Peloponnészosz
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Peloponnészosz
Hozzászóló Üzenet
# 1291
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szirom
Törzstag
Törzstag
580 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145891 Üzenet linkje2010-07-26 11:30:35 

Tavaly szeptemberben, Andi icon_lol.gif Amikor a hajóroncsokat kerested ezerrel icon_wink.gif

Idézni nem tudtam, csak átmásoltam (valamiért a nagybetűket nem hozta át):

"Andi, mi skoutarit istentelenül sajnáltuk. ott álltunk, hogy maradni kéne, de irtó pici, viszont nekünk ez a régi ház kellett volna, újabb apartmanokban nem akartunk maradni. aztán onnan portio kagióban kötöttünk ki végül, nekünk az bizonyos szempontból nagyon-nagyon bejött. maga porto kagio lenyűgöző, de kicsit lehúzós volt a hely, ahol laktunk. nem vészesen, úgyhogy annyira nem bántuk, mert úgy egyébként az a világvége érzés, amit a hely adott, elbűvölő volt. a gyerekeknek is nagyon tetszett és nem kellett félteni őket a nagy forgalomtól (70 euró 4 főre reggelivel, és kínai a szakács, ettünk már jobbat, na )
a másik, amit sajnálok, gerolimenas, ott a gyerekek miatt nem maradtunk. azok a nagy hófehér kövek egyedülállóak a strandon, de a kölkek csak botladoztak rajtuk, főleg a törpénk, ezért mentünk tovább. ha ketten vagyunk a férjemmel, ott biztosan aludtunk volna egyet-kettőt.
Téma: Peloponnészosz
vojandi

Válaszok: 1289
Megtekintve: 110618
Fórum rovatok: Peloponnészosz Elküldve: 2009-09-29 16:07:10 Cím: Peloponnészosz

igen, szirom, megtaláltam, most már koroninál vagyok. a korinthoszi-csatornánál kezdtem, le poros felé és megyek mm-ről mm-re a partszakasz mentén körbe. nekem nem tetszik annyira skoutari."

Verka, az én képemen látszanak azok a kis barna lépcsők, ott van 3 kiadó apartman (meg feljebb is van több, sok közülük szerintem nagyon panorámás). De egyszobás és amibe mi bekukucskáltunk, ott emeletes ágy volt. Amúgy biztos totál felszerelt, de olyan kis ezeréves halászkunyhó benyomását kelti. Jó a terasz és láttam légkondis dobozt is.

# 1292
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145893 Üzenet linkje2010-07-26 11:32:59 

Skoutariról még annyit, hogy egy poros földút visz le oda, ahonnan Szirom és az én fotóim is készültek, alig lehet parkolni is, ott csak ez a pár parti taverna van (talán szoba is van bennünk, ezt nem tudom), de ha fent a főúton, két lehajtóval tovább mentek (Githio felé), akkor ott egy kicsit kanyargósabb, egy nagyobb falun átvezető meredek út visz lefelé a partra, ahol vagy száz apartman van mindenfelé, nálunk sajna még mind zárva voltak, de van közvetlen a vízparton is. Három öböl van, az első ez, ahol a képeink készültek, ahol a régi kis templomka is van, majd utána (második lehajtó) egy kis sziklakiszögelléssel elválasztott második öböl (ahova gyalog is át lehet menni), majd jóval odébb egy harmadik nagyobb öböl, ahol mi második napon fördőztünk. Mind nagyon szépek.
# 1293
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145895 Üzenet linkje2010-07-26 11:35:24 

Köszi Szirom, igen, emlékszem ám, tavaly is muttatad ezeket a házakat a képen, és már akkor is tetszett! icon_smile.gif Az egy szoba nem baj, kettőnknek csak elég icon_smile.gif, mondjuk az emeletes ágynak annyira nem örülnék... icon_smile.gif
# 1294
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145897 Üzenet linkje2010-07-26 11:36:15  Válasz a #145893. hsz-ra Előzmény #145893

Köszi Andi, asszem, ezeket a hsz-okat még ki kell másolnom az útijegyzetekbe. icon_smile.gif
# 1295
Szirom
Törzstag
Törzstag
580 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145898 Üzenet linkje2010-07-26 11:37:32  Válasz a #145895. hsz-ra Előzmény #145895

Volt rendes ágy is Verka icon_wink.gif Így volt 4 személyes szerintem, az emeletes ággyal. De tényleg csak az ablakon néztünk be. Alapjában mi inkább 2 helyiségeseket keresünk. De ezt nem bírjuk elfelejteni, az idén is szóba került, hogy odamenjünk-e icon_lol.gif
# 1296
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145899 Üzenet linkje2010-07-26 11:40:27  Re:

szirom írta:
Volt rendes ágy is Verka icon_wink.gif

Ja, úgy már más a helyzet! Na akkor tuti elnézünk arra! icon_smile.gif Valamiért teljesen biztos vagyok benne, hogy aug-ban nem fog minket üresen várni Mavrovouniban a tengerparton az az igazából négyszemélyes apartman... icon_razz.gif

