#1473602010-08-03 18:04:03 Válasz a #147267. hsz-ra
Szia Bebe!
Küldj privát üzenetet, amelyben írd le mire vagy kiváncsi Santorinivel kapcsolatban! Szívesen megosztom a tapasztalataimat a szigetről, látnivalókról, tavernákról............
Szia kvalcsi, lacimaci!
Annyira azért nem gáz az esti érkezés, hogy depressziós legyek miatta , csak jobban szeretem a hajnali gépeket, mert így az egész nap gyakorlatilag várakozással megy el a felszállásig.
Miután megérkeztünk pár Mythos azért legurul majd némi sült tengeri kütyüvel
Jó pár napja olvasgatom az írásaitokat, de még csak most ragadtam billentyűzetet. Aug. 11-én indulunk Krétára és szándékozom eljutni Santorinire. Abban nem vagyok még mindig biztos, hogy ha csak úgy bemegyünk Heraklionba, onnan bizonyára indul valamiféle hajó rövid várakozási idővel? Azt már sikerült feltérképeznem, hogy kicsit több, mint 100 euro a menetjegy, csak oda, két főre. Viszont olvastam valahol, hogy elvileg nem tudunk visszamenni még aznap a krétai szállásunkra? Vagy, ha helyszínen vásároljuk a jegyet, akkor kapunk? Nem lesz ott oltári nagy a tolongás? Vagy nagyon jól fel vannak ezekre készülve? Melyik hajós társaságot válasszuk? Segítségetek előre is köszönöm!
Vannak kint görög utazási irodák, ott lehet befizetni az utat. Kb. 100 euro oda-vissza a jegy 1 embernek (nekünk 3 éve 86 euro volt)
Reggel megy a hajó van 4-5 órád Santorinin és este visszaérsz Krétára.
Természetesen ott is maradhatsz éjszakára, ha szeretnél.
Szia Valcsi! Nekem van otthon Mythos -os korsóm 2 méretben is, + egy poharam : )) A férjemnek az a mániája, hogy elkéri a pincértől - persze pénzért , és mindíg odaadják neki ajándékba.....
#1477162010-08-05 16:07:03 Válasz a #147533. hsz-ra
Szia!
A Haroula apartmannál lévő szupermarketben nem volt Red Mythos, de a Kostis apartman után lévőben viszont igen.
A tavernák közül a tengerparti sétányon lévő HOOK bárnál volt kapható. Mi legalább is máshol nem láttunk, de ez nem jelenti azt, hogy nincs.