Beregisztrálsz->bejelentkezel->új album létrehozása->beírod az album nevét, az album rövid nevét->kiválasztod a főkategóriát,alkategóriát,engedélyek beállítása->tovább->sablon kiválasztása, tovább és már kész is.
Köszönöm a leírásokat!Mi most megyünk hatodik alkalommal Görög országba.2009-ben elmentünk horvát tengerpartra de itt meggyőztük magunkat vagy görög tenger vagy maradunk idehaza.
Egyszer felrakhatnád ezt a képet is amiből kivágtad, nekem is kéne vmi képet kerítenem amin kisebb a fejem, de már nem tudtam jobban kicsinyíteni mert akkor nagyon szétesik.
Én először a bójáig úsztam szintén átlósan majd ott ki a legszélsőig és onnan át.
De mikor már búvárszemüveggel és pipával mentem és láttam milyen az alja visszafele már sokkal bátrabban úsztam szinte ki se emeltem a fejem. Aztán mentem átlósan a másik oldalra a sziklákig illetve a kis barlangig. Mondjuk ott jobban kell vigyázni mert onnan indulnak a motorcsónakok is.
Más, a Tolo vs Parga privátokkal kapcsolatban eszembe jutott, hogy korábban Zsokri kérdezett pont ez ügyben és akkor többen leírtuk részletesebben. Akit érdekel itt megtalálhatja a válaszokat.
Nem, nem béreltünk. Elég félős vagyok és a meredek utcákon nem mertem volna felülni a férjem mögé.
Igen, nekem kerestük a szállást. Ahogy elhelyezted, tényleg ott volt az apartmanunk. Nekünk tetszett az elhelyezkedése, minden elérhető távolságban volt, főleg a Green pékség, meg az egyik nagy Super Market volt közel a Villa Mariahoz. Mondjuk a neten valószínű, hogy az első emeleti 2 szobás apartmanok fotói vannak fent, de ahogy már írtam is, az ágy minőségét leszámítva nem volt vészes a szállás.
Egyébként, ha ott béreltük volna ki, akkor 60 euro/ nap lett volna a szállás, hát...így irodán keresztül olcsóbb volt!!!
Úgy látom, hogy Pargaról ezen a fórumon csak jókat lehet írni. Nekem nincs érdekeltségem ezen a területen, tehát írhatok elfogulatlanul. Parga szép üdülőhely, gyönyörű strandokkal. Kellemesen nyaraltunk itt. A hely szépségét nem lehet vitatni. Az árak magasabbak, mint más görög nyaralóhelyen vagy szigeteken. A tavernák árai, minősége változó. A Stefanos halas étteremben drágán keveset kaptunk( nyilván a kilátást kellett megfizetnünk) és 10 €-val kevesebbet akartak visszaadni. A szállásunk az eddigi legrosszabb volt; pirinyó, de zajos szoba, de közel a város egyik legjobban tetsző strandjához. Egyetlen pici kérésünk volt, azt sem sikerült egy hét alatt teljesíteni. Egyébként a lakók egyetlen kérését sem vették figyelembe ottlétünk alatt. A helyi magyar idegenvezető mintha ott sem lett volna. Semmi tájékoztatás, információ; kéréseink udvarias, de teljes figyelmen kívül hagyása jellemezte. A fakultatív program szintén semmitmondó volt; olcsóbb és tartalmasabb lett volna, ha egyénileg szervezzük. Rövid úton fel Korfu fővárosába, az utazók szélnek eresztése a 20 perces ismertető után és 4 órás szabad program a rekkenő hőségben. Ettől nem kaptam kedvet egy korfui nyaraláshoz. Egyébként a szervezett fakultatív programválaszték is szegényes.
Összességében: a hely szép, a tenger gyönyörű. Az általunk kipróbált tavernák többsége nagyon tetszett, finomakat ettünk. Mi buszos úttal mentünk; a söfőrök minden elismerést megérdemelnek. A többi elfogadása erős kompromisszumot igényel.
Ez nem igaz!Negatív véleményeket is lehet írni ha van alapja. Azt nem írtad, hogy melyik utazási irodával voltatok és melyik apartmanba. Milyen kirándulásokon voltatok még Korfun kívül??
Parga szép üdülőhely, gyönyörű strandokkal. Kellemesen nyaraltunk itt. A hely szépségét nem lehet vitatni. Az árak magasabbak, mint más görög nyaralóhelyen vagy szigeteken. A tavernák árai, minősége változó.
. A szállásunk az eddigi legrosszabb volt; pirinyó, de zajos szoba, de közel a város egyik legjobban tetsző strandjához. Egyetlen pici kérésünk volt, azt sem sikerült egy hét alatt teljesíteni. Egyébként a lakók egyetlen kérését sem vették figyelembe ottlétünk alatt. A helyi magyar idegenvezető mintha ott sem lett volna. Semmi tájékoztatás, információ; kéréseink udvarias, de teljes figyelmen kívül hagyása jellemezte. A fakultatív program szintén semmitmondó volt; korfui nyaraláshoz. Egyébként a szervezett fakultatív programválaszték is szegényes.
Összességében: a hely szép, a tenger gyönyörű. Az általunk kipróbált tavernák többsége nagyon tetszett, finomakat ettünk.
Kedves Georg!
Szó sincsen arról, hogy nem lehet kritikát írni ezen a fórumon. Leírásodból kitűnik, hogy nem is igen Pargával volt problémátok, hanem az utazási irodával. Ez kettő. Elismerem, hogy vagyunk egy páran, akik talán elfogultak vagyunk Pargával. Nekem az a véleményem, hogy a Magyarországról utazási irodával elérhető görög szárazföldi célpontok közül Parga magasan a legszebb hely. De persze ez csak az én véleményem, nem kötelező egyetérteni velem. Az, hogy egy hely tetszik, vagy nem tetszik nem biztos, hogy egyet jelent azzal, hogy jól, vagy rosszul érzi magát valaki egy helyen. Pld. elismerve, hogy Hydra gyönyörű sziget én olyan vacakul éreztem magam a szigeten, mint még sehol sem Görögországban. Persze erről a sziget nem tehet( 47 fokban voltunk ott, ott találkozunk életünk legbunkóbb görög embereivel, A hajon elfoglalták az ülőhelyünket és végiálltuk az utat). Te teljesen korrektül leírod, hogy bár nagyon tetszett Parga, de egyéb körülmények miatt nem nagyon éreztétek jól Magatokat. Még azt megoszthatnád velünk, hogy melyik volt ez az utazási iroda és melyik apartmanházban laktatok?
Üdv: Josza
Azért ez sem semmi:
Megnéztem a 2010-es illetve belenéztem újra a korábbiba, de nem találtam.
Kéne közelebbi infó vagy oldalszám esetleg pontos link a képre
Azt látom, hogy idén a kapitány már nem volt annyira érdekes.
georg: úgy van ahogy Vio írja ilyenről, kogy nem megfelelő apartman idegenvezetés, stb korábban is sokszor volt itt szó
ezért nem is ajánlottuk pl korábban Korfu-t fakultatívban,
többször leírtuk, de volt aki ettől függetlenül akart menni