Hát sokkal közelebb nem kerültem a témához mint tegnap! Az az igazság, hogy a szívem az Indigo Mare aparthotelbe húz csak kb. 100e-rel drágább lenne mint a másik. Viszont szeretném anyut kényeztetni kicsit és nem akarok belenyúlni a ...Majd kitalálom. Ennek ellenére nem vagyok meggyõzõdve, hogy nem neked van igazad.Túl flegma ez a Quaestoros banda tisztelet a kivételnek kb. úgy viselkednek mintha õk fizetnének nekem hogy velük utazzak.Évi
Szia Jox4
Mi viszont akkor szerintem ugyanabban az Iriniben voltunk. Még a Jorgosos idõkben. A ház aljában egy bárban üvöltött a tv, az erkélyrõl meg egy kertmozi mûsorát hallgathattuk. Elég zajos volt:)) Különben szép emlékeim vannak arról a nyaralásról. Strandra menet pl. mindig megetettünk egy kikötött csacsit.
A csacsi ott volt már 96 és 98 -ban is és az autósmozi is.
Az autósmozi volt közelebb az apartmanhoz a scacsi pedig a part felé volt közelebb.
Az az apartman egy udvarban van, rögtön a járda mellet egy ajándékbolt volt és egy kis alagút vezet az apartman kertjéhez. Bárra nem emléxem.
Nagyon köszönöm minden türelmes embernek, hogy válaszolt nekem, és sikerült nagyjából kihámoznom a rengeteg információból, ami nekem kell.
Közel a nyaralás... mi Hersonissosba megyünk szeptember 10-24-ig. Tervezünk kb. egy hétre autót bérelni, Santorinit és a Szamaria szurdokot tervezzük csak befizetve, a szigetet amúgy magunk fogjuk felfedezni.
Ha valaki ebben az idõpontban szintén arrafelé tartózkodik majd és esetleg van kedve közösen felfedezni a szigetet, írjon. Az autó bérlés is gazdaságosabb 4 embernek, mint kettõnek...
Akti érdekel, írjon bátran az emilemre : freya9@gmail.com
Igény szerint önéletrajzzal és referenciákkal szolgálok
Sziasztok! Most már elkezdõdték a szeptemberi utazási akciókat hirdetni, ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek információja hogy Rethymnoban a Star és a Domenica apartman milyen? Fõleg a zaj és a tisztaság érdekelne. Azért lenne fontos az információ mert most már a kiválasztott szálloda is elfogadható árban van, ha nagyon ócska az apartman akkor inkább a szállodánál maradunk
Sziasztok!!!!!!!!!!!Megjöttünk Plataniasból isteni volt minden,bejártuk a Nyugati részt teljesen,holnap majd jelentkezem mert csak 1órája értünk haza.Ferrari,Lacca a rosz hír,hogy nincs Vodafonos hajó Santorinire!!!!Nem kapott licencet és nem indul
Marci Éva!Az Irini apartman Platanias központjában van de egy mellék utcában nagyon jól néz ki.Találkoztunk egy párral akik a Questortól voltak ott és meg voltak elégedve mindennel.Egy Kínai Étteremmel szemben van és 30méter a homokos part.Nekem teljesen szimpatikus volt.Platanias klassz hely,Falassarnat ajánlom mindenkinek mert csodálatos finom homokos partja van!!2003-ban Europa !legjobb tengerpartja volt.A krétai emberek elmondhatatlanul kedvesek,segítõkészek.Csodálatos hely és1000%,hogy visszamegyünk.Jártunk már elég sok helyen de életem legjobb nyaralása volt!!!!!!!!!!!