Sziasztok. Szept 7 én mennénk a meandros villagébe: Tudtok róla véleményt mondani? A kocsira mennyire kell vigyázni? Állítolag magyarul tudó a tulaj. Nála érdemesebb, vagy ut. irodán keresztül foglalni? Ha tudtok segítseten! KÖSZI
Szept 7 én mennénk a meandros villagébe: Tudtok róla véleményt mondani? A kocsira mennyire kell vigyázni? Állítolag magyarul tudó a tulaj. Nála érdemesebb, vagy ut. irodán keresztül foglalni?
Szia!
Nekem csak közvetett információm vannak. A barátomék 4 éve járnak hozzájuk (idén is ) és eddig mindennel meg voltak elégedve. A tulajdonos felesége tud magyarul.
Csak közvetlenül foglaljál szállást, mert az utazási irodától semmi pluszt nem kapsz és drágább is.
Júli végén utaznánk Pargara, azon gondolkodunk, hogy nem foglalunk szállást, hanem ott keresünk. Szerintetek lehet akkor még találni? Van valakinek tapasztalata? Köszi előre is.
Augusztus elejére keresnék 2 család részére apartmann szállást 2 éjszakára Athén környékén.
Ha valakinek van ötlete, illetve tapasztalata kérem írja meg.
Hello!
Augusztus 1.v 2.hetében mennénk (5 felnőtt) Paralia v környékére. Szállást nem foglaltunk előre a dátum bizonytalansága miatt.
Kérdéseim:
1. Mikor van a fő turnusváltás?: szombaton vagy kedden?Az eddig olvasottakból számomra nem derül ki, hogy mikor lenne nagyobb esélyünk apartmant találni .
2.Tényleg igazi homokos tengerpartja van P-nek vagy van ettől igazibb is a kölezben?Mi eddig csak Horvátországban voltunk, de az ott homokosnak mondott part enyhe túlzás.
Hajoval erkezem Görögország déli szigeteihez a cykladesekhez aug. közepén.
Szállást nem szeretnék elöre foglalani, arra szamitok h. találok a kikötöben a hajo erkezésekor magán-studio, apartman tulajdonosokat akiktöl kapok olcso ajanlatokat!
2003-an jártam arra utoljára asszem Juliusban, es akkor ez igy volt...legalabbis Naxos es Paros-on...
Nem tudom most mi a helyzet ezzel , tömeglenek a tulajdonosok még a kikötökben??
Santorinire es kisebb szigetek lenne az ujabb uticel.
Sziasztok!
Szombaton mennénk Görögbe de pontosan hova még nem találtuk ki Voltunk Sartin Zakyntoson Stavrosban és most autóval vágnánk neki de kicsit tartunk tőle hogy találunk e szállást.Sokaktól hallottam hogy sima ügy de mivel fő szezon kicsit félek és hát néztem az apartmann árakat a neten hát eléggé drágálottam. Tud v.ki esetleg kis infót adni hogy milyen áron szállhatok meg kb. nem irodán keresztül?Volt e már v.ki így Görögországban?
#1464332010-07-28 23:05:44 Válasz a #146429. hsz-ra
Mi június utolsó hetében és július első két hetében jártunk Görögországban (sok helyen, 4780 km-t mentünk), és a minimum 2 helyiséges (de volt, hogy 3 helyiséges) apartmanokért 40-50 eurót fizettünk. Volt, hogy alkudtunk, volt, ahol nem lehetett, de ezek az árak nem voltak vészesek. Ötlet sincs, hogy merre mennétek?
#1464752010-07-29 10:19:20 Válasz a #144279. hsz-ra
Szia Bird!
Tavaly voltunk Santorini-Naxos-Paros nyaraláson, nem főszezonban, szeptember elején. Minden kikötőben nyüzsögtek a helyiek, szállást kínáltak. Úgy tűnik, 2003 óta nem változott a helyzet és szerintem most a válságuk miatt még kedvezőbb áron tudsz majd a helyszínen szállást találni.