Görög szuvenírok
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 32 33 34 ... 39 40 41   >
Üzenet
  Busaianiko | #152894 Üzenet | 2010-10-07 22:06:06 |
Erinet, tényleg szép lett. Ha jövőre összejön az utazás, én is fotókönyvet szeretnék! Nemrég egy esküvőset nézegettem tényleg gyönyörű minőség, megéri rászánni a pénzt!
Látom Makrygialoson is jártatok!? icon_smile.gif
  Vscotina | #152900 Üzenet | 2010-10-08 05:20:22 | Válasz a #152846. hsz-ra Előzmény #152846
Szervusz Erinet!

Átadom a fotóimat és készíts belőle ilyen szép és színvonalas könyvet. icon_biggrin.gif icon_smile.gif

Tehát gratula nagyon szép irigylésre méltó a kivitelezése.
  Erinet | #152915 Üzenet | 2010-10-08 14:13:57 |
busaianiko írta:
Erinet, tényleg szép lett. Ha jövőre összejön az utazás, én is fotókönyvet szeretnék! Nemrég egy esküvőset nézegettem tényleg gyönyörű minőség, megéri rászánni a pénzt!
Látom Makrygialoson is jártatok!? icon_smile.gif

Szia Anikó!

Köszönöm a dicséretet, én is elégedett vagyok vele, most eldöntöttük ,hogy soha többet képeket és albumba ragasztgatást, csakis fotókönyvet, most készül nekünk is az esküvős, úgy kértük a fotóstól is és a sok amatőr képet pedig én rendezem fotókönyvbe, alig várom ,hogy készen legyen!

Makrygialoson is jártunk, de csak 1 napot, sokkal jobban tetszett mint Nei Pori, mert nagyon jót búvárkodtunk, és rengeteg érdekesség volt a viz alatt...kár hogy nem mentünk oda többet.

puszi, Erin
  Erinet | #152916 Üzenet | 2010-10-08 14:15:09 | Re:
vscotina írta:
Szervusz Erinet!

Átadom a fotóimat és készíts belőle ilyen szép és színvonalas könyvet. icon_biggrin.gif icon_smile.gif

Tehát gratula nagyon szép irigylésre méltó a kivitelezése.

Szia Scoti!

Köszönöm szépen!
Nagyon egyszerű elkszíteni, ha kell szívesen segítek!
Puszi, Erin
  Erinet | #152917 Üzenet | 2010-10-08 14:21:36 | Re:
maartita írta:
Szia! Nagyon ötletes és jól sikerült! Már én is gondolkodtam rajta. Hamarosan jön a tél talán akkor lesz időm alkotni icon_smile.gif

Szia Maartita!

Köszi a dicséretet, nagyon ajánlom nektek is, mert sok szép fotótok van az tuti, szoktam is nézegetni, kicsi a világ, megismertem a neved..mégpedig onnan, hogy jó ismerősöm a videós kollégátok D.Z. és a szept.25-ei esküvőnk videófelvételeinken is ő dolgozik éppen.

üdv, Erin
  Erinet | #152985 Üzenet | 2010-10-10 22:53:38 |
maartita írta:
Ezeket a tündéri kis játék székeket egyszerűen nem tudtam ott hagyni. icon_biggrin.gif Skiathos-on a Maianapoe nevezetű ajándékboltban szereztem, a gyrosozóval szemben. 5 euroba került ez a szett icon_smile.gif

Nagyon nagyon tetszik ez a két kék székecske a kisasztallal, ha újra Görögországba látogatunk, akkor jó lenne ha én is találnék ilyet, nekem ez szimboliálja igazából Görögoszágot..
Sajnálom, hogy NeiPoriban nem láttam ilyet...vettem volna.
  Maartita | #152991 Üzenet | 2010-10-11 15:22:39 |
Szia Erinet!

Örülök, hogy tetszenek a székek! Nekem is ezek annyira görögösek, hogy muszáj volt megvenni! Mi is voltunk Nei Poriban, de ott tényleg nem lehetett venni ilyet! Ha legközelebb Görögországban jártok lehet, hogy találtok.
Nahát, tényleg kicsi a világ! Ki hitte volna, hogy Zolin keresztül megismersz engem. Úgy látszik jó volt a névválasztás icon_smile.gif. Örülök, hogy Zolit választottátok videósnak az esküvőtökre biztosan nem fogjátok megbánni és szép filmet fog alkotni nektek! Nekünk is van jó pár kép csak még nincs időm fotókönyvezni, de majd jön a tél, akkor mindenképp szakítok rá időt! Én is úgy vagyok vele, hogy a könyvet valahogy jobban előveszi az ember, mint a sok száz papírképpel telerakott albumot. Úgyhogy mindenképp kipróbálom! További szép napot! Puszi: Márti
  Erinet | #152993 Üzenet | 2010-10-11 18:46:25 |
maartita írta:
Szia Erinet!

Örülök, hogy tetszenek a székek! Nekem is ezek annyira görögösek, hogy muszáj volt megvenni! Mi is voltunk Nei Poriban, de ott tényleg nem lehetett venni ilyet! Ha legközelebb Görögországban jártok lehet, hogy találtok.
Nahát, tényleg kicsi a világ! Ki hitte volna, hogy Zolin keresztül megismersz engem. Úgy látszik jó volt a névválasztás icon_smile.gif. Örülök, hogy Zolit választottátok videósnak az esküvőtökre biztosan nem fogjátok megbánni és szép filmet fog alkotni nektek! Nekünk is van jó pár kép csak még nincs időm fotókönyvezni, de majd jön a tél, akkor mindenképp szakítok rá időt! Én is úgy vagyok vele, hogy a könyvet valahogy jobban előveszi az ember, mint a sok száz papírképpel telerakott albumot. Úgyhogy mindenképp kipróbálom! További szép napot! Puszi: Márti

Szia Márti!

