#1471522010-08-02 16:51:58 Válasz a #147147. hsz-ra
Köszönöm a választ! Nem tervezzük, hogy átmegyünk Törökországba. Annyi időnk nem lesz 1 hét alatt. És már annak is örülök, ha Rodosz szigetet meg tudjuk nézni egy kamaszodó 11 évessel.
Milyen árakra lehet számítani Rodoszon? Érződik a szigeti drágaság, vagy teljesen átlagos Görög viszonylatban?
Szerintetek, hogy lehet megoldani azt, hogy dohányzásomat ne kellejen kint mellőzni. Nem nagyon akarok 4-5 Euróért venni 1 dobozt. Reptéren a Dutyban lehet venni 1-2 kartont és azt el lehet vinni minden gond nélkül?
#1474682010-08-04 12:56:48 Válasz a #147425. hsz-ra
Itt van pár ár, amit a kint élő és nemrég kint nyaralt utazóktól kaptam-->"Árak"
Ha a duty free-ben veszel cigarettát, azt biztos, hogy felviheted a gépre. Persze nem kartonszám .
#1475552010-08-04 19:12:26 Válasz a #147539. hsz-ra
Többször is körbejártuk a szigetet ekkora motorral. Az más kérdés, hogy előtte alaposan körbenéztem és válogattam a járgányok között. Volt olyan, hogy a harmadik mocit hoztam el a kölcsönzőből, de volt olyan is, hogy vissza kellett vinni, mert gyöngének bizonyult. Ilyenkor nem is problémáztak, adtak egy másikat. Leginkább a Gilera Runnert tudom ajánlani vagy ha jó állapotban van, akkor a Kymco B&W vagy Kymco Dink-et.
Mi is motoroztunk, egy Suzuki Burgman 125 -el mentünk le egészen Praszonisszi csücskébe. Szerintünk nagyobb feelingje van, mint a kocsinak. Napi 20 E volt az ára.
#1477272010-08-05 16:24:13 Válasz a #147633. hsz-ra
80ccm-st még megkaphatod, bár van ahol már ezt sem adják oda, de a 125-st már nem hiszem. Én is próbálkoztam vele anno, de sehol nem tudtam kikölcsönözni. ( akkor még csak "B" volt, ez azóta megváltozott, mert meglett az "A" is ) Bár állítólag volt olyan akinek sikerült...de ebből a kölcsönzősnek is gondja lehet. Annyiban más a helyzet kint, hogy ketten is utazhattok egy 80-s motoron és ezt "B" kat. jogosítvánnyal is vezetheted. A rendőrök nem szórakoznak, minket soha nem állítottak meg. Ha nem csinálsz grimbuszt, akkor szinte biztos, hogy nem piszkálnak. Rodosz városban a tilosban parkolásra ügyeljetek, mert erre ugrottak .