Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 4261
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134831 Üzenet linkje2010-05-18 10:32:28 

timba írta:
Amit Döme irt barlangokat sehol nem találom, ha valaki tudja segitsen icon_redface.gif !

Szia Timba!

Kb. Neapoli magasságában van a félsziget másik oldalán. Kastania és Agios Andreas nevű helységeket keress, azok mellett van. A Viamichelinen be is van jelölve a barlang helye.

# 4262
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134835 Üzenet linkje2010-05-18 10:54:04  Válasz a #134831. hsz-ra Előzmény #134831

Köszönöm Verka icon_smile.gif !

Megtaláltam, és nagyon örülök hogy ilyen közel van Elafonnissihez, igy talán belefér a programba. Remélem hogy Josza és Cilla is szeretné látni icon_lol.gif icon_cool.gif .Az én segédanyagom a beszámolód, és Kokszié, viszem magammal. És nem utolsó sorban Andi könyve, Josza remek szervezése icon_lol.gif icon_lol.gif !

# 4263
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134837 Üzenet linkje2010-05-18 11:10:33  Válasz a #134835. hsz-ra Előzmény #134835

Igen Timbácska!
Mi is szeretnénk látni. Már rengeteg anyagot begyűjtüttem és továbbra is folyik a begyújtés. Átküldöm, amit eddig összeszedtem. De Verka, drága ne korlátozd Magad az adatok közlésében, hiszen minden információ jól jön.

# 4264
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134846 Üzenet linkje2010-05-18 12:17:38  Válasz a #134835. hsz-ra Előzmény #134835

Nincs mit. icon_smile.gif Örülök, ha hasznát veszitek a beszámolómnak, és fedezzetek fel sok új dolgot is mellé és hozzatok sok-sok képet! icon_wink.gif
# 4265
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134847 Üzenet linkje2010-05-18 12:23:55  Válasz a #134837. hsz-ra Előzmény #134837

Nem szoktam szűkmarkúan bánni az infóval, de arról a részről amit tudtam, azt nagyjából mind leirtam a beszámolómban. Biztos emlékszel, hogy annak idején, amikor kiderült, hogy megyünk majd a Peloponnészoszra - éppen a Te javaslatodra! icon_wink.gif - akkor inkább az volt a problémám, hogy mit húzzak ki a programból, hogy beleférjünk a 6 napunkba, úgyhogy nem kutattam további felfedezendő látnivalók után. icon_wink.gif Én is most Dömétől hallottam először erről a barlangról.
# 4266
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134848 Üzenet linkje2010-05-18 12:27:00  Válasz a #134837. hsz-ra Előzmény #134837

Hű, most látom, hogy már csak 3 nap??? icon_biggrin.gif Aztamindenit. icon_smile.gif Nagyon jó utat kivánok Nektek, csodás nyaralást, gyönyörű időt! icon_smile.gif És hozzatok sok-sok friss képet, élményt haza nekünk, mert nagyon kiéhezetten várjuk! icon_smile.gif

Josza, ha mentek kisvasutazni, akkor az indulási/érkezési időkről egy fotót csináltok majd? icon_wink.gif Előre is köszi, ha megoldható, mert oda mi is megyünk majd és a tervezéshez jó lenne tudni.

# 4267
Miha5
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134896 Üzenet linkje2010-05-18 16:07:42  Válasz a #134828. hsz-ra Előzmény #134828

Kedves Timba és többiek, akik busszal mentek! Annyiféle úticél szerepel a terveitek között, hogy élvezet olvasni...! Elárulnátok, hogy a közlekedést hogyan oldjátok meg ilyenkor? Toloból ezek szerint ennyi felé vannak buszjáratok? Vagy autót/biciklit béreltek ilyenkor? Nem vagyunk az a hasunkat egész nap süttető típus, mi is nagyon szeretünk sokat mászkálni, de mivel errefelé (sőt: Görögországban) korábban sosem jártunk, így még nem ismerjük a helyi viszonyokat. Sokat segítenétek vele, ha megosztanátok, milyen közlekedéssel járjátok be ezeket a helyeket. Köszi!!!
# 4268
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134897 Üzenet linkje2010-05-18 16:09:20  Re:

Verka írta:

Josza, ha mentek kisvasutazni, akkor az indulási/érkezési időkről egy fotót csináltok majd? icon_wink.gif Előre is köszi, ha megoldható, mert oda mi is megyünk majd és a tervezéshez jó lenne tudni.

Verka Drága!
Meglesz! igyekszünk minél több információt begyüjteni és dokumentálni.
Erre a Diakofto vonatozásra már régóta fenem a fogam, de most, úgy tűnik, sikerülni fog.
Puszilunk Titeket:
Josza és Cilla

# 4269
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134898 Üzenet linkje2010-05-18 16:20:36  Re:

miha5 írta:
Kedves Timba és többiek, akik busszal mentek! Annyiféle úticél szerepel a terveitek között, hogy élvezet olvasni...! Elárulnátok, hogy a közlekedést hogyan oldjátok meg ilyenkor? Toloból ezek szerint ennyi felé vannak buszjáratok? Vagy autót/biciklit béreltek ilyenkor? Nem vagyunk az a hasunkat egész nap süttető típus, mi is nagyon szeretünk sokat mászkálni, de mivel errefelé (sőt: Görögországban) korábban sosem jártunk, így még nem ismerjük a helyi viszonyokat. Sokat segítenétek vele, ha megosztanátok, milyen közlekedéssel járjátok be ezeket a helyeket. Köszi!!!

