Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 436
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13772 Üzenet linkje2006-08-12 17:26:53 

Kedves Katus!

Mint írtam, a kék zászlót õk egyáltalán nem érdemlik meg, még a wcbõl származó dolgokat kell kerülgetni a tengerben. Ez volt amikor ott voltunk, és ez nem volt a central beachen még ott voltunk. Ez számomra nagyon fontos. Amásik zuhany alatt mi is maradtunk szappanosan, amit nem tehet meg egy halászfalu aki az idegforgalomból szeretné magát fentartani többek közt. Parálián és Olaszországban ezt soha nem tapasztaltam. Amikor meg szóvá tettük, hát ez van kijelentést kaptuk. De amikor befizettünk ide, akkor érdekes ezt nem közölte a Jiannis utazási irodája, hogy hát ez van. Én nagyon felháborítónak tartottam akkor. Ráadásul az a lepusztult büdös fürdõszoba... Önmagáért beszél, hogy mennyire igénytelenek magukkal is szembe, és az a kilátás, az erkélyrõl, a gazos kertre, az vitte a pálmát nálam. Én abban az értelmeben mentem mint halászfalu, amit pl. az Olaszoknál tapasztaltam.
Parálián a tulajdonosok elõtt akikkel összehozott a sors, nos le a kalappal, hihetetlen kedvesek és segítõkészek voltak, még itt a nagy semmi volt.
Én valószínû ezt a apartmant senkinek nem fogom ajánlani, aki ide utazna.

# 437
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13774 Üzenet linkje2006-08-12 17:51:49 

Szia Kriszta!!!

Igen a kert akkor is gazos volt mikor mi mentünk,de szóltunk Zeusznak és másnapra kigazoltatta,igaz a kolleganõm azt mondta hogy Õ volt.
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Persze igazad van, senki sem szereti ha koszba megy,mi vittünk domestost. Kicsit körbe jártam vele,és ennyi. Nem a szálláson volt a hagsúly,hanem maga a látnivalókon,és azokban egy cseppet sem csalódtam.

Szia

Katus

# 438
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13775 Üzenet linkje2006-08-12 18:27:26 

Még szerencse, hogy ahhoz a látnivalókhoz, amit idén sikerült nekünk megnézni, semmi köze nem volt a Diasnak icon_wink.gif
# 439
Jenike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13776 Üzenet linkje2006-08-12 18:54:02 

Sziasztok!

Mivel két hétig élveztük a Dias nyújtotta lehetõségeket, ezért a keddi turnusváltásnál észleltük, hogy takarítják az apartmanokat. Az elvégzett munka minõségét minden esetben valakinek (tulajok?) ellenõrizni kell, mert akkor nem találunk koszos fürdõszobát, a konyhaszekrényben kávé maradványokat és még sorolhatnám. Ötödik éve járunk Görögországba kb. ugyanennyi pénzért, de az általam leírtakkal sehol nem találkoztam. Szerintem ez nem ár függõ dolog, hanem az igényesség teljes hiánya. Nekem ilyen vendéglátók a lépcsõfordulóban ne üzengessenek, hogy az utolsó napon milyen kötelességeim (mosogatás, szemetes kiürítése stb.) vannak, hanem korrekten és kitakarítva adják át a szállást. Abban az esetben ha szellemileg olyan visszamaradott vagyok, hogy ezeket dolgokat magam után nem végeztem el, akkor a szállást biztosítónak kutya kötelessége ezeket az alapvetõ feladatokat is megcsinálni.

Katus!

Az általad leírtakkal csak részben tudok egyetérteni. Természetesen számomra is a látnivalók jelentették a lényeget, de a szemét között több helyen elveszti a varázsát még a mûemlék is. A Görög népnek akkora lehetõségei vannak az idegenforgalom területén, hogy az csak kevés nációnak adatik meg. Én úgy látom ezekkel az értékekkel elég mostohán bánnak, sõt mondhatni felelõtlenül.
A magyarokról leírtakat mi is tapasztaltuk, de nem maradtak el tõlük a görögök sem. Sõt!
Az általam emlegetett problémák csak kb. öt perces bosszúságot okoztak, és egyébként nagyon jól éreztük magunkat.
Valószínûleg jövõre is Makrigialos lesz az úticél, de egy másik szálláshely igénybevételével.

jenike

Ui: ÉN NEM GÖRÖGORSZÁGRA, HANEM ÉRTE HARAGSZOM!

