Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 4231
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Casmir
Aktív fórumos
Aktív fórumos
461 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145250 Üzenet linkje2010-07-22 08:46:40  Válasz a #145190. hsz-ra

Biztosan van!
Hívd fel a Debreceni irodát, ott bővebben el tudják mondani neked!
Már én is sérelmeztem Marcsinak, hogy Kefaloniát jobban kellene akciózni és a honlapon sehol nincs a last minute, de nem az alkalmazottaktól függ...ez sem!

Jaaa...és az online foglalás miatt, a honlapon látott szabad helyek valósak, nem úgy mint más cégeknél, ahol csak a becsábítás miatt van a neten szabad hely, de ha bemész foglalni, kiderül, hogy fele sem igaz.

# 4232
Badminton
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145745 Üzenet linkje2010-07-25 15:28:38 

kedves zso,
campus club sarti 2010 minden teljesen rendben, készségesek, udvariasak, megbízhatóak, jó nyaralást kívánok
2008 sarti otp travel teljesen korrektek, jó véleményem van róluk

# 4233
Badminton
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145746 Üzenet linkje2010-07-25 15:32:59 

én már kérdeztem őket korábban, nem last minute-znak
# 4234
Tixy83
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#145989 Üzenet linkje2010-07-26 19:30:35 

Vélemény az Aeolus utazási irodáról:

Idén voltunk velük másodszorra, és egyben utoljára, én többet nem megyek olyanokkal, akik úgy utálják a magyarokat mint a sz....-t. Mi is ugyanúgy fizetünk az útért mint a szlovákok, akkor meg miért kell potyautasnak éreznünk magunkat???

Először is ott a helyprobléma a buszon: odafelé és visszafelé is meg kellett küzdenünk a helyünkért, mert a szlovákok szétterpeszkednek az egész buszon, önkényesen ülnek oda ahova éppen nekik tetszik, úgy gondolják h rájuk nem vonatkozik holmi ülésrend. Aztán még nekik áll feljebb, ha el akarjuk foglalni az ülésrend szerinti helyünket.

Sztem az is bunkóság h magyarul egyáltalán nincs tájékoztatás a buszon. Nem értem miért olyan nehéz pár magyar szót megtanulni, vagyis értem: a sofőrök is annyira rühellik a magyar nyelvet h nem hajlandóak használni. De akkor legalább mondanák el angolul azt amit szlovákul elmondanak, mert ez így bunkóság h úgy tesznek mintha mi ott se lennénk a buszon. Odafelé még megerőltették magukat és 3 szóban elmondták németül h hány perc pihenő van, de visszafelé már ez se volt.

Odafelé vagy 5 filmet lejátszottak, és nem tudom hogy érhetett minket ekkora megtiszteltetés, de az öt filmből egyet magyarul tettek be. Na visszafelé már nem tartottak gyereknapot, csak egy szlovák film volt, magyarul semmi, ráadásul olyan hangerővel ment a szlovák film h még véletlenül se lehetett aludni vagy zenét hallgatni.

Visszafelé vagy fél napra lekapcsolták a légkondit, mert egy szlovák nő fázott, és leküldte a lányát a sofőrhöz h sírja ki neki. Ez azért elég érdekes, más irodák buszain direkt mondják a sofőrök h még véletlenül se kapcsoljuk ki teljesen a légkondit, mert azon keresztül levegőzik a busz, tehát ha kikapcsoljük nem lesz levegő és mindenféle szagok fognak terjengeni, itt meg pont a sofőr kapcsolta ki. Hát voltak is szagok, többek között szesz szag, mert a szlovákok ittak...

Odafelé szerencsére magyarok ültek előttünk, ők tudtak kulturált emberek módjára viselkedni, de visszafelé szlovákokat kaptunk magunk elé, jól hátradöntötték az ülést, és egész úton dobálták magukat.
Én általában zenét hallgattam, nem figyeltem mit beszélnek, de anyu mondta h egyfolytában magyarszkiztak, sőt még cigányoztak is a körülöttünk ülő szlovákok.

