#1351812010-05-20 17:22:29 Válasz a #135168. hsz-ra
Kriszti!
Ezért kár volt, Ioanninán 13 fokot mutat du 6-kor
Ez azért több, mint hervasztó. Viszek kiránduló cuccot is.
A másik linken van vagy 16 Skala c. link, kérdés, hogy melyik a mienk (Kefalonia).
Szia Kriszti! Köszönöm a választ, a komppal kapcsolatban! Megnyugodtam! Az időjárással kapcsolatban még vannak kétségeim, de az biztos, hogy jobb idő lesz, mint itthon! és azért még van 8 nap! vagyis már csak! de az időjárásnak ennyi elég, hogy még melegebb legyen! az idő melegszik, a mi napjaink meg fogynak! Jövőhéten ilyenkor már lázasan számolom az órákat, hogy indulhassak a buszra!
#1352112010-05-20 20:02:25 Válasz a #135181. hsz-ra
Szerintem minden okés lesz 3 éve Zakhyntoson az első nap úgy esett nem láttunk csak pár méterre előre,aztán másnaptól 27-30 fok volt.Ugyan ebben az időben voltunk,én nagyon bízom az előrejelzésben
Eryka24 tényleg ti mikor indultok? Remélem nem késtek sokat az autópálya lezárás miatt...
4.20-kor indulunk Győrből! akkor még biztos tudunk haladni rendesen, mert ma reggel se volt nagy a forgalom akkor. De azért addigra szerintem megoldják valamennyire a helyzetet! Mi is foglaltunk fix ülőhelyet! Szerettünk volna biztosra menni!
#1352182010-05-20 21:51:09 Válasz a #135174. hsz-ra
Úgy néz ki mostanában nem fogom megtudni melyik nap lesz az Ithakai fakultativ, már másodszorra nem kaptam választ, /szupertitkos információ lehet/, és nyilván az is az hogy melyik autókölcsönzővel van szerződése az irodának.
Úgy néz ki mostanában nem fogom megtudni melyik nap lesz az Ithakai fakultativ, már másodszorra nem kaptam választ, /szupertitkos információ lehet/, és nyilván az is az hogy melyik autókölcsönzővel van szerződése az irodának.
Valószínű,hogy csak ott tudod meg a fakultatívok időbeosztását a helyi vezetőtől,ami pedig teljesen mindegy,hogy melyik kocsibérlővel áll kapcsolatban az iroda,én a CBR-nél béreltem és Skalaban is van kirendeltségük!
U.i.:Ott bérelsz kocsit ahol akarsz,akinél a legolcsóbb,semmi köze az utaztatónak ehhez, ő mindig az fogja ajánlani és nem véletlen akivel szerződése,kapcsolata van...
#1352242010-05-20 22:27:21 Válasz a #135222. hsz-ra
Ez így van, de én is csak azért vagyok rá kíváncsi, hogy már most neten megkuksizzam annak a kölcsönzőnek a jelenlegi árait, amit ajánlani fog majd kint Marcsi.
Csak tájékozódás szempontjából érdekelt volna engem is.
Tudom, helyszínen, napok számától függően változni fog az ár, addigra.
#1352262010-05-20 22:36:20 Válasz a #135224. hsz-ra
Próbáld meg Ágnitól megérdeklődni,most ment el Skalaból,hátha tudja.
Előszezonban különben relative olcsón lehet (tett)kocsit bérelni még akkor amikor mi Kefán jártunk.
grandos fórumon kérdezted Marcsit az időpontról? nem láttam a bejegyzést. ha valaki, akkor ő biztosan tudja az időpontokat.