Visszaolvasva láttam, hogy többen voltatok már Plataniasban a Larentzakis stúdióban. Mi szept. 7-én megyünk és szeretnék érdeklõdni, hogy mi a véleményetek róla, mert az utolsó beszámoló amit talátam több évvel ezelõtti. Elõre is köszönöm a segítséget.
Valószínû az én több évvel ezelõtti beszámolómra akadtál rá. Nekünk teljsen korrekt volt az apartman. Keke-ék voltak ott nemrég. Bár ide nem írt róla, de nekem azt mondta minden okés volt, korrekt volt most is és szép. De ami tény, az tény, hogy mióta én ott voltam (10 éve) azóta sem épült ki jobban a környék, így elég sokat kell Plataniasig vagy Geraniig sétálnod.
Talán jön keke is a napokban a lapra és tud neked részletesebb választ adni. Különben írj neki itt privi üzenetet.
Kedves Kecskeméti!
Én 17-én megyek Krétára, szóval majdnem váltjuk egymást. Te milyen járattal mész ki, mert amikor én néztem a járatokat csak 10-ére találtam! Amúgy én is Kecskeméti vagyok gondolom Te is a neved alapján!
Augusztus 20-án éjjel érkeztünk haza Görögországból. Az elsõ héten Krétán voltunk, Heraklion közelében, Gouvesben. A második héten áthajóztunk Santorinire, Kamariban laktunk.
Krétán igyekeztünk minél többet utazgatni. Autót béreltünk, így jutottunk el : Spilibe, Paleochorára, Prevelibe, a festosi romokhoz. Helyi busszal mentünk Heraklionba, és a knossosi palota romjaihoz. Hajóval jutottunk el Spinalongára. Gyönyörû és élménydús néhány nap volt, természetesen nem láttunk mindent, amit szerettünk volna. Bõven van miért visszamenni.
Nagyon köszönöm az összes segítséget, információt, Mindannyiótoknak! Ha kérdésetek lenne, igyekszem válaszolni.
Üdv,
Mamin
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok, csak remélni tudom, hogy csináltál képeket és teszel fel belõlük a fotóalbumba, hogy láthassuk is merre jártatok! Hamarosan én is Krétán leszek alig 1 hét múlva.
Mi meg két hét múlva utazunk
Olyan jó lenne ha részletes beszámolót írnátok arról amit láttatok.
Mamin, te már biztos kipihented magad, várjuk a részleteket
Uraaam irt egy jó leirást képekkel ilusztrálva az Index fórumán.
Ajánlom olvasd el. 528-626-ig.
nem kell megijedni, nem sok, csak 8 db. csak naponta 1-et irt.