Sziasztok!
A keresőben már próbáltam keresni, de nem igazán találtam a kérdésemre választ. Talán, aki volt már az Apollonos Filio apt-ban,ill a Sun Rise-ben az tud segíteni.
Kb. mennyit és merre kell menni az apartmantól, hogy homokos vagy aprókavicsos, lassan mélyülő strandot találjunk. Azt írták többen, hogy az apt-hoz közeli strand nem ilyen.
#1454462010-07-22 20:13:37 Válasz a #145437. hsz-ra
Kérdés, mennyire akarod, hogy lassan mélyüljön ... nem Balaton déli part, az biztos, de nem is a sziget nyugati oldala - szóval sztem Nidriben alapvetően sekély a víz. Lemész a sétányra, és elindulsz balra. A többit meg majd eldöntöd. Mármint, hogy meddig mész.
#1454482010-07-22 20:24:59 Válasz a #145446. hsz-ra
Azért nem akarok száz métereket gyalogolni, de ne érjen 2-3 méter után a nyakamig.
Még a tájékozódás szintjén vagyok az ügyben. Mármint távok és strandok. Valszeg bérelünk robogót 1-2 napra, hogy a távolabbi partokat is megnézzük, de alapjában nem akarunk minden nap sokat gyalogolni a (számunkra) jó strandig.
Nem gondoltam volna,h bunkók is jelen vannak ezen a jó fórumon! Gratulálok,h ennyi szabadidőtök van ilyenekre! Az Ex-Lefkadan örülnek ha segíthetnek! Aki válaszolt annak nagyon szépen köszönöm!
Üdv
Bár gőzöm sincs, mi az az "Ex-Lefkada", de a Jón tengerhez hasonló mélységű tisztelettel javaslom, hogy keresd fel bizalommal őket.
(ugyanis olyan embert szólítottál meg a #146136-tal, aki tízéves tapasztalatát önzetlenül osztja meg fórumtársaival. Mármint azokkal, akik konkrétat kérdeznek és nem restek pár oldalt visszaolvasni.)
Nem gondoltam volna,h bunkók is jelen vannak ezen a jó fórumon! Gratulálok,h ennyi szabadidőtök van ilyenekre! Az Ex-Lefkadan örülnek ha segíthetnek! Aki válaszolt annak nagyon szépen köszönöm!
Üdv
OFF
Nos, ezt nem kellett volna!!!
Már csak azért is, mert ha tudnád az Ex-Lefkada/Lefkada, hogy jött létre....
Egyébként meg a fórum tényleg azért van, hogy tájékozódj, és ha már valami le van írva, akkor azt el kellene olvasni!
Ha meg dorgálást kapsz, akkor meg el kellene azon gondolkozni és nem támadni! Mindennek meg van az ok-okozati összefüggése, kérdés, vesszük a fáradtságot megkeresni!?
De nem akarom Kakadut védeni, nem is annak szántam, csak nem bírtam szó nélkül hagyni, kacagásom kifakadt belőlem.
#1461822010-07-27 15:39:46 Válasz a #146136. hsz-ra
Bár hogy bunkózol - tőled nem veszem fel -, de ez akkor sem VEVŐSZOLGÁLAT.
Sokszor, sokaknak le lett írva, hogy tessék visszaolvasni és ha utána van konkrét kérdésed, arra kapsz választ, de a te utazásodat, nyaralásodat itt senki nem fogja megszervezni helyetted.
Legtöbben megértették ezt, neked úgy tűnik ez nem sikerűlt, ha finomkodni akarnék mondhatnám, hogy kihívásokkal küzdesz.
Az Ex-Lefkáda topikkal pedig pont nekem nem kellett volna előjönni; ez csak a hab volt a tortán.