A szállásoknál is a szlovákoknak kedveznek, ők kapták a nagyobb szobákat.

A visszaút meg elég szarul volt megszervezve. Kiírták h 9-ig hagyjuk el az apartmant, és 2-re legyünk ott indulásra készen. Hát mi oda is mentünk kicsit előbb mint kettőre, és majdnem két órát kellett várnunk a 40 fokban, mert csak 4 körül indultunk. Felőlem pihenjenek a sofőrök annyit amennyit akarnak, indulhatunk este 8-kor is, de ne rendeljenek oda két órával előbb.

Az biztos h ezekkel a bunkókkal többet nem megyek, max akkor mennék, ha ingyen lenne az út.

# 4235
Casmir
Aktív fórumos
Aktív fórumos
461 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146066 Üzenet linkje2010-07-27 09:00:04  Válasz a #145746. hsz-ra Előzmény #145746

icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
Komolyan!!!!!!!!!!!???
Ezt nem is tudtam, de nem is gondoltam!
Most ez nagyon meglepett! icon_confused.gif icon_redface.gif

# 4236
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146069 Üzenet linkje2010-07-27 09:10:20 

tixy83 írta:
Az biztos h ezekkel a bunkókkal többet nem megyek, max akkor mennék, ha ingyen lenne az út.

Hát én még akkor sem ahogy olvasom a nyaralásotokat.
Na, én ezért utazok kocsival mindenhová.
Kényelmes, gyors és akkor állok meg mikor csak én akarok.

# 4237
Kuku
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146071 Üzenet linkje2010-07-27 09:30:37  Válasz a #145989. hsz-ra Előzmény #145989

tixy83!!

Hát nem semmi amit írsz, de ugyanezt átéltem velük én is amikor Zakynthosra mentünk.A beszámolómban írtam is erről!

# 4238
Knut
Aktív fórumos
Aktív fórumos
73 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146082 Üzenet linkje2010-07-27 10:09:33 

Ezek a ... szlovákok!Azt nem értem meddig tűrik még a magyar utazásszervezők és hatóságok hogy magyarországon szervezzen utakat egy minket kisebbségnek tekintő rasszista utazási iroda! ... haza az utazási irodájukkal együtt és szervezzenek utakat a csescsi-bescsi bunkó szlovákoknak!Ők cigányoznak a 0 történelmükkel! Nevetséges!Teszünk róla hogy ez az állapot megszűnjön!!!

MODERÁLVA

# 4239
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146084 Üzenet linkje2010-07-27 10:13:54  Válasz a #146082. hsz-ra Előzmény #146082

A jövőben kerüld a hasonlóan durva megnyilvánulásokat illetve gondold át mit írsz, mert problémád lehet belőle.
# 4240
Casmir
Aktív fórumos
Aktív fórumos
461 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146092 Üzenet linkje2010-07-27 10:45:43  Válasz a #146082. hsz-ra Előzmény #146082

Ameddig van magyar utasa, miért ne szervezne?!

Egyébként senkinek sem kötelező velük utazni!!!!!!!!!!!!!
Nem védem Őket, de azért ne szidd, mert ilyen élményben részesülnek a velük utazók!!!

Én is utaztam velük 2 éve Korfura, ugyanezt tapasztaltam, megfogadtam többet velük nem utazom! Idén ott volt a lehetőség, mert nagyon kedvezőek az (ár/arány érték) útjaik, de nem utaztunk velük, a tapasztalataink miatt.

Mindenki maga dönti el!!!!!!!!!!
Persze, van aki nem olvas fórumokat, mások tapasztalatait nem tudja felhasználni a döntéshez, de ettől még a helyzet az, hogy előre senki sem tudhatja, előtte, mögötte ki fog ülni és hogy viszonyulnak hozzájuk!
Most én is szidjam az idei irodát, mert egy primitív kis baráti páros ült mögöttünk, akik csámcsogtak, vihorásztak és lökdösték a székünket, pedig direkt hátra sem döntöttük!?
Tudom, tudom ez a helyzet kicsit más!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ezt a politikai életben is érezhető, nem csak a buszon van ez!!!!!!!!!!!
És itt be is fejeztem, nem akarom más felé kanyarítani a témát.