# 1297
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145901 Üzenet linkje2010-07-26 11:42:55 

Köszi szirom, hogy fáradtál vele. Így sem emlékszem. icon_smile.gif Millió infótöredék és falunév közül...És ez persze megint a szubjektivitás, mások fotói nem biztos, hogy visszadják, ami a valóság, hogy ott olyan kristálytiszta a víz, hogy nem kavicsos a part, hogy igenis van pár házon kívül nagyobb település is a harmadik öbölben...Mikor ott voltunk, beleszerettem.
# 1298
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145902 Üzenet linkje2010-07-26 11:44:10 

A hajóroncsokból, amiket bejelöltem a térképemen (asszem 5-öt) kettőt keresve sem találtunk meg, míg másik kettőt meg véletlenül találtunk, amiről nem tudtam előre. icon_smile.gif
# 1299
Szirom
Törzstag
Törzstag
580 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145904 Üzenet linkje2010-07-26 11:48:18  Válasz a #145901. hsz-ra Előzmény #145901

Én emlékeztem rá, mert már akkor is azért mondtam neked, mert gondoltam, hogy tetszene icon_lol.gif De az a lényeg, hogy tényleg tetszett, olyan jó, amikor az ember bele tud szeretni valamibe icon_wink.gif

Verka, náluk júliusban sem volt hely, de a parton végig találtunk azért többet is, csak kicsiket. Viszont nem akartunk igazán maradni, úgyhogy nem volt nagy a lendület a keresésben. Tovább is mentünk végül.

# 1300
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145907 Üzenet linkje2010-07-26 11:53:45  Válasz a #145904. hsz-ra Előzmény #145904

Hát a július azért még nem augusztus! icon_wink.gif De meglátjuk, majd max. nem a parton leszünk! Idén úgyis azt határoztam el, hogy inkább majd olcsóbbakat keresünk. Csak a tenger mindig elcsábít... icon_razz.gif
# 1301
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145910 Üzenet linkje2010-07-26 12:00:06 

MÉg Mavrovouniról annyit, hogy mi nem oda akartunk menni megszállni, hanem a tüle kicsit délebbre fekvő Vathi Bay-be, ott néztem ki ezt a szállást:
http://www.aris-studios.gr/english/

Csak mi elsőre nem találtuk a lehajtót oda, és nem volt kedvünk keresgélni, hosszú, forró, fárasztó napunk volt és hamar akartunk szállást, és mikor még vártuk, hogy jön ez a vathi tábla, már Mavrovouniban voltunk és lusták voltunk visszafordulni. Amúgy árat sem tudtam, ez volt a másik ok, hogy nem erőltettük, mert qa képek alapján drágábbnak tűnik.

# 1302
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145913 Üzenet linkje2010-07-26 12:11:39  Válasz a #145910. hsz-ra Előzmény #145910

Belülről tényleg szépek. icon_smile.gif Kívülről jobban szeretem az olyan helyeket, ahol nincs ennyi sok szoba egymás mellett. Főleg a medencére nézőkért nem ugrálnék annyira.
# 1303
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145915 Üzenet linkje2010-07-26 12:16:40 

Meglepődtem, mert amikor pár hónapja innen néztük a szállást, még csak a hátsó sor, azok a keskeny, máni sítlusú házak voltak, nem volt még sem medence, sem az az elülső nagy komplexum. A honlap is egész másképp nézett ki. Így már nekem is túl zsúfolt. Biztos az idén építettek hozzá. Kár, eredetiben jobban nézett ki.
# 1304
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145916 Üzenet linkje2010-07-26 12:22:29  Válasz a #145915. hsz-ra Előzmény #145915

Sztem lehet, hogy akkor, amikor nézted, még nem cserélték le a képeket ezekre az újakra. Így utólag akkor lehet, hogy nem is olyan nagy baj, hogy nem mentetek végül oda! icon_wink.gif
# 1305
Szirom
Törzstag
Törzstag
580 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145921 Üzenet linkje2010-07-26 13:07:39 

Szépek ezek Andi (maguk a házak kívülről és belülről is), de nagyon zsúfolt nekem az egész. Kicsit olyan lakóparkszerű, tényleg kár volt elrontaniuk.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Peloponnészosz
<   1 2 3 ... 86 87 88 ... 113 114 115   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu