Gyenge a szervezetetek!
Mindig be kell venni pár kupicával a helyi pálinkákból és nem lesz semmi gond!
Ketrina írta:
Sziasztok!Mi is 16-án indulunk 6-an egy kis busszal,de most már éjfélkor indulunk az új terv szerint,férjem tud aludni legalább 2órát még itthon.
Izgatott vagyok,bár mindent felírtam amit kell vinni,ja és venni.
Félek az úttól,nagyon hosszú,nem szeretek utazni:(
Tavaly Olaszban voltunk,,,fele út,,de oda nem megyünk többé,mindenkinek bélfertőzése volt,az egész családnak,,,ja anyósomat kivéve:).
Mindent lefertőtlenítettem érkezéskor,azzal kezdtem és mégis,,,vagy a sok fagyi,,persze a higiénia az kérdéses,,,de elég ha megfogjuk a lift ajtót és a gombokat,,minden alkalommal hozhattunk be valamit az apartmanba.
Állandóan kezetmostunk és mégis megtörtént velünk a hányás,hasmenés,láz(
Lazi!hány órakor indultok?
Hello!Mi 30-án éjjel indulunk....már nagyon mennénk.....kérdezni szeretném tud e valaki valamit a Jorgos apartmanházrol?Meg hallottam olyat hogy Thessalonikiben lehet a reptéren kölcsönözni autot és mikor a kivánt célhoz érsz leadod ....gondolok itt Nei Pori vagy valahol a környékén....
#1438912010-07-13 15:03:25 Válasz a #143884. hsz-ra
Mi két éve voltunk Nei Poriban, akkor a Jorgosban laktunk. Igazából egy teljesen egyszerű apartmanház, és nagyon tiszta. Teljesen meg voltunk elégedve vele. Az elhelyezkedése nagyon jó: az utcában van pékség, hentes, közel a központ és a tengerpart is. Mi szerettük.
A lényeg hogy tiszta legyen mert 3 gyerköccel megyünk.......
Köszi a képet.....az utazási irodában adtak katalogust és vannak benne képek
de az soha nem ugy "jön le"mint amikor már valaki járt ott......
2008-ban voltam a Giorgos apartmanban.
Az apartmannal minden rendben van tiszata és kényelmes.
Aki oda megy és ha szerencséje van akkor a 18-as szobát kapja mert az az udvarra néz és hűvös a többi klima nélkül elég meleg.
A tulaj egy házsártos öreg nyanya aki nem igazán rajongott a vendégekért.
A földszinten vagy egy nagy terasz ami elég hűvös.
Elvileg nem találkozunk a tulajjal,a turisztikai iroda ottani embere vár be és adja át a kulcsokat meg a végén jön értük......akkor nagyon remélem hogy igy lessz
Ha a campus club-al mentek akkor a Zervas Mária lessz a kinti ember ő ott él.
Egyébbként fogsz találkozni a mamával mert mindig ott van és figyel.
A férje az tök jó fej mert vele még ouzózni is lehetett.