igen, ha késõn (reggel) fekszel, akkor nem kell korán kelni
nem talált semmit szerencsétlen, de mi kaptunk egy fantasztikus élményt, mert nagyon nevetséges volt.
és feltétlen kostolja meg mindenki a görög vörös bort, mert nagyon finom! van egy sajátos ize, amolyan doh-szag árad belõle, nagyon kellemes, jó ize van a paralián kaphato bornak. Talán ha 3 €-t elkértek egy másfélliteres borért. de vigyázzatok vele, mert 11%-os alkoholtartalmú!
Bocs hogy nem küldtem fotokat az apartmanarol bár megigértem de mi akkor jötünk amikor ti mentetek erröl elöre nem gondolkodtam csak igértem. De mint írtátok az Ermisben nem kellet csalodni.
Üdv,
Balázs Attila
P.s.: Az index.hu forumán igértem, de oda nem merek már válaszolni mert a nagymester megöl, a Parali "fos" kijelentéseivel.
Olvastam,hogy Kateriniben van egy Lidl áruház.A kérdésem az,hogy ott lehet szénsavas ásványvízet venni,vagy ott is csak palackozott vízet árulnak?A termékek olyanok,mint az itthoni boltjukban?
Olvastam,hogy Kateriniben van egy Lidl áruház.A kérdésem az,hogy ott lehet szénsavas ásványvízet venni,vagy ott is csak palackozott vízet árulnak?A termékek olyanok,mint az itthoni boltjukban?
Mikor Paralia felõl beérünk a körforgalomba, jobbra kell menni. Ott van nem messze. Kb sacc ugyan azok a cuccok, mint nálunk. A " soda " feliratos vizet keressétek, az a szénsavas. Amúgy van minden kisebb boltban is. Asszem, 1.20 volt 6 üveg.
Mi inkább a Champion-ban szoktunk bevásárolni. Ez bal oldalon van, még jóval a körfogalom elõtt.Kicsit beljebb a fõ úttól. Van önkiszolgáló benzinkútja is, itt a legolcsóbb a benzin. A KOU- KOU játékboltot, a gyerekkel utazók ki ne hagyják!
Ez még a Champion elõtt van, szintén bal oldalon.
A játékbolt környékén, de a jobb oldalon, van a MONO áruház óccsóság van nagy leárazások szoktak ilyenkor lenni.
Na, hirtelen ennyi a soppingolásról...
Van itt valaki?
Mi lesz az euróval,tudja valaki?
Már megint a 280-at veri,tiszta dili vagyok,pedig azt hittem menni fog lejjebb is,erre tessék!!!!!!!!!!!!!