Nehogy már ezen vitázzatok A vízhõmérsékletet mindeki a maga érzékenysége szerint éli meg. Szerintem június közepéig számít elõszezonnak (legalábbis a katalógusokban), amúgy meg nekem június már nyár. Bár nem ebbe a topikba tartozik, de megjegyzem, hogy nekünk június végén is jéghideg volt a víz Samosnál. De mindeki védelmére szóljon, hogy pár kilométerrel odébb is hozhat egy áramlás meleg vagy hideg vizet és ugynazon a szigeten egyikõnk fõ, másik meg fagy. Lásd: Korfu, Paleokastritsa.
Szóval szerintem szeptember a legideálisabb, mert addig egész nyáron melegszik a víz és meg is tartja a meleget
Hogy autóval? Athénból, komppal? Az elég hosszú és drága mulatság lehet. Érdekes, hogy valakinek ilyen is eszébe jut.
Konkrét térképet most nem tudok, de a Freytag&Bernd-nek vannaka legjobb térképei e téren. Most sajna nincs idõm a cím után kutatni, de egyszer tavasszal beírtam a Tolo-s topikba. Este kikeresem majd neked, ha addig nem találod meg. Tõlük a neten is megrendelhetsz.
Igen , Athénbõl komppal megyek...lehet hogy drágább és kényelmetlenebb mint repcsivel,de van nem kevés elõnye is! Pl. jobban ráhangolódok az üdülésre,többet látok, nem kell autót bérelnem! és azon gondolkodnom hogy a bérelt autó ne legyen üresjáratban.
Ha ezeket összeadjuk szerintem jobb autókázni!
Üdv!
Már nézegettem Githiot,onnan Kissamosba érkeznek a hajók,de sajnos nincsenek megbízható információim a menetrendet,menetidõt,árat illetõen.(mintha senki nem menne arra)
Athénbe meg lemegyek majdnem becsukott szemmel. és nem kell kavarogni a máskülönben gyönyörû Peloponnészoszon.
Köszi a tippet Jox!
Nem ebbe a topikba tartozik, ezért kérlek, (mert úgy veszem ki a Jox-nak adott válaszodból, hogy jól kiismered magad) ha játrál a Peloponnészoszon olyan helyeken, ahol nem mindeki jár, írj róla egy kicsit a megfelelõ topikba. Mi tavaly voltunk ott és nagyon tetszett, kíváncsi vagyok más tapasztalataira. Köszi.
Andi