# 440
Jenike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13777 Üzenet linkje2006-08-12 19:13:00 

Lehet, hogy nem a helyiek hagyták Makrigialos központjában (Macedonia étterem elõtt!) ezt a szemetet, de az a parton lévõ kb. 30 étterem vagy kávézó talán nem tátongana az ürességtõl hétfõtõl péntekig, ha nem ilyen látvány tárulna elénk.

jenike

# 441
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13779 Üzenet linkje2006-08-12 19:40:52 

No igen, ezeket tapasztaltam én is sajnos, és vízben is. De a lényeg, hogy túristákat se nagyon láttam, kivéve azt az iskolás csoportot, akik velünk voltak abban az idõben. Lehet azért, mert éjfélkörül értünk mindig vissza a szállásra, más üdülõ helyekrõl. icon_wink.gif , nem tudom...
# 442
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13791 Üzenet linkje2006-08-12 20:20:15 

Na jó feladom!!! icon_redface.gif
Ti sajnos ezt tapasztaltátok,nálunk a húsz emberke közül is egy volt akinek nem tetszett,és elégedetlen volt.És íme a szállásunk. [img]
Szerintem nem annyira rossz !!!

# 443
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13794 Üzenet linkje2006-08-12 20:35:32 

Ja és a part!!!

Akkor pont nem hagytak szanaszét semmit!!!

# 444
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13795 Üzenet linkje2006-08-12 20:42:03 

Sziasztok!

Én nem olvasom ezt a topikot, de Anikó felhívta a figyelmem az utolsó két oldal témájára. Én már nem képedek el semmi ilyesmin. Katus képei alapján ez egy normál szállás, mondjuk kicsit õsrégi bútorokkal, az ágy elég rémesen néz ki abban a fa kasztniban.

Andi

# 445
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13805 Üzenet linkje2006-08-12 21:25:24 

Igen, és hihetetlen kényelmetlen rugós matracok voltak a mi szobánkban. Festést nem láttot már pár éve és lehetne sorolni. A parti képek is nem mindig ilyennek.
Bennünket nem kell meggyõzni akik ott jártunk hogy mi található a apartmanba, és a parton. De úgy érzem, kötelességem elmondani amit tapasztaltam, azokkal szemben akik esetleg ezt választják célpontként.
Így mindkét verzió után lehet dönteni.
A másik és nagyon fotos dolog, ezért az árért bármelyik olymposi faluban lehet kapni szállást, és Nei Porival egy lapon nem lehet említetni!

# 446
Lara
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13813 Üzenet linkje2006-08-13 09:14:45 

Melyik az az apartman amit nem ajánlotok?
# 447
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13815 Üzenet linkje2006-08-13 09:34:48 

Szia Andi!!!
Az ággyal sincs komolyabb gond, nekem kissé a matrac kemény volt,még ez másnak meg kifejezetten jól esett . Nem volt kopott a festék rajta,lehet hogy mire mi mentünk felújították?
A parton mindíg sokan voltak,fõként a déli óráktól.Voltak szép számmal Németek vendégek is.Sajnos a vízminõsége nem csak Makrin nem jó,hanem Paralian sem,Korinos Beach-en viszont nagyon jó volt.

Katus

# 448
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13818 Üzenet linkje2006-08-13 10:04:10 

Szia Jenike!

Gratulálok, nagy szép igényes fotókat tettél fel!!
Köszi érte!

# 449
Jenike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13820 Üzenet linkje2006-08-13 10:30:42 

Sziasztok!

A nyaralásunk alatt a víz minõsége Makrigialos-Paralia között egyforma volt, azaz a növények jelentette kellemetlenségek mellett tiszta volt. Makrigialosi part kihasználtsága átlagos volt, a magyarok és görögök mellett mi is találkoztunk németekkel.

Katus!

Az általunk használt négy (két felnõtt, két gyermek) ágyból kettõnek az alja beszakadt állapotban volt, ezért a matrac elég homorú formát mutatott, de ezt a problémát gyors helycserék és ágy rendezések után orvosoltuk.
A festést Kriszta valószínûleg a szobákra értette.

Részemrõl szintén feladom a témával kapcsolatos megjegyzéseket, de a véleményemet fenntartom: az eddigi görögországi nyaralásaink (ötödik) során itt volt a legrosszabb a szállás minõsége, ami javítható lenne a háziak nagyobb odafigyelésével (tisztaság!), ez azonban nem befolyásolta a nyaralásunkat, hiszen indulásunk elõtt felkészültünk erre.
Görögország és immár Makrigialos szeretetét sem befolyásolta a Dias apartmanban tapasztalt állapotok, mert mint azt már írtam: jövõre ismét irány Görögország és valószínûleg Makrigialoson lesz a szállásunk.

Köszönöm a figyelmeteket!

jenike

# 450
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13826 Üzenet linkje2006-08-13 13:02:16 

Szia Jenike!!!
Jó lenne ha írnál bõvebben ,hogy merre jártatok eddig Görögországban?
Mert mi is szeretnénk ismét nyáron odamenni, és minden információ jól jön.A képeid nagyon szépek,biztos nagyon jól éreztétek magatokat.

Üdv Katus

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 29 30 31 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu