Bee!
Köszi a biztatást. Remélem, tényleg jó lesz az idő, és melegszik még egy kicsit a tenger is.
Most még azon is aggódok, nehogy a kicsik bárányhimlősek legyenek, mert akkor nekik nincs pancsi.
Ki is vettem a középsőt a bölcsiböl, nehogy elkapja a közösségben. Miért is lenne minden egyszerűbb?!
#1361252010-05-29 16:30:47 Válasz a #135984. hsz-ra
Editla! A fél sátor elég sok helyen kapható, hipermarketekben is. A "stabilitása" nem sokban különbözik (hacsak nem akarsz rá egy talicska pénzt áldozni), az összecsukott formája inkább (lapos, kör alakú, vagy hosszúkás, helytakarékosabb) de a nap meg UV elleni védelemmel óvatosan! Ugyanúgy le lehet égni az alatt is üldögélve, csak erről nem szól a fáma...
O.B. és Paralia meg sztem abszolút sétatáv, én gyerekkel nem bánnám, ha az előbbin lenne a szállásom.
#1361302010-05-29 17:28:04 Válasz a #135984. hsz-ra
Szia Editla! Szerintem Tescoban is kapható ez a félsátor, mintha már láttam volna. Biztos lesz nálatok is, Csongrád nem olyan pici hely. De a napernyő is megteszi, úgyse lesztek a gyerkőcökkel egész nap a parton. Jó nyaralást!
Te,van!!!
Ős igen,látszik.
A keresőm nem enged erre az oldalra semmit se linkelni (mozilla 3.6),
ezért mindent kézzel írok.
Mindjárt pötyögöm,ha nem műkszik,majd javítom!
#1361732010-05-29 23:54:40 Válasz a #71749. hsz-ra
Ja szu Petros.Ti kanisz;Posz vretikesz szto Keszthely?Telo na szu po posz sze ligo tha anikszi ena alitino gyros apo ton andra mou tha ine meraklidiko afendiko.tha szu sztilo prokliszi na ertisz na pisz ti gnomi szu.Me agapi andrea