Nagyon tetszenek a kis székek! Tuti kell nekem is ilyen! Nagyon várom már a Zolis videót, de még vannak előttünk, majd ha készen lesz úgyis felteszi és megláthatsz minket is!

Fotókönyv: 26 oldalon kész az esküvős is, de tettem bele +8 oldalt (+1000Ft) és bele mennek még a műtermi képek is, de azokra még várnom kell..

Imádom a fotókat, hamarosan az új lakásunk falát disziti majd a görög emlék is..

üdv, Erika
  Erinet | #152995 Üzenet | 2010-10-11 19:03:12 | Válasz a #152993. hsz-ra Előzmény #152993
Szeretettel ajánlom mindenkinek a nyaralás fotóinak kényelmes és mindig látható megjelenítéséhez.
Nagy hiperben kapható olcsó képkeret és nagyon mutatós, nekem a 9-esből csak kettő van, egyikben a korábbi nyaralások, a másik esküvős lett ,de nagyon szeretnék Görögoszágos-t is, de mostanában ez a fajta nem kapható.

Az elsőt januárban vette anyukám 1499Ft volt, a másikat nászajándékba kaptam.

Szeretettel, Erin
  Isti26 | #160350 Üzenet | 2011-04-20 12:49:14 |
Sziasztok!

Zakynthoson lehet valahol beszerezni teknőst ami üvegből van és pl a vitinben tök jól mutat?icon_biggrin.gif Gondolom plüss változatából van sokféle méretű...icon_smile.gif Vagy netán mik lennének azok a szuvenírek amik leginkább jellemezik a szigetet?
Zakynthosi borok finomak?icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Előre is köszi!

István
  Josza2 | #160352 Üzenet | 2011-04-20 13:09:25 | Válasz a #160350. hsz-ra Előzmény #160350
Szia Isti!
Zakynthoson a teknősöknek minden fajtáját minden anyagban megkapod.Ebből létezik plüss, fa, bronz, réz, vas, üveg féldrágakő, drágakő, arany, ezüst,műanyag minden mennyiségben méretben és árban 1,5 eurótól a határ a csillagos ég. Ez talán leginkább jelképe Zakynthosnak.
Csak aztán ne lepődj meg, ha kis cimkén azt látod ráírva: Made in China icon_lol.gif icon_wink.gif
  Melus16 | #160356 Üzenet | 2011-04-20 13:38:23 | Válasz a #160350. hsz-ra Előzmény #160350
Szia Isti!

Jól mondja Josza, a sziget a teknős-termékek kiüríthetelen tárháza.
Létezik még mágnes, szőnyeg teki mintával, meg még lehetne sorolni.

Mi találtunk egy kis boltocskát, ahol házi termékeket árulnak Kiliomeno faluban. Itt vettünk nagyon finom vörörbort, a termelő családtól.
Nekünk ízlett, úgyhogy vissza is kellett mennünk utánpótlásért, sőt még ajándékba is hoztunk.
Többféle méretben és kiszerelésben árulják, még kóstolót is adnak.
A boltocskát Kiliomeno faluban éppen annál a kereszteződésnél találod, ahol balra kell fordulni, ha a Navagio-hoz mész, csak ez jobbra van, mindjárt a sarkon. Egyéb házi termékeket is árulnak, mellette még kávézhatsz, vagy ha megéheztél ehetsz is valamit.
Nekünk könnyű dolgunk volt motorral, de tuti, hogy találsz valakit, akivel csak kocsiba pattantok és már meg is van a házi szuvenír.

Isti26 | #160359 Üzenet | 2011-04-20 14:18:10 |
Köszi Jozsa a választ:D
Akkor nem lesz nehéz szerezni tekit a szigeten:D Plüss, fa, üveg mindenképpen szerzek be..icon_smile.gif A többit meg majd meglátom:Dicon_biggrin.gif Okés, igyekszem nem meglepődni a Made in China feliraton:)icon_smile.gificon_smile.gif
  Isti26 | #160360 Üzenet | 2011-04-20 14:22:59 |
Szia Melus!

Helyes... Akkor lesz miből válogatni:D
Hmm.. Nagyon jó én is valami ilyesmire vadászom:P
Persze, biztosan lesz valaki akivel el tudok menni kicsit kocsikázni:) Köszi a választ.. Gondolom a kép amit beillesztettél ide az a boltot ábrázolja:Picon_razz.gif
  Melus16 | #160364 Üzenet | 2011-04-20 14:35:12 | Válasz a #160360. hsz-ra Előzmény #160360
Hát, persze!
Ha Agios Sostis-ból mentek a hajóroncs-öböl feletti kilátóhoz, el kell hogy menjetek mellette!
Mi vettünk 2l kiszerelésű, flakonos vörösbort náluk és azt iszogattuk, aztán amikor elfogyott mentünk pótlásért. Itthonra persze nem műanyag flakonost hoztunk ajándékba.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 32 33 34 ... 39 40 41   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu