#1450292010-07-20 18:54:24 Válasz a #144897. hsz-ra
Ha nem bérelsz autót vagy robogót, szinte semmit nem fogsz látni a szigetből. A buszok főleg csak a főközlekedési utakon járnak. ha látni akarsz többet ahhoz bizony be kell menni a sűrűjébe.
#1450492010-07-20 20:21:05 Válasz a #145021. hsz-ra
Tényleg durán szűkek az utak, a görögök mennek és előznek mint a meszes. Én is azt mondtam, soha nem ülnék ott kocsiba. De idén kipróbáltuk, és meglepődtem milyen hamar fel lehet venni a ritmust. Nem kell félni a szűk utaktól, ha lassabban is, de simán lehet közlekedni. Amit meg Gégé említett, az igazi arcát Korfunak csak barangolva lehet megismerni, azt sem rövid idő alatt!
Minden esetre én nem kockáztatnám meg, hogy a kölcsönzött robogót, autót vagy épp magamat összetörjem..... De hidd el, hogy nekem teljesen mindegy ki megy oda és hogyan, milyen úton módon.....
Szia,
az jó, ha ismered a korlátaidat.
Én sem szeretnék senkit meggyőzni itt, meg ne sértődj, én is elmondtam a véleményem, ahogy te is.
Igazad van, mindenki mérlegeljen és döntsön legjobb belátása szerint.
Ne türelmetlenkedj. Ha 6 órán belül nem válaszoltak, annak az lehet az oka, hogy a) nem tudnak információt adni, illetve b) nem járt még itt olyan, aki ismeri az általad említett apartmant.
Ha beírod a lenti kereső-sávba, hogy Perros, találsz majd korábbi véleményeket a szállásról.
A keresőben megnéztem, találtam egy használható hozzászólást, Azt írta, h. a beszámolójában írt róla. De sajnos nem tudom megnyitni a beszámolóját
Mit csináljak???
Valaki tud információt a Bella Beach Hotelről, ami Benitsesben van?? Kerestem, de nem találtam róla szinte semmit... Lehet hogy nem voltam elég figyelmes?
A keresőben megnéztem, találtam egy használható hozzászólást, Azt írta, h. a beszámolójában írt róla. De sajnos nem tudom megnyitni a beszámolóját
Mit csináljak???
Szia,
lépj be a hellasz.hu főoldalon is (ne csak itt a fórumban).
Utána már elérhetőek lesznek a beszámolók.
#1455422010-07-23 15:24:33 Válasz a #145368. hsz-ra
Szia
Köszi, h, segítesz
Milyen messze van a parttól? Rendezett-e? Erkélyei merre néznek ( 2 személyes szobák )?
Milyen messze van tőle bolt?
Zajos-e a környék?
Légkondi??? Mennyit kell érte fizetni?
Homokos, kulturált strand milyen messze van tőle?