Na itt a válasz, a mostani turnusból miért nincs itt a fórumon senki?
Na meg talán, hogy a 7.18-kor a Hősök terén lévő busz talán nem is Görögország felé ment, hanem az már a 7.30-as Spanyol csapat volt?!
Macsi ezt válaszolta:
"Most egy zárt csoport van nálam Erdélyből külön programokkal,más megállókkal történtek, ezek időigényessége miatt 17:30-ra értek Porosra és onnan hozzám Skálába! Őket ne vedd kérlek alapul!!!A következő heti vendégeim Magyarok lesznek azt már meg tudom majd írni neked:)"
#1354682010-05-24 22:40:22 Válasz a #135465. hsz-ra
Valószínű az utóbbi!
Grand oldalán a fakultatívnál ez van írva:
"Ithakai kirándulás
Egész napos hajós kirándulás keretein belül ellátogatunk Odüsszeusz hazájaként ismert varázslatos kis szigetre, Ithakára, mely híven őrzi eredeti szépségét. A fővárosban (Vathi) érezni fogja a nosztalgikus hangulatú, múzeumokat és élvezheti a sétányok közt egy hagyományos Jón város hangulatát. Következő kikötőnk a festői Kioni falucska, ahol szabad program keretében akár meg is ebédelhet. Egyedülálló élményt fog nyújtani egy kis úszás a félreeső strandokon. Miközben utunk visszavezet Skalaba előfordulhat, hogy sirályokkal és delfinekkel is találkozunk. "
#1354722010-05-24 23:19:27 Válasz a #135468. hsz-ra
Mi az Imperátor fakultatívján csak átkompoltunk a busszal,majd evvel jártuk be a sziget szerintük fontosabb helyeit.Nem volt hajókázás,de így elég sok szigeten belüli helyet bejártunk,köztük a sziget"fővárosát"Vathit.Hogy most melyik a jobb?-ki tudja.
Pár nap múlva utazó Kefalóniások: minden részvétem a tietek!!!
Remélem olyan szépnek ismeritek meg ezt a szigetet,mint amennyit én áradoztam róla...és fogjatok ki príma időt,járjátok be amennyire ennyi idő és mód engedi az egész szigetet.
Ithakát ne hagyjátok ki,mert ha földrajzilag nem is, de tartozékának érzem KEFALONIÁNAK! Szóval Minden Jót és "harcos üdvözletem" mindegyikőtöknek!!
Jól gondolom, hogy minden útitársam már pakol és azért nincs változás a fórumon? már csak hármat kell aludni és indulás! bár a harmadik estét nem nagyon számolom, mert hajnali 3-kor kelnem kell! de megéri! Kriszti és Kónyu nemsokára találkozunk! indulás előtti utolsó jó tanácsokat szívesen olvasok!
Engem ez a hétfő teljesen megkevert most kapcsoltam ,hogy 2 napom van
Szóval mostam vásároltam már "csak" pakolni kell.A kedvem is jobb mert kintre jó időt mondanak
Eryka, Rika27,Faopal remélem megismerjük egymást
Leenee veled is találkozunk lent remélem És Casmir-neked is írom majd az infókat
Ezt nem is hiszem el, hogy ennyien mentek egyszerre.)))
Eddig azt tudtam, hogy Kristi, Konyú és Eryka24 mentek egyszerre és Leenee követ titeket.
Erre most kiderül, hogy a fél buszt meg fogjátok tölteni!?
Jó kis csapat verődhet össze így!))))
Ejjjj..... .....irigykedem.
Jajjjj...de jó nektek. ))
Ma reggel Apollonos buszt láttam a téren. És a szívem fájt. Őket is nagyon szeretem.
Pénteken meg majd a Grandos busz.
Bár remélem nem fogok látni egyet sem, mert akkor azt jelenti időben indultatok. (esetleg a Spanyol csapat 7.30-as indulása miatt 1 buszt elviselek)
Eryka24
Szúnyog riasztót vigyetek, lötyiset, ne tablettást!
És a teraszra a spirál sem rossz, csak az füstös-büdös.
Bár ha jól emlékszem az emeleti szobáknál van szúnyoghálós tolóajtó.
OFF
Jaaa...most jutottam eszembe egy másik topicban is a szúnyogriasztó a téma....és ez által jutott eszembe....ami nagyon szokott hiányozni...a T-dugó.
Mert általában egy szobában két konnektor van, és biztos, hogy a szoba ellentétes pontjain.
Nekem az ajtó közelébe mindig a lötyis szunyogriasztó van bedugva, a másik meg tuti a tükörtől, asztaltól távol van, így a telefon töltő, elemtöltőt elég nehéz bedugni és akkor már más elektromos dolgot nem is tudsz használni.
Így egy T-dugó vagy hosszabbító mindig jól jön.))
ON
#1356002010-05-26 08:57:45 Válasz a #135596. hsz-ra
Pakol a franc - már rég bepakoltam, csak a kaja-pia maradt, azt holnap intézem
Küldök egy kis teknőcöt Kefaloniáról, nem az én felvételem:
Itt a teki:-)
#1356022010-05-26 09:13:10 Válasz a #135600. hsz-ra
hát ez a teki nagyon édes.
hogy ki és mikor vette fel, azt lehet tudni? a kérdés arra vonatkozik, h az év mely hónapjában kelnek a tekik, lehetséges-e, h mi is belefutunk majd... és pontosan hol vannak teknős-tanyák?