Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 6166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147864 Üzenet linkje2010-08-06 07:22:23  Válasz a #147732. hsz-ra

Szia somijudit!

Tényleg megnyekkent a kis roncs hajónk? icon_smile.gif
Már akkor se volt a legfiatalabb hajó, de nekünk megfelelt, ugye? icon_wink.gif
Köszönöm, remélem Tolo is jó hely lesz, már nagyon mennék!!!

# 6167
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147867 Üzenet linkje2010-08-06 07:27:12  Válasz a #147770. hsz-ra Előzmény #147770

Szia vio!

Így a kép alapján most azt mondanám, hogy nem ez a bácsika volt, de az albumomban a kapitány is le van fotózva. icon_lol.gif

# 6168
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147871 Üzenet linkje2010-08-06 08:16:30  Válasz a #147867. hsz-ra Előzmény #147867

Megnéztem, nem Ő az icon_smile.gif
# 6169
Ligi23
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147909 Üzenet linkje2010-08-06 11:28:41 

Sziasztok!

Most jöttünk haza Pargaról, csodálatos hely, ha valakinek van kérdése szívesen válaszolok. Rina apartmanba volt a szállásunk, mi autóval mentünk. Voltunk Lefkádán, Korfun, Paxos-Antipaxos hajóúton, Achreonnál kétszer icon_smile.gif Ali Pasa várába kisvonattal, úgy hogy nagyon köszönöm mindenkinek a hasznos infókat, sokat segített, hogy mit nézzünk meg.

# 6170
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147915 Üzenet linkje2010-08-06 12:29:49 

A Rina-ról írj egy fél oldalt mindig azt kérdezik icon_smile.gif

Üdv itthon újra

# 6171
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147916 Üzenet linkje2010-08-06 12:30:29  Válasz a #147844. hsz-ra Előzmény #147844

Miért, oroszlánnak nézek ki? icon_wink.gif

egyébként április

# 6172
Ligi23
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147924 Üzenet linkje2010-08-06 13:35:59 

Rina apartman, jó helyen van, csendes kis utcácskába, nem 300 m-re a parttól ahogy azt reklámozzák, de annyira vészesen nincs messze a part. Ne várjon senki nagy extrát a szállástól, kicsi szobák, két összetolt ágy egy kicsi fürdő, ami nem túl igényes, a konyha része két személyre felszerelt, egy éles jó kést érdemes vinni magatokkal, nagy főzöcskét nem kell rendezni aki arra készül ne ezt válassza, nekünk megfelelt, egy zacsis levest csináltunk egyik este, azt ennyi, meg reggel melegítettünk rajta egy kis tejet a kávéhoz. icon_smile.gif A tulaj nagyon kedves, és ha van valami gond azonnal intézkedik. Kocsival meg lehet állni az apartmannál. Van kis terasz, a miénk szerencsére az utcára nézett, így nem lógott bele senki a szánkba. Viszont kaját egy percre se hagyatok kint, mert vannak pofátlan galambok és belemásznak a tányérotokba. Ágyneműt egyszer cseréltek, törcsit 3-szor. 9-kor el kellett hagyni a szállást, ami nekünk nem volt gond, de akik busszal mentek, azoknak kicsit szívás volt mert csak 10.30-11 körül jöttek értük, és addig ott szobroztak a csomagokkal. Apollon Travel szervezésében, nekünk is Zsanett mutatta meg a helyet, de velünk kedves volt, és amikor szóltunk neki, mert volt egy kis probléma azzonal intézkedett.
Összeségében nem volt rossz a hely. Mi jó időt fogtunk ki 30-34 fok volt este 20-24, de amikor jöttünk el már 38 fok volt az már nekem sok. icon_smile.gif

# 6173
Barca05
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147936 Üzenet linkje2010-08-06 15:27:03  Válasz a #147924. hsz-ra Előzmény #147924

Szia ligi, mi is oda megyünk a Rinába. Időbe kb hány perc a part? Nagyon megviselő az út gyalog a partig és vissza? Ja és melyik part van a legközelebb? Ti hol vásároltatok?
# 6174
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147948 Üzenet linkje2010-08-06 17:13:29  Re:

Breki1 írta:
Miért, oroszlánnak nézek ki? icon_wink.gif

egyébként április

A szeptember a Szűz hava. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Annyira precíz, pontos, gyüjtögetős, rendszerezős, mindenre emlékezős vagy, hogy Szűznek gondoltalak. icon_redface.gif

Kos...assse rossz.... icon_rolleyes.gif

De ettől még tuti jelentős Szűz érdekeltségeid is vannak. icon_smile.gif

# 6175
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147949 Üzenet linkje2010-08-06 17:16:49 

ligi23 írta:
Sziasztok!

