Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 6451
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149524 Üzenet linkje2010-08-18 20:28:48 

Feripapa merre etetek ill.gyrost hol etetek
Arra szeretnélek kérni hogy hol voltak a legjobb kajáldák melyiket válaszam icon_wink.gif icon_wink.gif
vissza olvastam de tőled nem igazán találtam semit icon_wink.gif

# 6452
Zazi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149526 Üzenet linkje2010-08-18 20:42:06 

Irigy vagyok azokra a szerencsésekre, akik most indulnak. A 15 napos előrejelzésben egy darabka rajzolt felhő sincs Parga felett.[/list][/quote]
# 6453
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149528 Üzenet linkje2010-08-18 20:44:50 

Szia kedves utitársam azaz
Fazika nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg infót amit nekem küldtél
szeretném meghálálni remélem megoldható ouzó koktél ahogy én csinálom
Köszi szépen hogy ennyi infót küldtél Pargáról
Első este ismerkedésicon_biggrin.gif??

# 6454
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149529 Üzenet linkje2010-08-18 20:45:59  Válasz a #149526. hsz-ra Előzmény #149526

Köszi szépen de mi és kedves nett barátom csak 30-án megyünk
# 6455
Barca05
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149541 Üzenet linkje2010-08-18 21:56:36 

Sziasztok! Ma érkeztünk meg Pargáról, az Apollonnal utaztunk. 21.30 perc volt az ut Pestről, hazafelé is nagyon gyorsan megérkeztünk. A rossz szervezés végett mikor odaérkeztünk több mint 1 órán át várakoztunk a tűző napon, mig megérkeztek a kocsik amik a szálláshoz vittek minket. Ez sok embert kiakasztott.
Fúúú hát nagyon szép hely, bizony meg kell szokni a felfelé menetet, főleg a Valtosra való úton, nekem mindig meg kellett állnom fent egy kis folyadék utánpótlásra, mert azt hittem összepottyanok. icon_biggrin.gif de érdemes volt átmenni.
Sajnos a Sakist nem találtuk meg elsőre és aztán már nem is kerestük, helyette a Bacchosban ettünk elég sokszor, le a kalappal előttük, annyira kedvesek, lesik a kivánságunkat törődnek velünk, mindenkinek csak ajánlani tudom. A második nap már kérés nélkül hozták a magyar étlapot, a vacsora végén pedig mindig kaptunk egy ouzót. Az első nap nem volt hely addig a ház számlájára ittunk bort. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ja, és hát mi is megtapasztaltuk, hogy az árak jóval magasabbak mint máshol.
Voltunk a paxosi hajótúrán az Ionia starral, tényleg ezzel volt a legérdemesebb menni mert bent a barlangban nagyon jó volt a fürdőzés, a hangulat a hajón is szuper volt. A hajon csak ketten voltunk magyarok, mondtam a kapitánynak és nagy meglepetésre hazafelé uton megszolalt Lagzi Lajcsi icon_biggrin.gif egyik slágere az "Amerre én járok bámul a világ...." és jött oda, hogy ez csak kettőnknek szól. Hát elég vicces helyzet volt. icon_biggrin.gif De kedves volt tőle, hogy gondolt ránk, mindig törődött velünk.
A szállásunk a Rina volt. Egyelőre ennyi igy gyorsan.

# 6456
Ildi40
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149543 Üzenet linkje2010-08-18 22:06:08 

Feripapa! az a fekete homok Arillasnál szerintem csak szürke,ne ijessz el senkit.Nagyon szép,beach és a frappé tényleg szörnyű volt ott.Mellette van Karavostasi beach is aki szereti a nagy hullámokat az feltétlen nézze meg.Apró kavicsos part,.két végén szikla öblökkel.Perdika környékén az úton rengeteg kaktusz termés van,érettek már ilyenkor,meg kell kóstolni,isteni finom.Csak kézzel ne pucoljátok,mert egész nap áztathatjátok a vízben a kezeteket.Szerintem Glikit is meg kell nézni.Ott csodálatos a folyó mederben a táj szépsége, igaz hogy tényleg nagyom hideg a víz,de elfelejti az ember a látványtól.
# 6457
Laci.dobos
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149565 Üzenet linkje2010-08-19 10:28:21 

sziasztok!

