Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 6166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lmmarti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149236 Üzenet linkje2010-08-16 19:32:26  Re:

Pinga írta:
Köszi az uj informáciokat, most néztük ki jövöre magunknak az Ezüst házat,de augusztus végére. Ugy könnyü ám aludni a forroságban ha van klima,nekünk sajna nem volt egy szobában sem az idén.Na de jövöre icon_smile.gif

Nem használtuk a klímát ! Anélkül aludtunk, lehúzott redőnyökkel, de nyitott ablakokkal. Délután meg egyszerűen elájultunk a hőségtől.
Az Ezüst ház nekem is tetszik. Jó helyen van és talán nem nagy a forgalom sem. Határozottan tetszik !

# 6167
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149237 Üzenet linkje2010-08-16 19:38:08  Válasz a #149236. hsz-ra Előzmény #149236

Ha jol láttam az a fele amelyikröl látszik a tenger,délután már árnyékban van és nem olyan meleg mint a fotisz hegyek felé nézö erkélyei. Ha minden jol megy akkor kiprobáljuk azt is.
# 6168
Zlaky
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149238 Üzenet linkje2010-08-16 19:42:58  Válasz a #149232. hsz-ra Előzmény #149232

Egyetértek veled illetve Böby77 hozzászolásával a változásokrol , én az "általános tapasztalatokban " írtam hasonló észrevételt .

Zlaky

# 6169
Bero
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149245 Üzenet linkje2010-08-16 20:32:20 

zlaky , melus16 köszönöm a segítséget
# 6170
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149286 Üzenet linkje2010-08-17 09:21:48 

# 6171
Nugát
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149288 Üzenet linkje2010-08-17 09:35:24 

Bero!

mi is a Sarafis házban voltunk,nem annyira felszerelt, kettő serpenyő,kettő kisebb lábas,meg 5 müanyag tányér volt.Evőeszköz volt, de én mindig viszek,tányért ,evőeszközt.
Áram az van rendesen, de semmilyen háztartási gépre ne számits.
kávéfőzőt is én vittem egy pici kotyogót.
Kétlapos villanyrezsón tudtok főzni,ugyhogy csak egyszerü ételeket készithetsz.
amugy nagyon szép a Sarafisház, nagyon jól éreztük magunkat.

# 6172
Bero
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149306 Üzenet linkje2010-08-17 12:45:37  Válasz a #149288. hsz-ra Előzmény #149288

köszönöm , még az érdekelne, hogy milyen a környéke (csendes) , messze van a parttól, a központtól, klíma van-e? stb.
# 6173
Lmmarti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149314 Üzenet linkje2010-08-17 13:30:12 

Böby77 írta:
Sziasztok!

Mi ma értünk haza és egy picit csalódtunk.Utazási irodával(Anett Tours) a szállással(Aranyház) és a tengerrel minden rendben van ,de a hely olyan mintha Siófokon lettünk volna,tiszta tömegturizmus,hogyan tudjunk minél többet kiszedni a turistából!
A gyrost is kecsappal és mustárral adják ,mintha Amerikába lennénk.
Már jártam egy két helyen de én még ilyet nem láttam sehol.Utolsó nap találtunk egy helyet,igaz ott inkább csak Görög volt,ahol megkérdezték kérünk e bele czaczikit. icon_eek.gif
Már pár nap után bántuk ,hogy ide mentünk és alig vártuk a haza utat.
Most volt az első ,hogy csalódtunk ,mert ez nem igazán az a Görög ország amibe én bele szerettem.Az a sok árus a strandon már idegesítettek,még sokszor vacsora közben is oda jöttek és minek az a vidámpark?Sokszor az az érzésünk volt a kiszolgálok is csak muszájból csinálják amit kell.Pedig ez nem volt rájuk eddig jellemző.
Röviden ennyi ha valakit érdekel még valami szívesen segítek ha tudok.
Ami biztos mi egy darabig nem megyünk Görögbe!

Pá Böby

Kedves Böby77 !
Érdekes, hogy csalódtál, pedig igazán annyi kérdést feltettél a fórumozóknak itt is és az Anett Tours vendégkönyvében is, hogy az már feltűnő volt. Igaz, azt nem kérdezted meg, hogy mit tesznek a gyrosz-ba icon_smile.gif
Mi is ettünk gyrosz-t, nem messze az Arany háztól, Theo papa vendéglőjében. Sem mustár, sem ketchup nem volt benne, tzatziki igen. 2 Euroba került (tavaly 2.20 !!!) és szerintem tökéletes volt.
Minek a vidámpark ? Mint láthattad, elég jól ment. Úgy látszik, a görögök szeretik és igénylik. Téged nem zavart ott a falu másik végén, ugye ?
Az árusok... Én sajnáltam őket. Távol a családjuktól ilyen nyomorult módon keresik a kenyerüket... És nem voltak erőszakosak. Egy fejrázás vagy egy "köszi,nem" elég volt nekik. Ennyit igazán megtehetünk valakiért, aki - vagy a családja - éhezik Afrikában.
Rettenetes lehetett 10 napig a hazaindulást várni. A magam részéről én sajnálom, hogy vége.
Kirándulni elmentél ? Paleos Panteleimonas ? Ambelakia ? Ott azért még láthattál volna "igazi" Görögországot. Nem olyat, mint Sarti-ban, pedig az ellen nem volt kifogásod.
Azért ne temesd még "Görögöt". Biztos van még olyan hely, ahova nem visz busz. Ott még megtalálhatod, amit keresel icon_smile.gif