Most jöttünk haza Pargaról, csodálatos hely, ha valakinek van kérdése szívesen válaszolok. Rina apartmanba volt a szállásunk, mi autóval mentünk. Voltunk Lefkádán, Korfun, Paxos-Antipaxos hajóúton, Achreonnál kétszer icon_smile.gif Ali Pasa várába kisvonattal, úgy hogy nagyon köszönöm mindenkinek a hasznos infókat, sokat segített, hogy mit nézzünk meg.

Az útról ha írnál részletesen. Tudod mi is autóval tervezzük az odautazást, érdekelne a tapasztalataitok. Mikor indultatok, honnan, melyik határátkelőn mentetek át, mennyiért, és hol tankoltatok...stb, stb.

# 6176
Medea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147963 Üzenet linkje2010-08-06 18:45:05  Válasz a #147841. hsz-ra Előzmény #147841

igen mi akkor megyunk és a Christinában leszunk.
# 6177
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147965 Üzenet linkje2010-08-06 18:53:59  Válasz a #147948. hsz-ra Előzmény #147948

Hogy itt mennyire félreismernek engem
én rendetlen, trehány tipikus kos és majdnem bika férfi vagyok. icon_wink.gif
(Csak nyaralásra szeretek rendesen felkészülni)

Ez már csak abból is látszik, hogy mint priviben is felhívták a figyelmem
hogy a mai napot néztem meg horoszkópilag nem a szeptemberit.

# 6178
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147968 Üzenet linkje2010-08-06 19:21:26 

Nem arról volt szó, hogy tele vannak a helyek?

Az indexen:

"Nekem most szóltak,hogy a Walter Nem tudta január óta összeszedni az embereket és lehet,hogy nem is lesz út. Szept 02-ről átrakták az indulást aug 30-ra...
Szerintetek van esély arra,hogy kevesebb emberrel is menjen busz?"

# 6179
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147971 Üzenet linkje2010-08-06 19:37:56 

Sziasztok én ma foglaltam Walteréknál személyessen Toth Norbitól és ö mondta igen csak fullon van minden persze a buszon lehet hogy van hely több mert van aki maga oldja meg az utazást
de nézétek meg a honlapjukat és rögtön kiderül hogy szeptemberbe már jó formán hely sincs
bár ki irta rém hir

