#1342752010-05-13 15:55:51 Válasz a #134233. hsz-ra
Itt vagyok, csak megyunk egyfolytaban, hogy mire jottok minden teljesen rendben legyen...most eloszor tudtam leulni a gephez...itt nagyon jo ido van, 30 fok korul...este jelentkezem...most sajnos nincs tobb idom de estefele mar lesz.
Szia mindenki akinek megigertem hogy irok a helyi valltozasokrol...Nagyon nyugodt minden,nyoma sincs a turista helyeken sem annak hogy a fovarosban volt egy kis zavargas...Skalan mar most latni hogy az arak az uzletekben a megeggyeznek a tavalyival,tehat egyenlore nem kell aggodni a magas araktol..az angolok mar furdenek a tengerben de ugy velem naoozasra inkabb alkalmas a 30 fokos homerseklet...udv..hamarosan talalkozunk..:Marcsi
Tavalyi árak... mi még nem voltunk ott, gondolom sokan mások sem De némi segítség itt van a fórumon, egyszer valaki belinkelt egy költségvetést telistele lidl-es meg kisboltos árakkal Kefaloniáról. Az annyira nem volt vészes ha jól emlékszem. (tej, kenyér, sör, sajtok, tészta, gyümölcs, ilyesmik voltak benne.)
Ma reggel elindult az első turnus.
Hősök terénél megyünk el minden reggel....a Grandos busz már ott volt 7.12-kor.))))
Vélhetőleg már bepakoltak és még nem lehetnek sokan utasok...mert csak 2 párost láttam ott a busz elejénél....de irigykedtem....Ők már mennek.
És főleg, egy ilyen szutykos hétvége előtt elutaznak melegebb éghajlatra.)))
#1343502010-05-14 09:14:34 Válasz a #134346. hsz-ra
ó, a szép fehér grandos busz? "kis" busz volt? gondolom a pestiek átcuccolnak Szegeden idén is.
akkor tehát érdemes kimenni jóval korábban. (így is terveztük, mert félek a reggeli dugótól)
#1343632010-05-14 10:22:20 Válasz a #134361. hsz-ra
Ha Skalan nem is, de Argostoliban biztos van.
Ami nincs is olyan messze, akkor ha baj van, mert ugye csak akkor kellhet egy automata....gondolom én.
Mi legalábbis így számolunk....kp.-t viszünk és egy nem használt dombor nyomott kártyára csak biztonsági tartalékot képező összeget utalok, az lesz még nálunk.
#1343852010-05-14 12:22:27 Válasz a #134380. hsz-ra
Ági !
Lehet Skalaban quadot bérelni? A neten látható , meg a fórumon már felsorolt autókölcsönzők hirdetéseiben sajna nem látok ilyesmit.
Köszönöm a segítséget előre is.