# 6174
Jamasz
Törzstag
Törzstag
541 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149326 Üzenet linkje2010-08-17 14:44:26 

sziasztok. Nem tudom, mit gondoltok igazi gorog hangulatnak. Eleve, ha vki. irodaval utazik, akkor nem is varhajtja, h. a tulaj a kertjebol szedett paradicsommal kedveskedjen. Vagy pl. ebed elott egy cipuro mellett elbeszelgessen egy kicsit. A gyrosrol csak annyit, h. mindenhol kerni kell, mit tegyenek bele. Ha vki. nem szol, automatikusan rakjak a szokasos dolgokat, pari, hagyma, hus, s.krumpli, mustar, kecsup. De ha vki. anelkul keri, ugy csinaljak.
# 6175
Jamasz
Törzstag
Törzstag
541 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149327 Üzenet linkje2010-08-17 14:53:25  Re:

Pinga írta:
Én épp ma leveleztem le a jövö évi tisza-toi nyaralást faházban,egy kicsit mi is pihentetjük görögországot.
AZERT ANNYIRA ROSSZUL NEM EREZHETTETEK MAGATOKAT.
# 6176
Jamasz
Törzstag
Törzstag
541 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149328 Üzenet linkje2010-08-17 14:54:31  Re:

Pinga írta:
Köszi az uj informáciokat, most néztük ki jövöre magunknak az Ezüst házat,de augusztus végére. Ugy könnyü ám aludni a forroságban ha van klima,nekünk sajna nem volt egy szobában sem az idén.Na de jövöre icon_smile.gif
UGYE IGAZAM VAN?
# 6177
Barbeszka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
86 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149332 Üzenet linkje2010-08-17 15:40:58 

Nekünk Nei Pori volt 2 éve az első görög nyaralásunk. icon_smile.gif Meg se fordult a fejünkben, hogy nem megyünk többet Görögbe, én akkor és ott beleszerettem. icon_smile.gif Tetszik a hely, az egész hangulata. Az igaz, hogy tavaly se ott voltunk meg idén se odamegyünk, de nem azért mert nem éreztük jól magunkat, csak szeretnénk minél több helyet megismerni abban a gyönyörű országban.
Persze nem tetszhet mkinek minden, nem vagyunk egyformák.
Nekem viszont Nei Pori örökre a szívem egyik csücske marad. icon_wink.gif

# 6178
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149340 Üzenet linkje2010-08-17 16:10:53  Re:

jamasz írta:
Pinga írta:
Én épp ma leveleztem le a jövö évi tisza-toi nyaralást faházban,egy kicsit mi is pihentetjük görögországot.
AZERT ANNYIRA ROSSZUL NEM EREZHETTETEK MAGATOKAT.

Az az igazság, hogy ez a tenger egy fertözés, aki egyszer belelép az mindig oda akar menni. A tisza-to nem lenne rossz,csak ott is sok a hiányosság, nincs pl hütöszekrény sem a faházakban sem közös épületben,a fözés is nehézkesebb,igy a sátrazás is kicsit kényelmetlenebb a kempingben.Persze árában joval olcsobb,de annyit is nyujt.
Emiatt került képbe megint N.Pori. icon_smile.gif
A Balatont meg se kiséreljük, ennek az árán akkor inkább a tenger.
Nekem semmi gondom a jelenlegi görög változo életformával,csak egy kicsit igy elveszti a varázsát és kár érte.

# 6179
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149349 Üzenet linkje2010-08-17 16:52:05  Válasz a #149326. hsz-ra Előzmény #149326

A cipuros része nem is rossz ötlet icon_smile.gif
Egyébként az öreg motor kölcsönzös mindig meghiv minket egy pohárkára ha épp arra járunk, még bérelni se kell hozzá motort.

# 6180
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149352 Üzenet linkje2010-08-17 17:32:00 

Kedves Immarti!

Persze ,hogy nem kérdeztem ,milyen a Gyros hisz mint említettem már többször voltam Görögországba és én úgy gondoltam itt is ugyan olyan.
Azon kívül ,hogy mi is sajnáltuk az árusokat ,picit akkor is zavaróak voltak ,mert volt olyan idő amikor szinte kétpercenként jöttek ,nem volt elég ,hogy a fejünket ráztuk nekik.Én erről beszéltem.
Elmentünk a Várba és voltunk Thessalonikibe Vonattal ,de a város sajnos nem igen tetszett főleg a vasút állomás környéke.Persze nem is az miatt mentünk oda! icon_smile.gif))))
Máshova már nem nagy kedvünk volt elmenni inkább pihentünk.Ha kellene választani akkor Sarti is csak egy picit jobb ,de az igazi kedvencünk eddig Tolo volt ,oda szívesen visszamennénk.
És azért kérdezgetem annyit ,mert szeretem volna mindent megtudni a helyről ,de sajnos nem jól sült el ,mert mi nem az ilyet szeretjük.
És igen talán egy pár év múlva repülővel még elmegyünk egy Görög szigetre.
De az csak az mi véleményünk ,hisz nem vagyunk egyformák ,ez által nem is tetszhet mindenkinek minden ugyan úgy.

Pá Böby icon_lol.gif icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 411 412 413 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu