Kösz Bocsika,
hatszor voltatok??? hát ez igazán akkor gyönyörű lehet...
Igen 6szor nekünk nagyon bejött.A dias Zeussal voltunk,és mindíg azt kaptuk amire számítottunk.Mi szeretjük Stavrost biztos van aki nem,de hát mi sem szertjük Paráliát.Az idén nem itt voltunk ,de tettünk egy tisztelet kört,mikor jöttünk haza.A gyermekünk 9hónaposan itt volt elősször és azóta is imádja gyerekekkel szerintem nagyon jó .Mi azért is szeretjük leginkább mert élik a görögök a saját életüket.
Szia Bocsika, rég láttalak itt. Igaz én se nagyon írok, csak olvasgatok. Stavrossal kapcsolatban igazad van, mi csak kétszer voltunk, abból egy szilveszter volt, de nagyon tetszett. Nekünk Makrygialos a kedvenc, de Stavrosban is azt szerettük, amit Makryban, hogy egy görög falu, ahol zajlik a mindennapi élet, nemcsak a turistákról szól az egész, és emiatt sokkal sokszínűbb, izgalmasabb. Remélem még fogunk arra járni?!
Szia Árpi!
A tej sárga diszkontban 1,05-1,20 euro volt. Lidliben a kis poharas joghurt(azt hiszem 6 vagy 8 darabos) 1,80. De nagy választék volt a sárga diszkontban is. Ásványvízet vettünk szénsavasat és simát ,mert az aztán tényleg nem volt drága.
A piacra mi jó korán kimentünk,mert azt hittük,hogy úgy mükődik mint itthon,hogy,, aki korán kell aranyat lel", de nem mert fél 9 fele kezdtek kipakolni az árusok,de akkor sem kapkodtak,igaz árú volt bőven,minden mint a búcsúban. De nekem ez nagyon tetszett.
A sziklás,búvárkodós strand az Olimpiada után a Toto's Beach és a Babylon beach. Oda feltétlenül vigyetek tengerjárót,mert nagyon sok volt a tengeri sün.
Jó reggelt!
Hát akkor a lényeg az hogy minden van és ha van pénz, van ész is ...
A süniket pedig nagyon szeretném elkerülni, mert Montenegróban igen egyszer megjártam...
Sziasztok !
A véletlen úgy hozta, hogy holnap reggel útra kelek Stavrosba, kis pihenő, fürdőzés, no és elfogyott a Mavrodafni !
Remélem jó idő lesz , ha tudnátok jó éttermet ajánlani azt örömmel venném.
#1496892010-08-20 07:32:41 Válasz a #149671. hsz-ra
Mazsolabor, még én is szeretem, pedig én utálom a bort.
Éttermet meg én azt ajánlom, aminek a ponyvája ott van a körforgalomnál pont a sétáló utcában. Mindig kedvesek voltak, elfogadható volt az ár is és van magyar pincér, aki segít, hogy aznap mit ne egyél.
Ma 17 óra utazás után megérkeztünk! Stavros gyönyörű és mesés! Köze nincs Asprovaltához!
Új rajongója lett ennek a bájos helynek!
A többit majd egy picit később.