#1439292010-07-13 16:19:56 Válasz a #143856. hsz-ra
Szia!
Meteora vasárnap, hétfő; Athos szerda, péntek; Toroneos kedd; Sunset(bluel.) hétfő, kedd, szerda; Thessaloniki szerda; Waterland kedd; Sithonia csütörtök; örög est csütörtök; Amuliani csütörtök; Naplemente-kolostoros séta vasárnap (ingyenes); Disco-party kedd (ingyen); sétakocsi, búvárkodás, narancsp., szamaragolás minden nap!
Amikor mi voltunk Meteoráknál egyébként összevonás volt, a Sithonosoktól is jöttek és Dóri volt az ő idegenvezetőjük, de főleg Peti beszélt a Taousanis irodából és szuper idegenvezetést tartott, egyáltalán nem tűnt hosszúnak az út. (a sunseten is volt összevonás)
mostanában nem nagyon vagyok gép közelben,
de akik már készülődnek, most kívánok nagyon-nagyon jó nyaralást!
nem tudom lesz e még rá a nyáron alkalmam:) remélem nem, mert akkor lesz még egy nyaralás
Szzsuzsanna, hogy tervezitek az athéni kiruccanást ? Honnan tudjátok pl h mikor indulnak vonatok, mennyi a jegy, át kell-e szállni stb ? Vagy már voltatok így ?Írj le mindent ami ezzel kapcsolatos, kezdve onnan hogy felkeltek Sartin és kocsiba bee, ablakot lee ... : )
Csak azért lenne fontos bárminemű információ, mert én is gondoltam arra ha már ott vagyok jó lenne a fővárost látni, csak hajóval jobb lenne, de nem tudom hogy egyáltalán létezik-e arrafele vízi közlekedés vagy átszállás max...