Egy nappal korábban megyünk Rodoszra! Ma kaptam egy értesítést az irodától. Megváltozik a menetrend ezért 15. helyett 14.-én indulunk!
Lehet, hogy mégis összefutunk?
Sziasztok!
Rodoszon nagyon meleg van,a tenger 24 fokos.
Sokat változott Rodosz az emúlt 5 évben, amíg nem voltam itt.
Sok új szálloda épült, melyek nagyon modernek.
Rodosz város óvárosa most is lenyűgözött, tegnap este voltunk ott, nagyon nagy volt a tömeg, legközelebb reggel fogunk menni.
Valcsika!
Majd beszámolok Neked a szállodáról. Nem rossz , de meg sem közelíti a török vagy tunéziai all inklusive ellátást.
#1427232010-07-06 12:18:55 Válasz a #142696. hsz-ra
Szia Ircsi!
Nagyon rendes vagy, hogy bejelentkeztél. Remélem azért jól érzed Magad annak ellenére, hogy nem olyan az ellátás mint a törököknél vagy Tunéziában.
További szép időt és jó nyaralást kívánok!
Várom majd a beszámolót és a képeket.
Örülök, hogy bejelentkeztél!! Nemsokára megyünk mi is!
Kissé csalódott vagyok mert ma megtudtam, hogy a gépünk 00:55-kor indul és a krétai leszállás miatt 4:25-re ér Rodoszra! A bosszantó az az egészben, hogy a szobát csak dél körül vehetjük át! Addigra ki lesz készülve az egész család. El lesz rontva az egész napunk!
Szia Kyra!
Azért ne légy rossz kedvű, utána minden nagyon jó lesz majd meglátod.
Az idő nagyon jó, a tenger meleg. Rodosz gyönyörű. Jó nyaralást Nektek!
Sziasztok.Kérdezném hogy Nissirios-ra érdemes átmenni?Szintén a kikötőben árul valaki rá jegyet?Mert utazási iroda 40E/fő hírdeti fakultatívba.Előre is köszi.
#1436432010-07-12 10:36:54 Válasz a #143586. hsz-ra
Szia moniq!
Nisszíroszra nem csak érdemes átmenni, de szerintem kihagyhatatlan!!!! Gyönyörű, igazi görögös kis sziget a kék-fehér házaival, szűk utcácskáival. A vulkán pedíg egy olyan látnivaló, ami azért igen kevés helyen található. Amennyiben vállalkozó kedvű vagy érdemes lemenni a kráter aljába és közelről megnézni.
Ez Nisszírosz topicja:
http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=89&postdays=0&postorder=asc&&start=0