#1451462010-07-21 11:37:58 Válasz a #145141. hsz-ra
Pefanis?!
Az autókölcsönzős! Renieri mellett vannak, de neten foglalva olcsóbbak voltak.
Igen, Alities ez a kis öböl, a másik az Ag. Ierosalim nekünk sem tetszett....nagyon koszos volt. Lehet, hogy pont dagály volt, de ami ott volt a parton, meglepett. Olajos kannák, üvegek...stb. Ez az egy koszos part volt, amivel mi találkoztunk. Mert az is más mikor a tengeri növényt hordja ki a hullám.
#1451472010-07-21 11:39:55 Válasz a #145142. hsz-ra
Szerintetek a magyarok miatt fognak változtatni a (talán) évek óta bevált menetrenden!?
Angoloknak ezek szerint ez is mindegy, árnyékos, vagy szikrázó fehér a part?!
#1451622010-07-21 12:58:21 Válasz a #145142. hsz-ra
Szerintem is így kellene!!! Alikesen nem sok nézegetni való van - mi fentről láttuk csak anno. Navajjo és a Kék barlangok az, amiért erre a kirándulásra beneveznek az meberek, tehát, ahogy Te írod Kónyu, ott kellene több időt eltölteni! Marcsika, ugye olvasod?!
#1451632010-07-21 13:00:52 Válasz a #145147. hsz-ra
Szerintem az attól függ, megtöltjük -e mi magyarok a hajót. Ha elegen lennénk, és egyetértenénk abban, hol szeretnénk többet időzni, talán nem volna gond. Az indulás-érkezés időpontja is változatlan maradna.
#1451642010-07-21 13:03:07 Válasz a #145146. hsz-ra
Casmir: Be tudnád linkelni a Reineri melletti autókölcsönzőt, ahonnan béreltetek? Ti elégedettek voltatok velük? Milyen autót vettetek ki? A fotók alapján gondolom, hárman voltatok.
Pont ezen gondolkoztunk mi is, hogy miért nem lehet fordítva leszervezni ezt a napot...??? Meg az időbeosztáson is lehetne módosítani: kevesebb időt a városban, többet az öbölben eltölteni.
A kapitánynak mindegy lenne, hogy merre megy, nekünk meg pont hogy nem.
Mi is szeretnénk ezen a programom részt venni, de tényleg jobb lenne ha azt az öblöt napfényben látnánk.
Marcsi, nem lehetne ez valahogy megbizniszelni a kapitánnyal?? Ha a hajó vezetését átengedi a vendégeknek, ebben is lehetne rugalmas, nem??
#1451732010-07-21 13:59:52 Válasz a #145120. hsz-ra
Szia Angéla!
Mi Lassiban voltunk, a Marina Villában az IBUSZ szervezésében július 7-14 között. A Marina stúdió a Marina Villa közelében van, egy a tulajdonos. Akik ott laktak, elégedettek voltak, ám az Alexandrára több panaszt hallottunk. (csótány)
Lassi és Svoronata között annyi a különbség, hogy utóbbi nagyon csöndes, míg az előbbiben vannak tavernák, három bolt, buszközlekedés Argostoliba a fővárosba, sőt akár gyalogosan 25 perc alatt is be lehet érni. Akik a reptér melletti kis faluban akik laktak, csak autóval tudtak közlekedni.
Üdv,
Mamin
Nagyon meg voltunk vele elégedve, klíma mellett is 5 liter körül fogyasztott.
Párom néha csak mosolygott, hogy milyen kicsi helyeken is meg tud állni és fordulni, az itthoni hondához képest.
Előre leleveleztük az árat, 12 napra adták 310 €-ért, kilométer limit nélkül.
Megírta, hogy reggel 9-10 között hozzák az autót, 9:20 körül már Marcsi kopogtatott, hogy itt az autó. Két sofőrt zokszó nélkül ráírta, kp-ban fizettem és el is ment a fiú. 13. nap reggelén 9.00-re kellett vinni az autót, meg sem nézték, a kulcsot átvették és már vitték is takarítani.
Később vettük észre, hogy a kocsiban maradt a párom szemüvege. Mentünk, már mosolygott és mutatta a talált tárgyak halmazát, ott volt.))
Szóval, mi csak jót tudunk róluk mondani.
#1452142010-07-21 20:54:36 Válasz a #145162. hsz-ra
Sziasztok
hogyne olvasnám Fél óra fürőzés a kék barlangok mellett, rengeteget fotózhatsz előtte és utánna is minden barlangocskáról, ha az egyedüli fájdalmatok a Navajjó...sajnos ott csak negyed óra időnk van...de arra hogy jó pár képet itt is el kattincs elég lesz hidd el...
Mindenki tökéletesen elégedett a kirándulással ,senkitől nem hallottam hogy itt miért ennyit és miért nem több időt töltünk...
Az én kis lassan exponálós Canon gépemmel is sikerült nagyon sok jó képet készítenem...főleg nektek profiknak, ez biztos hogy nem fog gondot jelenteni:)Alykesben is kell 2 és fél óra..mire ebédelsz,csobbansz napozol kicsit ..már el is tellt ez az idő...
Szerintem mindenre elég időt jut a vendégek..és a Kakaván is fotózhatod a jó kis odakövült amfóra maradványokat:)
üdv:Marcsi
#1452212010-07-21 21:11:12 Válasz a #145170. hsz-ra
Sziasztok!
Ha már ennyire lázadoztok,rendi meg kérdezem Ithakára menet pénteken az ötleteteket,és majd meg írom hogy mit válaszolt rá nekem..ok???? Mindenki boldog??? Fotósok:) Leendő vendégek:) Pénteken meg kapjuk a választ..Én rozsdás csempész hajó nélkül többre értékelném ,ezt az egyébként természeti szépségében gyönyörű partot .De ez az én véleményem.
Köszönjük, Marcsi, hogy megkérdezed. Részünkről bizti megyünk a kirándulásra, ha így marad, ha nem, de majd csak aug. végén. Addig is gyűjtögetem az ötleteket tengeri betegség ellen...
#1452452010-07-22 07:44:49 Válasz a #145241. hsz-ra
Szia..
Csak még nem ismersz:) én nem gúnyolódásnak szántam,csak van humorom:)....hogy te milyen érzékeny vagy,,
holnap el kapom a Kapitány grabancát ,bevonszolom a Nymfák barlangjába és addig kínozom amíg áldását nem adja a változásra:)
legyen mosolygós szép napotok
Üdv:Marcsi
#1452462010-07-22 07:47:43 Válasz a #145231. hsz-ra
Szia nincs gond...emiatt ne aggódj!!! Itt van egy super tabletta a gyógyszertárban lehet kapni 1-2 € az ára és tengeri betegségre és mindenféle gyomor émelygésre nagyon jó...nincs mellék hatása és hamar hozza a hatását.Emetóstop a neve:)
üdv:Marcsi