most újra megnéztem és tényleg az EUB garantálja a legjobbat autóra,csak nem értem hogy miért nem ezt néztem ki magamnak,szerencse hogy még nem kötöttem meg.
Báró te elhiszed azt, hogy ha lerobbansz mondjuk a macedónoknál akkor az eub-tol kapsz cserekocsit? Én azt megnézem. De tegyük fel kapsz mondjuk 1 toyota aygo-t na abba hogy fogsz pakolni?
De remélem aki megköti a BBP biztosítást az mindenkinek kidobott pénz lesz és úgy jön haza ahogy kiment csak tele élményekkel.
Arról van valakinek tapasztalata,hogy utazás előtt hány nappal érdemes neten keresztül megkötni a biztosítást ? (Pénzutalás,kötvény küldésére elegendő idő legyen)
#1379742010-06-07 21:38:21 Válasz a #137926. hsz-ra
Szia, szerintem min. 3. Megkötöd a biztosítást, átutalod a pénzt, másnap megkapja, küldi vissza a kötvényt e-mailen, kinyomatod és irány Görögország :) :lol:
#1379752010-06-07 21:45:02 Válasz a #135917. hsz-ra
Sziasztok! Próbáltam végig olvasni az előzményeket. Minden félét találtam. Szeretnék segítséget kérni, nekünk dombornyomott kártyához kapcsolódó baleset és pogyászbiztosításunk van (Allianzos, magas biztosítási összeggel). Tudom lerágott csont, de kaptam hozzá hivatalos banki igazolást, hogy ez 1 hónapig érvényes biztosítás (angolul). Azt szeretném kérni, ha valaki az elkövetkező 1 hónapon belül vagy mostanában már bemutatott ilyet a Macedón határon, írjon már egy választ, hogy elfogadták-e. Minek kössek még biztosítást, ha van egy normális biztosításom. Előre is köszi.
#1380932010-06-08 15:33:26 Válasz a #137920. hsz-ra
a Biztosításban úgy írja elvontatják a szervizbe ott megcsinálják hogy haza tudjál jönni vagy hazaszállítják.Még nem kötöttem meg,ezért is szeretnék személyesen bemenni a biztosítóba hogy kapjak választ kérdéseimre.
nézegettem továbbra is az autó assistance szolgáltatást nézve.Nagy probléma hogy ha az autó le robban és tegyük fel nem javítható akkor haza hozzák,de az utasokat és a sofőrt már nem.Akkor mi hogy jutunk haza???? a sima utasbiztosítás az hazahoz ????
#1381262010-06-08 19:07:59 Válasz a #138096. hsz-ra
De azt honnan állapítja meg egy macedón vámos, hogy ez egy kártyához kapott biztosítás, ha van róla szép nyomtatott papír? Mert ha csak mondom neki, hogy nekem van a kártyához biztosításom, akkor oké, hogy nem hiszi el, miért hinné, de hivatalos igazolással mi baja lehet?
Ha kapsz a biztosításodhoz irásos dokumentációt akkor szerintem semmi gondod nem lessz. Gondolom magyarnyelvü lessz a papirod és azon a tol-ig dátum. A vámos max a biztosítási időtartamot nézi majd.
Az én véleményem szerint a határon nem is fogják kérni a BBP biztositást csak a zöldkártyát. Eddig még sosem kérték.
De ez az én véleményem lehet, hogy más nem így gondolja.