#1448612010-07-19 20:13:07 Válasz a #144764. hsz-ra
Szia Ok!
Hát nem tudom milyen negatív dolgok történhettek...
Azon a héten amikor mi indultunk, nem indult a Jimakosnak saját busza, de megoldották, hogy a Zeuszos busszal mehessünk.
3-an voltunk, egy háromágyas szobát foglaltunk (annyit is fizettünk), de amikor leértünk, volt egy szabad 2 szobás/4 személyes/ apartmanjuk, így megkaptuk azt (ráfizetés nélkül), hogy kényelmesebben legyünk.
Bár Jimmy nem beszél magyarul és angolul sem, mindig volt felénk valami kedves gesztusa. Pl. kitaláltuk, hogy szeretnénk saját szervezésben Thesszalonikibe menni, de Nei Pori vasútállomása messze van a szállástól, így kivitt minket autóval, anélkül, hogy kérnünk kellett volna, este pedig értünk jött.
Nem tudom milyen negatív tapasztalatokkal jöttek vissza mások, nekünk nagyon szuper volt... Megírnád nekem a negatív hozzászólások számait, nagyon érdekel, hogy miket irtak a többiek...
#1449012010-07-20 06:55:57 Válasz a #144832. hsz-ra
Helló Nugát!
Biztos hogy minden szuper lesz.Mi már másodjára megyünk,de valami eszméletlen jó hely Nei Pori.Igaz annyira nem nyüzsis este ha jól emlékszem, de kiváló aktív pihenésre,na meg a görög hangulatot minden zug magába szívott már,más a mentalitás,sokkal nyugodtabbak mint mi magyarok.Fel lehet töltődni testileg lelkileg náluk.
Amúgy a tengerpart is nagyon jó,hatalmas széles homokos /míg máshol apró kavicsos/Meg nagyon hosszú át lehet sétálni a parton Platamonasba,igaz egy kicsit hosszú séta/1 óra/kb/,de olvastam hogy van kisvonat amivel lehet közlekedni Nei Pori és Platamonas között.
Bocsi ha untattalak,vagy már ezeket te is tudod.
Egyébként ti is autóval jöttök?Szerbián és Macedónián keresztül?
Na helló,jó készülődést és pakolást!
#1450282010-07-20 18:45:49 Válasz a #144901. hsz-ra
Szia!
Dehogy untatsz, minden érdekel. mi még itt nem voltunk.Olympich B-en voltunk az nem tetszett, nagyon csunya volt a viz, a lányom nem is mert belemenni.
Sőt a szállást is kifogtuk.....nagyon rossz volt. remélem itt nem csalódunk, mindenki nagyon dicséri, a szállást láttam képen, ugyhogy már csak a viz legyen jó!
Nagy lázban vagyunk, de most szóltak, hogy csak péntek este 7-kor indulunk. Mi busszal megyünk.
Sose lesz péntek.....................
sztem Nei Poriban nem fogtok csalódni. gyönyörű a tengerpart és tiszta a víz. mi tavalyelőtt voltunk, egyik este nagy hullámok voltak akkor hozott ki pár halott medúzát a tenger, de élővel szerencsére nem találkoztunk
Sziasztok,
Hajnal 3kor érkeztünk haza. Nei Pori ismét tökéletes. Amin meglepődtem az az volt, hogy amikor mentünk Leptokariai kapunál 2,20 eurót fizettünk haza felé 2,90-et.
Medúza 1 volt, de csak azért, mert hétfőn kedden viharos volt a szél, és a hullámok kisodorták, de nem volt jellemző. Láttunk a víz alatt tengeri csillago, sok kagylót gyűjtöttünk nagyokat nem kicsit ami a part mellett van, nehéz észrevenni, mert félig belefúródik a homokba és barna a színe is. Athos étteremben ettünk, meg Skiatos-on és Kalambaka-ban.
Sikerült venni +1 éjszakát még ami tök jó volt.
Nem Anettéknél fizettünk, be a szállást, De kirándulni velük voltunk és felejthetettlen élmény volt. Külön köszönöm, hogy kisfiam szülinapjára rendeltek tortát, így nekem csak az irodába kellett mennem érte.
Ha bármi kérdés felmerül kérdezzetek.