Szia !Sziasztok!! Mi épp 2 órája értünk haza Paraliaról !!! a Jhon&eve-ben volltunk!
Nagyon jó hely szép a szállás tiszta egy 9 és egy 6 éves gyerekkel voltunk ott a 107 -es szobába !
a tulaj Maria nagyon kedves van egy kutyájuk is ,Pipi a neve a gyerekeknek tetszeni fog a tenger kicsit messze van de picit látni a szobából ha kocsival mentek parkolni ott biztonságos a partja szép igazi Beach -es!Maga a szállás nyugis helyen van --40 fok meleg az út jó!a szállás igényes praktikus tetszeni fog ---- hûtõ van fagyasztóval hûtõtáskát lehet vinni!!!-ha bõvebben érdekel írj az aklangabor@freemail.hu-ra (küldök képet is)
Rosszidõ szerintem nem lesz nekünk egy hét alatt 1 szer volt egy kicsit hüvös akkor kirándultunk. Ha van kérdésad írj nyugodtan nemigérem hogy rögtön vállaszolok mert jó fáradtak vagyunk.
Azt nem tudom, hogy valahol olcsóbb-e. Nem tudsz annyit itthonról vinni? Mind a ketten szívjátok / fújjátok? Én már veszegetem, mert egyszerre a szívem szakad meg - 2 heti adagot kifizetni
Azt nem tudom, hogy valahol olcsóbb-e. Nem tudsz annyit itthonról vinni? Mind a ketten szívjátok / fújjátok? Én már veszegetem, mert egyszerre a szívem szakad meg - 2 heti adagot kifizetni
ma reggel 8kor hazaérkeztünk 19 órányi buszozás után Paraliáról!
majd jövök élménybeszámolóval, elöljáróban annyit, hogy mi ki tudtuk pihenni magunkat, találtunk tiszta partszakaszt 3 percnyi sétával, és minden szuper volt
Nagyon gyorsan letelt, még most mentél el! Ha tényleg jó volt minden, mint ahogy írod, annak nagyon örülök. Itt áradoztam Paráliáról, és kicsit bántana ha csalódtál volna a helyben.
sziasztok, na kipihenten itt vagyok, alukáltam jó sokat, ugyhogy írok egy kis beszámolót!
A Bella tours utazási irodával voltunk, és az Ermis apartmanban kaptunk szállást.
egy másik helyre már leirtam a szállást, ugyhogy azt bemásolom ide: Nagyon jó apartman, kb 40 méterre a tengertõl. a fõúttal merõleges egyik utcában van, ha a tamplommal szembenálltok, akkor balra, égtáj szerint meg Észak (Thessaloniki felé), tehát nem Olimpic beach felé. a cocushoz közel van.
az apartman jol fel volt szerelve, a miénkben tágas zuhanyzó, két erkély (elöl + hátul !), nagy konyha persze kis hütõvel, és Tv is volt, görög adókkal.
szépen megcsinálták ezt az apartmant, nincs lelakva, az eddigi legjobb szállásom volt görögben:)))
Paralia jó hely sztem., unatkozni nem lehet, ha valaki ott untakozik, akkor az sztem bemehetne egy beszélgetõs talk showba, mert sztem ott lehetetlen unatkozni.
a cocus fele van a tiszta partszakasz, fõként helyiek járnak oda, olcsóbb az italok, mint máshol (nem 3 € volt a tonmic, hanem 2,50 €). ezért a pénzért, amit tulklépp te fogyasztasz el, egész nap használhatod a napágyakat.
a templomépítkezés már befejezõdött. a gyrosok finomak voltak, bundát nem vettünk, pedig lett volna rá lehetõségünk, de valahogy 40 fokban nem akaródzott felpróbálni egyet sem
Fakultativ programra nem mentünk egyáltalán, tudom, nem szuép dolog, de még annyi idõnk van... viszont rengeteget pihentünk, Coelhót olvastunk a tengerparton, stb...
thessalonikibe egyénileg metünk el, szuper volt. Galerius diadalive mellett frappét inni, bementünk egy török fürdõbe, ami 1444-ben épült, az nem volt látogatható, mert munkások dolgoztak benne, de elkezdtünk magyarul beszélni, és akkor szépen kitereltek bennünket.
a régészeti muzeumot feltétlen nézze meg mindenki! Eu-s diákkal ingyemnes, amugy meg 2 € unios állampolgároknak! én töriszakosként majdnem elájultam ott, ezekrõl tanultam végig, és már értem, hogy a 80 éves professzor, aki tartotta nekünk az elõadásokat, meg a áradozott a kerámiákról, az miért rajong ezekért. fantasztikusak, és sztem specializáloódom is az ókori görög történelemre, meg majd ha phd-zek, akkor az lesz a témám, no de ennyit rolam.
az a helyzet, hogy tegnap óta csak élménybeszámolót mesélek, szoval ha van vmi konkrét, akkor kérdezzetek rá bátran!!!
ja: és nem volt csalodás paralia!!!! Jo hely. nem igérem, hogy megyek mégegyszer oda, de ez csak azért van, mert mindig máshova szeretek menni, hgoy többet lássak!!!