érdeklődnék, hogy valaki tudja-e, hogy pl. a jón-tengeri kiránduláshoz, vagy a paxos-antipaxosihoz az árban van-e ebéd? Mert én, amikor voltam korfun hajókiránduláson ott volt...
és még azt szeretném, hogy a jón-tengeri kirándulás fejenként mennyibe kerül (nem az utazási irodánál) fejenként? (próbáltam rákeresni itt a keresőn, de nem találtam meg sajnos)

Előre is köszönöm!

# 6458
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149566 Üzenet linkje2010-08-19 10:32:49  Válasz a #149565. hsz-ra Előzmény #149565

Szia!
Egyik kirándulásban sincs benne az ebéd, a Paxos-Antipaxos magánszervezésben 15-20EUR, a Ion-tengeri hajókirándulást csak az utazási irodával(45Eur) tudod megoldani, mert az Nidri-ből indul...vagy esetleg autóval le Nidri-be és ott helyben megveszed a hajójegyet(10-kor indulnak), ami ha jól tudom 22Eur.

# 6459
Laci.dobos
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149570 Üzenet linkje2010-08-19 11:12:09 

Köszönöm szépen a gyors választ! icon_smile.gif Akkor tényleg egyszerűbb a Ion-tengeri kirándulásra az utazási irodával menni, mert ha már Nidribe bérelt autóval megyünk, akkor nem is szállnánk hajóra, hanem bejárnánk a szigetet (vagyis minket Porto Katsiki érdekelne nagyon) . icon_smile.gif
# 6460
Fazika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
398 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149584 Üzenet linkje2010-08-19 12:32:31 

papamaci írta:
Szia kedves utitársam azaz
Fazika nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg infót amit nekem küldtél
szeretném meghálálni remélem megoldható ouzó koktél ahogy én csinálom
Köszi szépen hogy ennyi infót küldtél Pargáról
Első este ismerkedésicon_biggrin.gif??

Nagyon szívesen!
Honoráriumnak az "Ouzó, ahogyan Te készíted" elnevezésű koktéll, pedig pont elég lesz!!(igaz, azt nem fixáltuk le, hogy hány kör) icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 6461
Mirza
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149586 Üzenet linkje2010-08-19 12:48:40  Válasz a #149261. hsz-ra Előzmény #149261

Ha választási lehetőséged lesz, a Meteorák helyett Párgából inkább a Vikosz szurdokhoz menj, felülmúlhatatlan!!!
A Meteorák máshonnan is elérhetőek, de a Vikosz szurdok nem.
Ha ott leszel, megérted miért ajánlom. Kérem erősítsen meg, aki már mindkettőt látta.

# 6462
Mirza
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149590 Üzenet linkje2010-08-19 13:03:05  Válasz a #149506. hsz-ra Előzmény #149506

Bankkártyával bármelyik automatából tudsz pénzt felvenni. A bankod középárfolyamával váltja a forintot euróra. Párgában a bazársoron az utazási irodánál, a postánál és a templommal szemben a Dallasnál van automata. Én ezeket tudom, de érdeklődj.
# 6463
Feripapa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
98 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149642 Üzenet linkje2010-08-19 19:04:58 

papamaci

Amit tudok segítek.
Evés szempontjából, nekünk a Zorbas jött be a legjobban. A vendégszeretet, az ízek, a figyelmesség, ....
Ettünk máshol is de itt voltunk a legtöbször.
Valakinek lehet nem jön be a hely elsőre, mert van egy invitáló ember. Nekünk nagyon szimpi lett, mert focimezes polóban volt a sógorom és egyből a focira terelődött a szó és ........ (itt a fórumon is dicsérték mások a helyet).
Első nap csak gyrost (2 eu) ettünk egy-egy mythossal és a kaja végén hozták is az ouzot. Ha nem volt hely akkor is ouzoval vagy borral kináltak a várakozás idejére (ingyen).

Én csak ajánlani tudom.
Ha esztek itt mindenképp kostoljátok meg a mountain top salátát

Ö volt a kedvenc pincérünk - Nikos, bolondos, jópofa ember

# 6464
Feripapa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
98 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149643 Üzenet linkje2010-08-19 19:34:15 

a Zorbas (katt a képre):

# 6465
Laci.dobos
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#149696 Üzenet linkje2010-08-20 11:48:10 

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni, hogy Pargan hol találunk olcsó autókölcsönzőt? (Még talán Breki írt egyet, de nem találom, az rémlik, hogy nem látszik a hely autókölcsönzőnek... icon_smile.gif )

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 430 431 432 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu