Az irigykedést ne vedd szó szerint....nem úúúúúúúúúgy mondtam!(bocs az OFF)
Andra | #135025 | 2010-05-19 15:08:13 | Válasz a #133467. hsz-ra
Nekem meg se fordult a fejemben, hogy lemondjam az utat.
Egy kicsit sem félek az ottani helyzettől. Ők a túrizmusból élnek főleg, nem hiszem, hogy saját maguk ellenségei lennének.
Itthon is voltak zavargások, Párizsban is gyújtogattak, még sem hiszem, hogy ez bárkit visszatartott volna attól, hogy odautazzon.
Nekem is van ismerősöm, aki emiatt visszamondta az utat, de már akkor sem értettem az illetőt.
Persze mindenki maga tudja, hogy mit szeretne, de biztosra veszem, hogy semmi baj nem lesz Görögországban.
Az idegenforgalm visszaesésének fő oka nem a félelem a sztrájkolóktól, hanem hogy drágul minden. Jelentősen drágult pl a benzin és ez viszi magával a többi árat.
Ez persze főleg azoknak jelent nagyobb gondot, akiknek nagyon ki van számolva az utazásra szánt pénz.
Én a lehető legnagyobb lelki nyugalommal megyek pénteken Toloba.
Fel sem merül bennem, hogy a tiltakozások miatt valami baj érhetne. Szerintem el is ültek ezek. Már a cikk szerint így is öngólt rúgtak görög barátaink. Nem annyira buták, hogy tovább rontsák a helyzetet. Attól sem tartok, hogy olyan nagy lesz a drágaság, mert kisebb kereslet, kevesebb turista esetén kénytelenek árat csökkenteni, vagy kedvezményeket adni, hogy legyen forgalmuk. Úgy, hogy aki teheti, menjen csak.
Üdv: Josza
Ajaj.. Ez nem túl jó hír..Főleg az fog szívni aki a főszezon ideje alatt megy nyaralni.. Lehet dob egy hátast majd, ha meglátja az árakat.. Májusban még nem hiszem, hogy olyan nagyon érezhető lesz a drágulás.. De majd megnézem ezt június, júliusban.. Asszem fel lehet kötni a gatyát.. Főleg annak, akinek ki van számolva a pénze..Ahogyan mondtad Jox!
De viszont ha nagyon emelik az árakat akkor jövőre sokan nem utaznak Görögországba.. Inkább választanak majd más úticélt.. Ebben az esetben pedig a turizmusból befolyt összeg még kevesebb lesz..
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni: pontosan honnan indulnak a Grand Tours-os buszok a Hősök teréről? Ha jól sejtem kb innen. Kérnék egy megerősítést.
Az utazási irodában nem mondták meg honnan indul a busz? Nekem megmondták pontosan honnan indul pl a Népligettől a busz...
Kérdezd meg az irodát! Eléggé nagy baj, ha nem mondják meg pontosan honnan indul a busz..
Természetesen megmondták, de a Hősök tere, ill. a Felvonulási tér elég nagy ahhoz, hogy csomagokkal megpakolva végigszambázzuk a buszt keresve. És mivel nem indultam még innen buszos útra, ezért nem tudom, hogy hol állnak meg a buszok pontosan.