# 6180
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147996 Üzenet linkje2010-08-07 09:29:27 

Sziasztok!
Végre rávettem magam, hogy írjak a topicba. Még mindig Parga hatása alatt vagyunk a férjemmel!! icon_smile.gif Nagyon szeretném megköszönni azoknak, akik rábeszéltek minket, hogy menjünk Pargára, mert nem fogjuk megbánni. Tényleg nem bántuk meg, sőt...sírni tudnék, hogy már nem vagyok ott. Életünk eddigi talán legszebb helyén nyaraltunk. Minden csodálatos volt!!! icon_smile.gif Az egész hely magával ragadó!!Aki ezután megy.., na őket nagyon irigyeljük!
Szóval hol is kezdjem? Az indulás kis zökkenővel indult, azaz a sofőr megmondta, hogy melyik a mi helyük és az már el volt foglalva. Egy idősebb házaspár ült ott, akik közölték, hogy ők egy baráti társasággal vannak, ezért ültek a mi helyünkre, mert az a barátaik mögött volt éppen. Ha szépen megkértek volna minket nem is lett volna baj, de ez a mentalitás..., végül megegyeztünk, hogy helyet cserélünk. Azt hittük ezzel vége is az egésznek, de a java csak ezután kezdődött!!!Már az indulás pillanatában előkerültek ennél a bizonyos baráti társaságnál a pálinkás, vodkás, sörös üvegek és ez így ment órákon keresztül. Na, most el lehet képzelni, hogy az enyhén ittas utasok között, akik folyamatosan osztják az észt, rajcsúroznak milyen jó is volt az út....Én már ott tartottam, hogy megkérem őket, hogy fejezzék be a műsort, mert senki sem kíváncsi rájuk a buszon, de nem tettem, kár...Szerbiában az éjszaka kellős közepén 3 és negyed órát állt a busz egy súlyos baleset miatt. A buszról nem lehetett leszállni, csak álltunk és vártunk. Ekkor már több, mint 6 órája nem láttunk toalettet, szóval el lehet képzelni...A határoknál a leghosszabb várakozás 40 perc volt, tehát simának mondható. Így, ezzel az irgalmatlan hosszú várakozással is fél 12-re ott voltunk. Az idegenvezető leány várt minket, aki egyszerűen olyan volt, mintha ott sem lett volna. Igazából nekünk nem is hiányzott, de a tájékoztatón több bakit is elkövetett. Sem a pontos időt, sem fontos infokat nem közölt az utasokkal. Persze, erre lehet azt mondani, hogy mindenki tudja mennyi az időeltolódás, igen, mi a férjemmel tudtuk, de a falszomszédaink rossz irányba állították az órát, ezért lekésték a befizetett fakultatív kirándulást. Emlékeim szerint, az idegenvezető első dolga a helyi idő megbeszélése az utasokkal. Szóval ez, meg sok-sok minden elmaradt. Az Apollonnál megszoktuk az igen felkészült idegenvezetőket, most pedig volt egy fiatal lány, ami nem is lett volna baj, ha felkészültebb lett volna, de nem szeretném bántani, csak ....
Mi a Villa Mariaban laktunk. Elájulva nem voltunk, de ennyi pénzért nem is lehet jobbat várni. Sajnos az embernek el kell fogadni, hogy 60 ezer forintért nem kap luxust, sőt lehet, hogy olyan a szállás, ami néhol kicsapja a biztosítékot, mivel a nap nagy részében nem az apartmanban van az ember, így nem volt probléma. A szoba viszonylag nagy volt. A főzősarok tökéletes volt, azaz a hűtő, mert a többit nem használtuk. A fürdő is megfelelő lett volna, de nem tudott kiszellőzni, ezért mindenhol penészesedett és ezt a dohos szagot a szállás átvette. icon_sad.gif A csúcs a falszomszédainknál volt!!!!A szerelő, aki felszerelte a fürdőjükben a tükröt és a polcot, átfúrta a vízvezetéket és folyamatosan!!!, megállás nélkül!!! folyt a falukból a víz, amit mi is folyamatosan hallottunk!!!Elképesztő volt!!!Amikor szóltak az idegenvezetőnek, az ő válasza csak annyi volt, hogy az ő szállása sem különb. Szóval a hozzáállásáról ennyit!!!Elszomorító volt hallani a szomszédainktól ez a közönyös választ. icon_sad.gif
Az ágyak minősége, hmmmm kritikán aluli!!!!!!Én annyira nem tudtam aludni rajta, hogy a férjem fogta magát vett egy matracot és azon aludtam, mert az ágyon lehetetlen volt. icon_sad.gif Kényes lennék??Nem hiszem! Ha éjszaka azt érzi az ember, hogy az ágy rugói kifúrják az oldalát....De igazából úgy voltunk vele, hogy délelőttől este 8-ig a parton voltunk, így nem foglalkozunk az apartmannal.
Most sokat fel fognak hördülni, de nem voltunk egyetlen egy fakultatívon sem. Korfura a kastély miatt lett volna érdemes, de oda ugye nem mentek el. Paxosi pedig a férjemnél verte ki a biztosítékot, mikor megláttuk, hogy mennyi embert zsúfoltak be a kalózhajóra, ahol semmi árnyék nem volt!!!A falszomszédaink elmesélték milyen kalandos volt a paxosi hajókirándulásuk, hogy sem a hajón, sem a parton nem volt sehol árnyék, már azt hitték...na, mondtuk, hogy köszönjük nekünk ez nem kell!!Kishajóval meg mentünk volna, de senki nem volt, aki velünk jött volna. icon_sad.gif Így nem mentünk, de már nem bánjuk!! icon_smile.gif 1 hét strandolás, délután besétálás a központba, ahol megebédeltünk, majd irány a kint hagyott holminkhoz vissza, ahol este 8-ig csodáltuk a fenséges tájat, a tengert. Nekünk a Valtos tetszett, így máshol nem is fürödtünk, de ez így volt a jó.
Este irány vissza az apartmanba. Egy gyors fürdés után pedig hatalmas sétákat tettünk városban miután megvacsiztunk az egyik tavernában. Éjfél előtt vissza sem mentünk a szállásunkra.
Több taverna kínálata csalódást okozott, mert sok halféleséghez oda volt írva, hogy fagyasztott alapanyaggal dolgoznak, ezért a Stefanosban is csak görög salátát ettünk. icon_sad.gif De persze voltak olyan helyek, ahol szerencsére volt friss kagyló, polip, vagy tintahal!!!És honnan tudjuk, hogy nem fagyasztott volt ezeken a helyeken???Szerintem ezt nem kell leírnom, egyszerűen fantasztikus vacsorákat költöttünk el. Persze az óriáspalacsinta, a sült kukorica sem maradhatott el. Az utóbbit egy idősebb bácsitól vettük, aki a kikötőben árulta. A kukoricája nagyon édes, zamatos volt.
A pékségek kínálata lenyűgöző volt!!!Soha ilyen választékot még nem láttunk!!!Jó dolgunkban azt sem tudtuk, mit együnk, egyik péksütemény gusztább volt, mint a másik. Én a 7 napból 5-ször ettem a kedvencemet a bougatsát. Érdekes volt, hogy más ízű volt a Green pékségben és más a "benti" pékségi, de mind a kettő eszméletlenül finom volt!!Nyami-nyami, de ennék most is egyet! icon_wink.gif
Mit írjak még???
Folyt. köv.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 411 412 413 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu