#1512472010-09-06 08:51:46 Válasz a #151241. hsz-ra
A közelmultban láttam a Fény utcai piacon lenn a Mamut átjárónál, ahol a kis Match bolt is van, nyílt nemrég egy üzlet, ahol egész olcsón látam Mavrodafnit(görög mazsolabort, Nemeai bort, Retzinát és krétai Ymiglykost, Ouzot és más görög dolgokat is.)
Az óbudai Lidl-ben tegnap kaptam igazi első osztályú görög lilás hagymát.
#1513272010-09-07 12:55:21 Válasz a #151247. hsz-ra
Sajnos én messze vagyok az óbudai Lidl-től, de jövőre lesz saját világoslila görög hagymám!
Tavaly vettem az athéni piacon 2 db-ot, elültettem tavasszal a kertbe és sok-sok magot hozott amit jövőre elvetek.
#1513372010-09-07 15:21:10 Válasz a #151327. hsz-ra
Szia Kitty!
A kérdés jogos. A Huszti útiban. Ezek válogatott minőségűek és három szép darab van egy kis hálós csomagban. Az árát ne kérdezd, mert nem tudom. Nem figyeltem, de vettem öt csomaggal.
Kedves Mediterraneo!
Nem akarlak elkeseríteni, de ezt mi már kipróbáltuk többször. Hoztunk dughagymát is és felmagoztattunk mi is görög lila hagymát is. Itthon gyönyörű lila hagyma lett belőle, de teljesen más lett az íze, de még a szine és formája is, mint a kint vásárolhatóaknak. Más a talaj, és más a levegő, az éghajlat. Olyan erősebb, karakteresebb lett, mint az itthoni lila hagymák és nem olyan lágyabb, csemegehagyma szerű, mint a kinti.
Üdv: Josza
Most vagy én vagyok a hülye vagy nincs is semmiféle üzlet Budapesten!
Amit ír a honlap,az a 8.ker,József krt 31.,de ez egy CBA.Kint valóban görög valaminek írja,de bent nics görög cucc és itt már voltam.Ez a Rákóczi térnél van.
Most felmegyek ismét a honlapra és megnézem a telefonszámot és holnap felhívom őket.Majd ők felvilágosítanak.De mivel lehet rendelni is,lehet,hogy a rendelés marad,csak még nincsenek árak fent,mert folyamatosan töltik fel.
#1513822010-09-07 21:15:58 Válasz a #151337. hsz-ra
Kedves Josza! Csak azért kérdeztem melyikben, mert vagy egy Lidl Csillaghegyen is.
Engem az a szerencse ért nemrégen, hogy a kolleganőm hozott Zakinthosról másfél kg hagymát, ami írdd és mondd 5 db volt!! Egyenként kb. 30 dekásak, és még van belőle másfél. Isteni finom!
Én meg mindig elfelejtek hagymát hozni, pedig semmiből se állna, nem is drága, autó is elhozza, de valahogy állandóan elmarad. Pedig annyira szeretem! Mikor hazaérünk, mindig akkor jut eszembe .
#1513872010-09-07 21:36:46 Válasz a #151384. hsz-ra
Én nem felejtem el, mindig hozok!
Legszivesebben még krumplit is hoznék, mert valahogy az is olyan nagyon finom, itthon nem sikerült még sose olyat sütnöm, dehát az már tavaly se fért volna el a kocsiban!
A bnőm kéri rendszeresen a cérna-sütit (mi már csak így hívjuk) neki azt hozok, mi nem szeretjük.