Mi Debrecenből indultunk és 24 óra alatt értünk haza. Odafele, ha jól emlékszem 26 óra volt.
Le a kalappal a Grand Toursosok előtt, nagyon jól jöttek, de a határnál is szerencsénk volt, nem kellett órákat állni.
Pénteken megkaptuk a részvételi jegyet a Dias Zeustól. Már csak pár nap választ el minket, hogy megismerhessük Tolot. Nagyon várjuk, de még rengeteg az elintéznivaló, viszont így hátha gyorsabban telik a hátralévő idő.
Köszi szépen az infót ! Reméljük semmi gond nem lesz !
Mi egyébként csakis a Grand Tourssal utazunk busszal !!
Repülős utakat magunk intézzük.
Irhatnék jelzőket, de egyszerűen Náluk jobb utaztatót
elképzelni sem tudok !!! Mindenben profik !
Ismerősöm pénteken ment a Diassal más uticélra !
Azt mondta a telefonba, hogy soha többet velük !!
Barbeszka es Liliana hol lesztek elszallasolva? Mi is szombatol leszunk Toloba a Dimitriaba;) Jo utat nektek....Mi is kb 5 eve minden nyaron Granddal utazunk...iden sajat autoval megyunk...es mar szerdan el indulunk ..utban meg allunk Athenba 2 ejszakat. Amugy most neztem idojaras jelentest 31-32 fokot josol a kovetkezo 10 napra...
Már nekem sem kell sokat kibírni ebben a nyámnyila időben......
Egyébként über jól indul a buli ... a páromnak is és nekem is kihúzták a fogát a héten......plusz én még megszólalni sem tudok, mert begyulladt a torkom......
De nem adom fel....míg egy darabban látsz............
Jó készülődést mindenkinek akinek most csörög a hátizsákja meg a túracipője.....
Az itthon maradtaktól pedig kérnék egy- két imát, hogy jó időnk legyen.....
Előre is köszi....
Helyzetjelentes Tolobol.....Verofenyes napsutes...meleg...kb 32-33 fokot saccolok....felho egy db sincs az egen Remeljuk ez igy is marad Jo nyaralast mindenkinek.
Tegnap délután hazaértünk... Amint lesz egy kis időm, írok beszámolót, töltök fel képeket! Elöljáróban annyit, hogy fantasztikus volt minden, beleszerettünk teljesen Toloba...
felkerült a beszámolóm. képeket is hamarosan töltök fel!
Andra | #152793 | 2010-10-05 08:19:43 | Válasz a #152774. hsz-ra
barbeszka!
Olvastam a beszámolódat. Én is azt vallom, hogy kétszer ugyan oda nem megyek, mert annyi szép hely van még ebben az országban, hogy látni akarom mindet.
De Parga és most már Tolo is azok közé a helyek közé tartoznak, ahova egyszer még szívesen visszamennék.
Várom a képeidet!
Sziasztok! Én már a kvetkező évi nyaralást tervezem,van 2-3 úticél,ami szóba került,
egyenlőre Toló van az 1. helyen. Mi az Apollón Yannis apartmanját néztük ki,majd elválik,hogy
jövőre is benne lesz-e a katalógusban.
Ez a nagystrandnál van,mindenképp erre a részre szeretnénk menni.
Arra lennék kiváncsi,hogy ezen a környéken milyen éttermek vannak? Van sima,egyszerű "kézi" gyrosos
is? Ebédidőben nem szeretnénk mindennap bemasírozni a központba,bőven elég lesz ott vacsorázni.
Ittetve még a érdekelne -rengeteg éttermiárat olvastam itt a fórumon és a beszámolók között is,de ezzel
kapcs.-ban nem találtam infót-, hogy Tolóban a rántott tintahal és rántott kagyló ill. a polipos ételek milyen
áron mozognak? Ilyen jellegű éttermek vannak a nagystrandon is vagy csak a kiktő közelében?
Köszi a segítséget előre is!