Sziasztok !
Van valakinek idei tapasztalata Asprovaltáról ? Konkrétan a Panagiotis apartmanról szeretnék infót kapni, de bármi mást is szívesen olvasnék.
Előre is köszi.
Nekem csak tavalyi tapasztalatom van:) A Panagiotis apartmanról meg csak annyit tudok, h. hol van.
De érdekes, h. Asprovaltára alig megy valaki a fórumról...
Asprovalta jó hely.Mi oda járunk már 3 éve,pontosabban Vrasnára.
Sajnos a szállást nem ismerem de a környék teljesen jó,sok üzlet,étterem sok ember főleg hétvégeken.jó az esti élet.
Sziasztok ! Bár elég kihalt ez a topik, azért próbálkozom. Látott valaki delfineket mostanában Asprovalta közelében ? Jövő héten pénteken indulunk és erreaz élményre is várunk. Valahol a fórum elején olvastam, hogy a partról is lehetett látni őket (igaz pár évvel ezelőtt). Szóval Asprovalta fanok ébresztő ! Választ szeretnék. Légyszííííííííííííííí !!!!!!!!!! Köszönöm!
Én voltam 2 éve és 2 hétre mentünk.Mi csak medúzákat láttunk,amit a vihar hozott a part közelébe.
Amúgy igazi napozó paradicsom.Kék zászlós a part végig,fehér homok és tiszta víz.Napernyők mindenhol.A kedvenc szórakozóhelyem pont a parton van és ott aludtunk hajnalban
Sok fakultatív progi nincs,de mivel a barátnőmnek ott voltak az ismerősei(helyiek),ezért ők vittek minket mindenfele.Esténként mi Salonikiben buliztunk velük,nappal a helyi buszjárattal mentünk el.Hosszú volt az út,1 vagy 1,5 óra....már nem emlékszem pontosan.Viszont a piacot megéri megnézni.Nagy,minden van és nagy a nyüzsgés eleve a városban.Vrasnában is volt egy tenger parti szórakozóhely,az is nagyon tetszett.Voltunk még Thassosban,ami a legszebb volt.Itt márványt szedtünk a tengerből és csodás kis sziget!Athos hegy és a kolostor.
Most ennyi jutott az eszembe hirtelen
Utólag visszagondolva,lehetett volna több fakultatív progi is,mert kicsit unatkoztam,mert én aktív nyaraló vagyokAz idő szuper volt,szeptember utolsó 2 hetében voltunk és 30 fok volt.
Lehet, hogy pont én írtam. Egy pár évvel ezelőtt voltunk Vrasnán, így augusztus közepe körül és pont kint ültem a teraszon, ittam a reggeli kávémat, mikor láttam egy csapat delfint. Rohantam le, mint az őrült, hogy lefotózzam őket, de mire leértem, addigra sajnos már Stavros felé úsztak.
Amúgy Asprovalta nekünk nagyon tetszett. Elég nagy város, tele üzletekkel.
Nagyon jó utazást kívánok és remélem,hogy megtaláljátok a számításotokat!
Ilyenkor még fognak tombolni a Coccos-ban,ha bulizósak vagytok
Az Asprovalta tour-ban lehet fakultatív progikra befizetni és persze vannak magyar idegenvezetők is ott.
H ameg kimentek Vrasna felé,akkor ott lesz egy nagy szupermarket,ott megvásárolni lehet,bár ehhez kicsit menni kell azért.
Szia!
Vrasna felől, ha az autóúton megyünk Asprovaltára, rögtön a lámpás kereszteződésénél van egy motorkölcsönző. A tesómék a múlt héten ott béreltek motort 20euró volt.
A Dias Zeus Travel pedig szerintem rendben van.