Köszi szépen a gyors és pontos választ:) Még nem biztos, hogy meg is valósítjuk a tervet... de hát álmodozni jóóó)
Sajnos otthon nincs mostanában net... a munkahely, meg nem fórumozásra való
#1488382010-08-12 22:03:30 Válasz a #148785. hsz-ra
Szia Notrack!
Az Apollontravel idegenvezetőjétől( Gál Laci) majd kérhetsz térképet, de a sziget kicsi, eltévedni nem lehet, így ha a neten megnézed a szigetről készült térképet, akkor is jól tudsz majd tájékozódni!
Üdv.
Nagyon jó utat és kellemes nyaralást kívánok nektek, érezzétek jól magatokat!!! Kicsit irigy vagyok most rátok
Kostisékat puszilom! Remélem idén még én is eljutok hozzájuk!
#1488482010-08-13 07:18:12 Válasz a #148846. hsz-ra
Kedves Suzuki!
Nagyon jó utat, jó időt, kellemes élményeket, azaz nagyon nagyszerű nyaralást kívánunk. Vigyázzatok Magatokra! Csak egy nagyon kicsit írígykedünk. . Inkább csak szívesen lennénk a helyedben.
Üdv: Josza és Cilla
#1489472010-08-13 20:34:40 Válasz a #148927. hsz-ra
Szia Asteri, Josza2 és Ferrari!
Köszönöm mindenkinek, hogy jó utazást kívántok, Santoriniről majd mi is gondolunk rátok! Most nem Kostiséknál van a szállásunk, de majd meglátogatjuk őket (hiszen újra "hazamegyünk") és átadom az üzenetedet Asteri! Nektek is további szép nyarat és jó pihenést kívánunk!
#1489602010-08-13 22:45:21 Válasz a #148947. hsz-ra
Szia Suzuki!
Olvastam, hogy nem hozzájuk mentek! De abban biztos voltam, hogy meglátogatjátok őket!
Még egyszer jó időt, jó utat és egy fantasztikus nyaralást kívánok!
Megint elcsábultam (negyedszer). A Karidisban már nem volt hely, ezért a Haroula és a Finikas közül kellett választanom. Az apollonos hölgy szerint a Haroula belső szobái csendesebbek, úgyhogy azt választottam. Remélem nem lesz olyan hangos, mint a Kostis volt anno.