így már tuti a délbeni szobába érkezés ,erkélyen frappé fogyasztás
Mi 2 éve Egerből reggel 6 kor indultunk busszal, és szombat reggel 6-ra (kinti időben 7-re) Kiliniben nézegettük a nagy piros kompot, hogy hogyan képes ennyi autót, kamiont, buszt, autót befogadni...na meg az sem semmi, ahogy beparkoltatják a kocsikat, csak az egyik irányból lehet elkezdeni a kikompolást az autóknál, mert annyira szorosan állnak a kocsik kb 5 oszlopban, hogy csak a bal oldali oszlop sofőrei tudnak először beszállni, aztán kimegy a teljes oszlop, majd jöhet a 2. oszlop, s végig a többi. Minden helyet kihasználnak. Érdekes. Amugy a kompút szinte felér egy fakultatív hajókirándulással. Volt ugy nekünk, hogy napsütésben elindult a komp, tengeren még köd volt , mikor beljebb értünk. Aztán egyszer csak kis idő múlva, a ködfelhőből kijőve elénktárulkozott a SZIGET. hátranéztünk ott még a köd látszott, előttünk meg a napsütéses sziget. Gyönyörű volt.