#1508752010-08-31 22:27:44 Válasz a #150858. hsz-ra
Szia
Ígen, van buszjárat, 10.30- kor indul, amit biztosan tudok, vasárnap jöttem haza Stavrosból mi is azzal mentünk, a jegy ára 1.40 euro. A buszmegálóban kivan írva a menetrend, szinte óránként közlekednek.
Igen ez egy nagyon váratlan utazás volt, szerdán este megláttam, csütörtökön még dolgoztam, pénteken reggel 8-kor mentünk a barátnőmmel és az Apollon travellel, szombaton reggel 8-kor Stavrosban voltunk , és mindez csupán 29900-ft. Nagyokat úsztunk, ettünk és pihentünk, igazából a meleg tengervíz vonzott, mert ez a Toloi nyaralásból kimaradt,nem szeretem a hideg vizet .Stavros nagyon kedves hely, szerettem ahogy körbeölelik a hegyek, nem volt hatalmas tömeg, az éttermi árak olcsók, minden nap mást tudtunk megnézni. Az emberek kedvesek segítőkészek, az utcák rendezettek, főleg az ófalu, fölgyalogoltam a kilátóhoz, a látvány is csodás. Én nagyon jól éreztem
magam !
Off: most hétvégén még elmegyek az unokámmal Velencébe, aztán csak munka és munka.
#1509882010-09-01 21:27:28 Válasz a #150987. hsz-ra
Szia Timba!
Nagyon jól tetted én is mentem volna és mennék is ha tehetném. Amúgy az Anyósomékkal váltottátok egymást, mert ők most vannak ott, szintén az Apollonnal.
Nagyon örültem ennek a plussz nyaralásnak, akkor anyósodék is biztos az Alexandrosban vannak, jó hely ! A vendéglő neve Jazz, remekül főznek csak ajánlani tudom, a parton van, mellette árul minden délelőtt egy kisöreg szőlőt, isteni finom, és 1euro/kg.
Mikor ott voltam, éppen telihold volt, mindenki eszembe jutott a toloi csapatból !
Szép képeket csináltál! Mi két hete jöttünk haza de már most mennék vissza!nagyon jó árért voltatok, tényleg nem szabadott volna kihagyni. Engem is teljesen elbűvölt Stavros, hasonló gondolatokat ébresztett bennem , mint amiket te is leírtál. Nekünk is nagy kedvenc lett, Sarti mellett.
#1510312010-09-02 11:08:38 Válasz a #151028. hsz-ra
Szia Drága Timba!
Örülök, hogy sikerült még egy bonus nyaralást kibuliznotok. Sokan lebecsülik Észak-Görögországot. Én nem értek velük egyet. Stavros pedig a szívem csücske. Úgy vagyok vele, mint Anikó Makrigialossal. Nagyon sokszor voltunk ott, de mindig szívesen megyünk vissza. Okosak voltatok, hogy nem hagytátok ki a lehetőséget. Nekünk most nehéz időszakot kell megélnünk. Betegség, kórház, műtét stb. De hát tudjátok.
Jó utat Velencébe. Ott is többször voltunk. Legalább Nektek szépen sikerült a nyaratok.
Sok Josza
#1510422010-09-02 12:42:28 Válasz a #150987. hsz-ra
Szia Timba!
Örülök, hogy összejött egy második nyaralás. Stavroson csak átutazóban jártam, kedves kis falucska. Anyumék kb 20 éve jártak ott, azóta is ódákat zeng róla.
(A tolói utunkból nekem is a meleg víz hiányzott, ezért most pótolom 11 nap múlva. És nagyon hiányozni fog a mi kis 12-es csapatunk!)