# 4241
Knut
Aktív fórumos
Aktív fórumos
73 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146098 Üzenet linkje2010-07-27 11:14:54 

Jox!Arra azért kíváncsi lennék hogy milyen problémám lehet belőle???
# 4242
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146100 Üzenet linkje2010-07-27 11:19:56  Válasz a #146092. hsz-ra Előzmény #146092

Az Aeolussal én többször utaztam, és buszozni már én sem akarok velük - de magyarokkal sem icon_exclaim.gif Sőt, alapvetően én úgy látom, hogy annyira felhígultak a társasutazások, hogy semmilyen nációjú emberekkel nem szándékozom összezárva lenni huszon-órákon keresztül.
Az Aeolushoz még annyit, hogy ár-érték arányban szerintem a legjobbak a piacon, és nagyon patent kis úticéljaik vannak (ráadásul nekünk velük voltak a legkorrektebb szállásaink is) - de az ne akarjon velük utazni, aki magyar szóra, magyar idegenvezetőre, nonstop kézfogásra vágyik.
Sokáig úgy gondoltam, el bírom viselni a nem magyar filmeket, a húzós utakat - aztán megöregedtem (vagy inkább az számított, hogy kipróbáltam a repülőt? icon_lol.gif ).
A mai világban meg rengeteg infot össze lehet szedni a netről foglalás előtt - én pl. bizonyos (egyébként szinte mindig dicsért) irodával azért nem utaztam soha, mert nem tetszett, hogy a gyűjtőjárataikkal kavarásznak, itt átszállás, ott átszállás... mehettem volna velük, aztán nyöszöröghettem volna. Nem tettem. Amit előre tudunk, azt el lehet kerülni! És az Aeolusról is volt már itt (is) szó bőven...

# 4243
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146104 Üzenet linkje2010-07-27 11:36:21 

Szerintem azért utaznak sokan velük amiért én is tettem, a 10-11 éjszakás utak miatt. Azt nem értem hogy magyar irodák egy-két kivételtől eltekintve miért nem csinálnak hasonló turnusokat. Ilyen távolságoknál a 7 éjszaka kevés. Éppen belejönnél a nyaralásba és már jöhetsz is haza. Ha többen kínálnának hasonló utakat biztos hogy bajban lennének mert nem telnének meg a járataik. De addig...
# 4244
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146149 Üzenet linkje2010-07-27 13:37:24  Válasz a #146104. hsz-ra Előzmény #146104

Szia melus16!

Nagyon igazad van! Én háromszor utaztam már az Aeolusszal (mindíg repülővel, gond nélkül) és főleg a 12 napos turnusok miatt. Az sem mellékes, hogy olyan helyekre is vannak útjaik ahová más magyar iroda nem szervez utakat. A szállásaikkal sem volt problémám sőt, kimondottan jók voltak!
Buszos útjaikra már a kezdetek óta sok a panasz, így eszembe sem jutott azzal utazni.
Szerintem is amennyiben lenne több konkurenciája a magyar irodák között, akkor senki nem választaná Őket.

# 4245
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146158 Üzenet linkje2010-07-27 13:56:08 

Knut írta:
Jox!Arra azért kíváncsi lennék hogy milyen problémám lehet belőle???

Szerintem fogd vissza a kíváncsiságod ezügyben.
Nem akarok ötleteket adni az irodáknak.
Volt már példa rá nem is olyan rég, hogy a beírót megkeresték a hatóságtól az ide írt hozzászólása miatt...

Hangsúlyozom mégegyszer, gondold át mit írsz, mert problémád lehet belőle!

Le lehet írni a negatív tapasztalatokat normál hangnemben is.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 282 283 284 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu