Megérkeztünk!
Klímás buszról leszállva igen kellemetlen érzés volt ez a száraz, tikkasztó kánikula. A szigeten nem volt érezhető, igaz a tengerhabjaiban meg főleg nem.))
Marcsi!
Lehet, hogy csak 14-en voltunk neked, de azt a ember "színkavalkádot" amit tapasztaltunk a buszon, nem hiszem, hogy kívánnád magadnak.
#1436292010-07-12 09:42:46 Válasz a #141847. hsz-ra
Szia !!! Melyik nap indul Captain Vangelis Skalaból Zakynthosra?
Nagyon szeretnénk eljutni, az idén, mert 2007-ben kimaradt a Kék barlangok, Navajjot pedig nem elég az életben egyszer látni !!!
MI végül is a Barbara apartmant foglaltuk le, oda megyünk, úgy gondolom,hogy 3 éves gyerekkel ez jó és ideális, 14én indulunk, úgy-hogy totál izgulok, mert még a gyerekkel nem voltunk külföldön.
#1436662010-07-12 12:15:56 Válasz a #143645. hsz-ra
Szia Liza,
Látom, akkor a település is megváltozott, Lassi helyett Svoronata lett. Gondolom, akkor béreltek autót, hogy jobban tudjatok mozogni, mert Svoronata tudtommal elég pici...de ezt csak az itteni beszámolókból hámoztam ki!
Szia, Igen pici település a barátaink most jöttek onnant haza és mondták, hogy pici, de gyönyörű!!! Majd bérelünk kocsit, gondolom a 3.4. nap után, majd látjuk, hogy a 3 éves hogy birja! 1-2 napot szeretnénk autóval menni, körbejárni a szigetet. Kicsit ideges vagyok a gyerek miatt, de mondták, hogy csecsemőt is láttak lent, úgy-hogy no para!!!
#1437562010-07-12 20:58:14 Válasz a #143594. hsz-ra
Marcsi és Leenee!
Beszámolóra egy kicsit várjatok, tegnap este olyan rosszul voltam, gondolom a kimerültség miatt, hogy 16.00-ra értünk haza, de már 19.00-kor aludtam. Ma már semmi bajom, kialudtam, de most meg mostam és a képeket válogatom 2 676 db-ot kellett leválogatni, szortírozni....
Most lettem kész, a kep.tar-ba mindjárt elkezdem tölteni.
Addig el is tűnök.