Mi voltunk a Campussal, ádáz egy iroda, de örüljetek ha meg lesz a helyetek a ha jól gondolom Paráliai apartman. Érdemes sûrûn telefonálni mielõtt indultok, hogy minden rendben van a szállással.
Ennyi jó tanács, a többi szerencse dolga lesz náluk.
Mi is a Campus Clubbal megyünk,de most nagyon megijedtem,hogy ilyen megbízhatatlannak mondjátok õket!
Valójában ilyen rosszak?Ha egyszer lefoglalom,kifizetem a szállást akkor mi a fenét tudnak elszúrni rajt?
Nyugtassatok már meg!
2 gyerekkel nem lenne jó ráfaragni!
Mondjuk csõdöt jelent, mint az egyik alvállakozója tette velünk májusban.
Szóval sikerült a biztosító által jobban belenézni ennek az irodának az ügyeibe, és elég érdekes dolgokra jöttünk rá, ami nem nyilvános helyre írandó.
A lényeg mielõtt mentek rákérdezni, hogy minden rendben van, ha már a részvételi jegy a kézbe van akkor az már biztos, úgy gondolom
Makriba mentek?? Azt hittem Parália, hisz ott írtunk egymásnak!
Igen ott, el se lehet téveszteni, ha a Diasba mentek. A Diassal szemben van egy gyomos gondozatlan telek, utána van egy ház és az alatt van, az iroda, ha szerencsétek van akkor éppen van ott valaki.
Nem Makriba megyünk,jól emlékeztél Paralián leszünk a John & Eve apartmanba.De az van a részvételijegyen,hogy ott kell bejelentkezni a Diasba.
Szerinted kell izgulnom?
Na hát ezt nem gondoltam, hogy ennyire szegények, hogy Parálián nincs idegenvezetõjük!!
Mikor mentek?? Gondolom, hogy az már biztos dolog ha meg van, a részvételi jegy. De eddig akikkel voltam , az idegenvezetõk adták át a szállást, és nekik kellett szólni ha valami hiányzik, vagy nincs rendben, így 20 km távolságban ez nektek elég nehéz lesz.
Hát ezek után azt hiszem,majd jövõ héten felhívoma csajt,és megkérdezem ezt az idegenvezetõi dolgot!
Nem írnál valami konkrétabbat a dolgaikról,amikre rájöttél?
Ha nagyon kemény dolgokról van szó akkor ird meg priviben,persze csak ha akarod!
Köszönöm,hogy írtál!
Én azt hittem minden utazási iroda külön-külön müködik,egymástól függetlenül.Mármint az furcsa,hogyan tartozik egy utazási iroda egy másikhoz?
Bízom benne,hogy velünk minden rendben lesz,ha már itt van nálunk a jegy csak nem szórakoznak!
Megjöttünk Paraliáról!
Sikeresen elfoglaltuk a szállást nem volt semmi gond sem.A John és Eve apartmann nagyon jó kis hely,tiszta rendes aranyos a tulaj,és nem utolsósorban lehet ott pihenni,mert nem a központba van,ahol tömegesen tódul a turista.
Egyszó mint 100,minden jól sikerült és nagyon szép volt,de sajna elmúlt!
Szaisztok!
Találtam elfogadható áron Nei Porin szállást a Dias Zeusz Travelnél.
Van valakinek tapasztalata akár jó ,akár rossz az irodával kapcsolatban?
Megköszönném ha írnátok.
Üdv
Katus