Mindenkinek köszi a jókívánságokat ATOSZ NEKED IS
Kicsit fáradt vagyok már,és még holnap is meló,bepakolva semmi marad holnap délutánra.
Hívtam az irodát azt mondták 8€ a komp/fő/út
Azt nem tudom Makedónok vajon idén is kötekedhetnek a biztosítással?
Nekem bankkártyás biztosításom van szóval remélem nem
#1357162010-05-26 22:18:03 Válasz a #135659. hsz-ra
Ati, Kuku, Babar és a többiek!
Köszi a jókívánságokat. Kicsit sűrűre sikeredett az utcsó 3 napom, mert közbejött egy nem várt meló, így kicsit összesűrűsödött a rumlim
Nem baj, így legalább nem maradt időm izgulni és várni az indulást.
Ja, és Babar, Te sem panaszkodhatsz a tavalyi képeiddel, egyszerűen tökéletesek voltak - na jó, úgy könnyű, ha Milos a téma
Most, hogy így kölcsönösen kiudvaroltuk magunkat, megyek egy gyors Dodekániszosz-os reakcióra.
A többiektől 1000 bocs az OFF-ért, de nem tudom, miért nem működik a privim, viszont az e-mail címem sem titkos: konyupapa@gmail.com vagy galgoczyarpad@gmail.com
Így az utolsó napon és is kívánok sok jót az útra....kitartást a buszozáshoz, és nagyon jó időt a nyaralás alatt.
Arra a 2 hétre míg lent lesztek, hét ágra süssön a nap, aztán lesz 1-2 hete esni, aztán megyünk mi, akkor megint süssön ezerrel.
Legyen flott az utatok, időben, probléma mentesen tudjatok elindulni.
Kedves utastársakat és apartman szomszédokat. ))
És korrekt görög árakat kívánok!
A többi kellemes élményt úgyis a sziget biztosítja.))))))))))) (remélem)
Szeretnék kicsire összemenni és egy bőröndbe befészkelődni!))
#1357602010-05-27 10:00:46 Válasz a #135739. hsz-ra
Tegnapi e-mail a Grand-tól, idemásolom:
Kedves utasaink, kollégák!
"...Nagy örömmel számolunk be a múlt héten indult első görög útjaink tapasztalatairól:
Mindenkit megnyugtatva, mondhatjuk, hogy a helyzet a korábbi évekhez képest változatlan!
Útközben a megállóknál a hölgyek még mindig sorfalat állnak az uraknak a mosdónál, de a viccet félretéve,
az apartmanok minden szolgáltatása, a tenger napról-napra melegebb vize, a nyaralóhelyek pezsgő élete mind-mind az utasokat várja, a görögökkel egyetemben: tehát nincs sztrájk!
Az általános árak a médiahíresztelésekkel ellentétben nem emelkedtek kivéve a minőségi szeszesitalok, a dohánytermékek és az üzemanyag árát..."
"...a katalógushoz képest 1 órával hamarabb indulnak a buszok. A neten már a helyes időpontok vannak!..."
#1357762010-05-27 11:05:36 Válasz a #135768. hsz-ra
OFF
Ti külön felregisztráltatok a hírlevélre..? én azt hittem, hogy a netes regisztráció nem kér külön hírlevél feliratkozást... úgy néz ki, tévedtem és ezért maradok ki a dolgokból.
"Csak azok kapják ezeket a leveleket, akik fel vannak iratkozva a weboldalunkon a hírlevélre. Kérjük regisztráljon és Ön is fogja kapni ezeket a leveleket."