Kedves Miha5!
Először is szeretettel köszöntünk körünkben. Busszal megyünk, de ott helyben kölcsönzünk autót és azzal járjuk be ezeket e gyönyörűségeket.
Timbáékkal már évek óta ismerjük egymást és jó barátságban vagyunk és egy éve, már rendszeresen találkozunk is. Most együtt, egy apartmanházban fogunk nyaralni és közösen fogunk autót bérelni. A második héten mégy két házaspár csatlakozik hozzánk az apartmanházban és immár 12-en leszünk ott a fórumról. Timba-Jana, Csutek- Laci és két gyerekük WhiteFrost-és férje Sanyi + gyermekeik. Valamint mi ketten a nejemmel.
Egyébként a környéket be lehet járni tömegközlekedéssel és bérelt biciklivel, esetleg motorral is. Naphlionba pl.simán és olcsón be lehet menni. Sajnos a Peloponesoson elég nagyok a távolságok, így a legkedvezőbb az autós közlekedés, vagy még mehetsz az utazási iroda fakultatív programjaira is. Az viszont anyagilag elég húzós és másokhoz kell alkalmazkodni. A döntés a Tied. icon_lol.gif
Üdv: Josza

# 4270
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134902 Üzenet linkje2010-05-18 16:48:45  Válasz a #134898. hsz-ra Előzmény #134898

Szia Josza!

Azért hagyjatok olyan kirándulásokat is a második hétre, amire együtt mehetünk! icon_wink.gif
Laci itt a fórumon Johni, de inkább beszélni szeret(mint azt többen is tapasztaltátok már icon_lol.gif ). Ha írni kell, akkor Anyuci írd már meg helyettem. icon_twisted.gif
Olyan jó látni, hogy nekünk is csak 10 nap van indulásig! Már nagyon be vagyok sózva. Csak van egy csomó melóm, ami határidős, és feltétlenül le kell zavarnom indulás előtt. icon_sad.gif

# 4271
Mm
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134912 Üzenet linkje2010-05-18 18:52:51 

Sziasztok!

idén toloba készülünk a hotel electrat vagy HOTEL SOLEIL néztük ki?
Olvastam vissza de nem igazán találtam róluk semmit?
Ha tud róla valaki valamit azt megköszönöm!
Milyenek szobák? Ellátás milyen?

# 4272
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134915 Üzenet linkje2010-05-18 19:18:14 

# 4273
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134928 Üzenet linkje2010-05-18 20:39:44 

Sziasztok. Csak szeretnék a "tolói csapatnak", legalábbis a most induló felének nagyon jó utat kívánni. Sok-sok kirándulást, gyönyörű élményeket kívánok.
Remélem szép idő lesz és nem lesz semmi gond a görög helyzet miatt sem!?
Azért írok már most, mert mostanában sokszor nem jutok ide, és félek, hogy nem tudok már elköszönni. A később indulóknak is kívánom ugyanezt, de addig még biztos jelentkezem!

Vigyázzatok magatokra, várunk vissza benneteket sok fotóval és rengeteg élménybeszámolóval!!!

Kalo taxidi!!!

# 4274
Mm
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134933 Üzenet linkje2010-05-18 20:55:33 

Szia breki1!

köszi utána már azt én is megtaláltam.
ha jól olvastam te voltál a kyanty akti szállodába! Ott milyen volt az ellátásotok? A szobái tengerre néznek?
Csak azért érdeklődöm mert, mi tavaly az hotel Arisba laktunk, de nem nézett tengerre a szobánk,itthon az irodában nem tudtak ebbe segíteni.
A reggeli meg egész héten ugyanaz volt!
narancslé nem is volt icon_cry.gif

# 4275
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134939 Üzenet linkje2010-05-18 21:32:28 

Szia

Elég a Breki icon_razz.gif

Ja és Kyanti Akti

Az egyik legjobb hely Tolóban szerintem ingyenes légkondival és reggelivel
Volt tengerre néző és másik oldalon lévők, mi a tengerre nézőt kértük pár ezerrel drágábban.

Reggeli hasonló nagyjából Teával + Narancslével személyes kiszolgálással és olyan bőségesen,
hogy a maradék sütit becsomagolva szinte nemis voltunk éhesek vacsoráig.

Egyetlen gond van a hellyel, hogy a fiatalok este motorral ott gyorsítanak fel a hegyre menet, illetve ha lefele jönnek szintén szeretik túráztatni azon a részen.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 284 285 286 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu